Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Video: Sējējs par aizvadīto sezonu, trenera arodu, naudu KHL un nākotni

Andris Liepa
Andris Liepa
Piedāvājam Jāņa Matuļa sarunu ar Rīgas "Dinamo" komandas galveno treneri Normundu Sējēju. Intervijas laikā vīri runā par aizvadīto Kontinentālās Hokeja līgas sezonu, Rīgas "Dinamo" sniegumu, veiksmēm un neveiksmēm, spēlētāju cenām līgā, Sējēja trenera pieredzi, kā arī kluba nākotni.

Intervijas fragments bez maksas: Sējējs: "Paldies vadībai, ka pacieta mani līdz...

Sarunas garums: 77 minūtes
Vērtējums: +10

     [+] [-]

, 2017-02-24 20:34, pirms 7 gadiem
Gudri runāt tagad prot visi, bet lūzers vienalga paliek lūzers...
Ja jau nevar to ripu pieturēt un piespēli labu iedot, bet ēst vienalga gribās, varbūt labāk rakt grāvi apkārt gar Krievijas -Baltkrievijas robežu, nekā sevi tā mocīt - vasarā ar pilnu jaudu trenēties, bet sezonā ar pilnu jaudu spēlēt!
No pirmā RD laikiem, šitādu antihokeju epizodiski esmu redzējis vienīgi Grabovska 3. sezonā pēc Tihonova aiziešanas, bet šitā stabilā lejupslīde ar nepārtraukto taisnošanos vienkārši ir jau piegriezusies!

     [+] [-]

, 2017-02-25 00:34, pirms 7 gadiem
Jāmaina komandas kodols! Ilgi spēlējošajiem RD kreklā, jāmaina darba vieta! Visā visumā varu saprast Normudu. Cilvēkam izpratne ir, protams, ne viņš vienīgais strādā! kā arī, lai trenneru plāns strādātu, jābūt arī izpildītājiem. Protams ir mums labi spēlētāji, bet nu. Ir kas šogad vnk nevilka līmeni, regress, tos uzvārdus jau minēja. Žēl. Bet ar cerību nākotnē. Lai izdodās!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-26 23:43, pirms 7 gadiem
Jāsaņemās nākamai sezonai.

     [+] [-]

, 2017-02-27 09:06, pirms 7 gadiem
RobertsR rakstīja: jābūt arī izpildītājiem. Protams ir mums labi spēlētāji, bet nu.
Tie labie izpildītāji, kuri mums ir, atrod darbu KHL arī bez RD.
RD paliek tie mūsējie, kurus citos KHL klubos nevajag kā leģionārus.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-28 21:41, pirms 7 gadiem
Pats komplektē sastāvu, pats trennē, bet vainīga ir pārējā pasaule, tikai ne pats ... + vel noliek spēlētājus intervijas laikā ... Sanāk, ka ir sūdīgs trenneris & nepatīkams cilvēks reizē ... divi vienā ...

  +1 [+] [-]

, 2017-03-01 12:17, pirms 7 gadiem
forsha intervija, bija interesanti skatities, paldies

     [+] [-]

, 2017-03-02 10:44, pirms 7 gadiem
Sejejam jaiet politika, citu variantu nav......Matulis interve treneri, kurs ir palicis pedeja vieta, bet sajuta ir tada, it ka Dinamo speletu vismaz playoff otraja karta......?????

  +1 [+] [-]

, 2017-03-02 11:44, pirms 7 gadiem
Ha-ha rakstīja: Sejejam jaiet politika, citu variantu nav......Matulis interve treneri, kurs ir palicis pedeja vieta, bet sajuta ir tada, it ka Dinamo speletu vismaz playoff otraja karta......?????
Principā jau neko tādu nepareizu viņš nesaka.
Droši vien viņš nav labākais iespējamais treneris un varētu sevi kritizēt vēl vairāk, bet tie izpildītāji ir tādi, kādi ir, un šīs sezonas individuālie cipari katram runā paši par sevi... Gan punktu skaits, gan mīnusi pie koeficienta, gan mikromaču attiecība.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-02 16:33, pirms 7 gadiem
Laba intervija! Prieks dzirdēt Sējēja skaidrojumu par dažādiem aspektiem!

     [+] [-]

, 2017-03-02 20:50, pirms 7 gadiem
zzk rakstīja: Principā jau neko tādu nepareizu viņš nesaka.
Droši vien viņš nav labākais iespējamais treneris un varētu sevi kritizēt vēl vairāk, bet tie izpildītāji ir tādi, kādi ir, un šīs sezonas individuālie cipari katram runā paši par sevi... Gan punktu skaits, gan mīnusi pie koeficienta, gan mikromaču attiecība.
vai tad politiki kadreiz pasaka kaut ko nepareizi....??? runa jau iet par Matuli, atliek tikai atcereties kadu kritiku vins veltija citiem treneriem...no kuriem neviens pat tuvuma nebija pedejai vietai kuru izcinija Sejejs.....individualie cipari runa tikai un vienigi par trenera darbu......
restorāni Rīgā - saņem atlaides