Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugers nespēlē, "Penguins" stadionā zaudē un izslīd no "play-off" zonas

Rolands Eliņš

Bļugers nespēlē, "Penguins" stadionā zaudē un izslīd no "play-off" zonas
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Pitsburgas „Penguins” atkal aizvadīja spēli bez Teodora Bļugera pieteikumā un Filadelfijā, spēlējot stadionā zem atklātas debess, ar 3:4 papildlaikā piekāpās „Flyers”. Citās spēlēs Nešvilas „Predators” cieta pamatīgu sakāvi pret „Avalanche”, tāpat graujoša uzvara arī „Panthers”, ar 6:1 pārspējot „Kings”.

Teodors Bļugers „Penguins” pieteikumā nav ticis iekļauts kopš 17. februāra spēles pret „Rangers”, un tas nemainījās arī šonakt, latviešu uzbrucējam paliekot ārpus Pitsburgas komandas sastāva mačā pret „Flyers”. Bļugers NHL aizvadījis deviņas spēles, kurās paspējis izcelties ar trim vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Pitsburgai izdevās izvirzīties pēc Sidnija Krosbija vārtu guvuma, uz ko gan „Flyers” drīz sniedza atbildi. Džastins Šulcs un Jevgeņijs Malkins palīdzēja Pitsburgai atgūt vadību, un vēl līdz 57. minūtei „Penguins” soļoja pretī uzvarai ar pārsvaru 3:1. Taču tad Džeimss van Rīmsdaiks realizēja vairākumu un Jakubs Vorāčeks 20 sekundes pirms pamatlaika beigām panāca neizšķirtu 3:3. Savukārt papildlaikā Filadelfijas uzvaru nokārtoja Klods Žirū.

Karolīnas „Hurricanes” tikmēr svinēja sauso uzvaru Dalasā, ar 3:0 pieveicot „Stars”, un Pitsburgai ar vienu punktu šonakt nepietika, lai saglabātu vietu Austrumu konferences labāko astotniekā. „Penguins” un „Hurricanes” abām ir pa 72 punktiem, taču augstāka vieta tabulā ir Karolīnai, kamēr Pitsburga tagad ieņem devīto vietu Austrumos. Desmitajā vietā ir Zemgus Girgensona pārstāvētā „Sabres”, kas atpaliek par sešiem punktiem, taču aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

Šonakt rūgtus brīžus piedzīvoja arī viena no līgas līdervienībām „Predators”, kas ar 0:5 savā laukumā zaudēja Kolorādo. Trīs punktus guva Neitans Makinons, bet Filips Grūbauers aizvadīja sauso spēli „Avalanche” vārtos, atvairot visus 38 pretinieku metienus. „Avalanche” līdz ar šo uzvaru pakāpās uz astoto vietu Rietumu konferencē, apsteidzot Minesotas „Wild”.

Pārliecinoša uzvara šonakt arī Kolumbusai, kas ar 4:0 apspēlēja Sanhosē. „Blue Jackets” vārtsargam Sergejam Bobrovskim šī bija otrā sausā spēle pēc kārtas, bet nesen no Otavas iemainītais Mets Dušeins guva savus pirmos vārtus Kolumbusas sastāvā. Savukārt „Panthers” ar 6:1 sarūpēja septīto zaudējumu pēc kārtas Losandželosas „Kings”, un šī bija 484. uzvara Roberto Luongo karjerā. Līdz ar to viņš panāca Edu Belfūru NHL visu laiku uzvarām bagātāko vārtsargu sarakstā, kur viņi abi šobrīd dala trešo vietu.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Sabres-Capitals5:2Rangers-Devils5:2
Blues-Bruins2:1 PMStars-Hurricanes0:3
Panthers-Kings6:1Blue Jackets-Sharks4:0
Predators-Avalanche0:5Maple Leafs – Canadiens6:3
Flyers-Penguins4:3 PCanucks-Islanders0:4
Oilers-Ducks2:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +5 [+] [-]

, 2019-02-24 08:58, pirms 5 gadiem
Lai tik pip..li zaudee, ja nedod Tedim speeleet

  -1 [+] [-]

, 2019-02-24 09:23, pirms 5 gadiem
Tedim vajadzētu maiņu uz kādu pastrīti... Ja Penguins nelaiž laukumā, jāmeklē cits variants... Redz, Balcers tika aizmainīts un no tā ieguva

  -2 [+] [-]

, 2019-02-24 09:25, pirms 5 gadiem
Pitsburga sūdīga šogad. Bet nevar jau visu laiku tādā līmenī spēlēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-02-24 10:11, pirms 5 gadiem
Pie šādas cīņas Pitsburgai par tikšanu plovos Bļugers arī netiks laukumā. Te ies uz visu banku ar pārbaudītām vērtībām.

     [+] [-]

, 2019-02-24 10:19, pirms 5 gadiem
Priecāties (Bļugers tiks uz PČ) vai bēdāties (ka ir tālu no kausa). Ja domā tikai un vienīgi par izlasi, tad katru gadu jājūt līdzi lai neviens mūsējais neiekļūst PO. Ja domā par pašiem hokejistiem un izlase šajā sakarā nav 1.vietā, tad jācer ka mšuējie PO tālu tiks.

     [+] [-]

, 2019-02-24 10:51, pirms 5 gadiem
Autor! Izslīdēt tev var kaut kas zināma procesa laikā!😂

  +1 [+] [-]

, 2019-02-24 11:19, pirms 5 gadiem
Finklijs15 rakstīja: Lai tik pip..li zaudee, ja nedod Tedim speeleet
Skatījos spēli, par cik teddy nav sastāvā tad ļoti priecājos kā noraka spēles beigas un zaudēja beigās, manā loģika ir tāda ja ir zāģi tad kkas jāmaina un tāda veida varētu tik atpakaļ sastāvā. Nebūs nekāda prieka ja šie tiks PO un teddy netiks spēlēt plus marines un netiks arī uz čempi

     [+] [-]

, 2019-02-24 11:51, pirms 5 gadiem
Šīs Penguins formas man patīk daudz labāk,kā parastās.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-24 12:11, pirms 5 gadiem
Pitsburgai tagad labs pārbaudījums,jo vēl trīs spēles izbraukumā pret Kolumbusu,Buffalo un Monreālu.Tātad ar galveniem konkurentiem,bet kaut kā neticās,ka Pitsburga varētu netikt plovos.