Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs: "Vai saprotu "Knicks" nākotnes vīziju? Godīgi sakot, nē"

Agris Suveizda

Entonijs: "Vai saprotu "Knicks" nākotnes vīziju? Godīgi sakot, nē"
Karmelo Entonijs
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Ņujorkas "Knicks" šonakt ar 104:119 viesos piekāpās līgas čempionei Klīvlendas "Cavaliers" un piedzīvoja astoto neveiksmi pēdējās desmit spēlēs. "Knicks" līdz maiņu perioda beigām tā arī neveica nevienu darījumu, un komandas līderis Karmelo Entonijs nebija sajūsmā par aktivitātes trūkumu.

"Nē, ne šobrīd," Karmelo Entonijs atbildēja uz jautājumu, vai saprot "Knicks" vadības nākotnes vīziju. " Nē, runājot godīgi. Domāju, ka viņi it kā bija plānojuši kaut ko iesākt maiņu perioda pēdējā dienā. Tas bija viens plāns. Taču tagad viņiem būs jāatgriežas pie tāfeles un komandas nākotnei jāizdomā jauns plāns."

"Nevienam nepatīk būt neziņā," Entonijs turpināja. "Visi vēlamies zināt, kas notiek, jo īpaši, ja tas skar arī tevi pašu. Taču šajā sporta veidā tā nenotiek. Nedomāju, ka man vienīgajam šobrīd ir šādas sajūtas. Domāju, ka ir arī citi spēlētāji, kuri jūtas tāpat un vēlas tikt iesaistīti – nevis iesaistīti, bet vismaz tikt informēti par to, kas notiek ar komandu kopumā."

Ņujorkas "Knicks" par Entonija iespējamo aizmainīšanu esot runājusi ar vismaz trim komandām. "Tas nebija nekas tāds, ko būtu bijis vērts izskatīt, izrunāt vai apsvērt. Tā ka es jau vairākas dienas aptuveni zināju, ka nekur nedošos," atzina Entonijs, sakot, ka reāla piedāvājuma nebija. "Visi zina, kas un kā notika. Līdz nekam vērtīgam, ko varētu likt galdā, netika."

Entonijs sacīja, ka līdz sezonas beigām par maiņām vairs nerunās, tomēr medijos joprojām turpinās baumas par viņa sliktajām attiecībām ar komandas prezidentu Filu Džeksonu. "Mēs strādājam vienā un tajā pašā vietā. Tiekamies viens ar otru. Vai jūs vēlaties, lai es ar viņu vairāk laika pavadītu birojā?" teica Entonijs. "Ja ir kaut kas, par ko būtu jārunā - vai tas būtu par komandu vai organizāciju -, esmu klāt. Ierodos katru dienu. Ja ir kaut kas runājams, mēs par to runājam."

Jau vēstījām, ka pāreju perioda izskaņā Ņujorkas "Knicks" diskutēja ar Minesotas "Timberwolves" par saspēles vadītāju Derika Rouza un Rikija Rubio iespējamo apmaiņu. "Knicks" izskatīja arī variantus maiņas darījumā iekļaut vēl kādu spēlētāju, bet ESPN ziņo, ka perioda pašās beigās potenciālā maiņa iestrēga Minesotas pusē. Tāpat "Knicks" esot runājusi par iespējamu darījumu ar Losandželosas "Clippers", potenciālajā maiņā iekļaujot arī aizsargu Kortniju Lī.

Atgādinām, ka šonakt pret Klīvlendas "Cavaliers" savainojumā iedzīvojās latviešu garais spēlētājs Kristaps Porziņģis, kurš 16 minūtēs guva astoņus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas. Iepriekš cietis no Ahilleja cīpslas traumas, šoreiz liepājnieks sastiepa potīti. Detalizētākas pārbaudes paredzētas rīt (pēc vietējā laika). "Cerams, ka tas nav nekas pārāk nopietns," sacīja liepājnieks. "Man vienmēr gadās šādi izaicinājumi un problēmas, taču pieņemu to kā izaicinājumu." Porziņģis savā Twitter profilā saistībā ar gūto savainojumu bija publicējis pazīstamu karikatūru, kuru gan jau drīzumā izdzēsa.

Izmantotie resursi:
Carmelo Anthony of New York Knicks doesn't...
Knicks end do-nothing deadline day with...
Carmelo: I have no idea what Phil...
1 2 37 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2017-02-24 09:55, pirms 7 gadiem
Taču NY Knicks ir vērtīgākā komanda līgā! Naudu īpašniekam komanda pelna labi, ko vēl vairāk vajag?

  +8 [+] [-]

, 2017-02-24 09:56, pirms 7 gadiem
Man gan liekas,ka tā karikatūra ir saistīta ar komandu nevis traumu

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 10:01, pirms 7 gadiem
Ja runājam par zemapziņu saistībā ar traumām... Rose neaizmainisana atsaucās uz Kristapa veselību.

P.s. Carmelo tagad varēs intervijās nolikt vadību zemāk par zemi. Varbūt ka izdosies Filu dabūt prom!

Spēlītes var turpināties!

  +3 [+] [-]

, 2017-02-24 10:17, pirms 7 gadiem
man NYK atgādina ДОМ-2, skandali, intrigi, rassledovanija.

  +4 [+] [-]

, 2017-02-24 11:09, pirms 7 gadiem
Patiesībā tas ir nožēlojami, jo, neveicot nevienu(!!!) maiņu, Knicks vadība t.i. Fils un co uzskatāmi nodemonstrēja, ka viņu nav kļūdījušies. Sastāvs sakomplektēts perfekti - no stress! Es saprotu - Celtics var neveikt maiņas, jo viņiem sastāvs jau tā ir perfekts un viņi Austrumos ieņem 2. vietu. Bet Knicks - ko viņi ar neiesaistīšanos maiņās grib parādīt?! Ķipa - mums te NY viss cool! Smieklīgi! Būtu vismaz kaut kādus drafta pikus iemainījuši.

 +11 [+] [-]

, 2017-02-24 11:18, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Patiesībā tas ir nožēlojami, jo, neveicot nevienu(!!!) maiņu, Knicks vadība t.i. Fils un co uzskatāmi nodemonstrēja, ka viņu nav kļūdījušies. Sastāvs sakomplektēts perfekti - no stress! Es saprotu - Celtics var neveikt maiņas, jo viņiem sastāvs jau tā ir perfekts un viņi Austrumos ieņem 2. vietu. Bet Knicks - ko viņi ar neiesaistīšanos maiņās grib parādīt?! Ķipa - mums te NY viss cool! Smieklīgi! Būtu vismaz kaut kādus drafta pikus iemainījuši.
Maiņu darījumā, tāpat kā seksuālajās attiecībās, vajadzīga divu pušu gribēšana un piekrišana. Ja nav tās otras pusītes, tad jau var viena pati sēdēt un tamborēt. Neviena komanda negribēja ar Knicks saistīties. Līdzīgi, kā vidusskolas klasē pašu neglītāko un raksturā riebīgāko meiteni neviens negrib. Visi jau grib tikai tās labās un smukās!

  +3 [+] [-]

, 2017-02-24 11:24, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Maiņu darījumā, tāpat kā seksuālajās attiecībās, vajadzīga divu pušu gribēšana un piekrišana. Ja nav tās otras pusītes, tad jau var viena pati sēdēt un tamborēt. Neviena komanda negribēja ar Knicks saistīties. Līdzīgi, kā vidusskolas klasē pašu neglītāko un raksturā riebīgāko meiteni neviens negrib. Visi jau grib tikai tās labās un smukās!
par Rubio - Rouza neizdevušos maiņu bija rakstīts tā: sākotnējais piedāvājums no Vilkiem bijis 1:1, Knicks prasījuši vairāk, tad pēdējā brīdī pirms deadlaina piekrituši 1:1, un Tibido viņus pasūtījis. Iespējams fanu ietekmē, jo tur īsti neviens Rouzu negribēja, iespējams dēļ personīga spīta pret Filu, jo Tibido bija kandidāts uz Knicks trenera vietu starpsezonā. Fils ir viens no nemīlētākajiem klubu vadītājiem viņa citu komandu kolēģu vidū: sen zināms fakts, jo praktiski ar viņiem nekomunicē un izturas augstprātīgi.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-24 11:45, pirms 7 gadiem
sorry pa komentu un tā, es iespējams te runāšu stulbības, bet vakardienas iespaidā - visi bļāva Roze vajag prom un tā.. a nez kas būtu ja KP aizmainītu, tā tik būtu bijusi bomba, tad NY varētu vārīties savā sulā un tad jau ''mums'' kā lv faniem tie visi līgumi, trīstūri būtu pie kājas - neviens pat tādu domu lv nepieļāva man liekas (protams pafantazēt jau var - un kā saka, pēc kara visi gudri)

  +7 [+] [-]

, 2017-02-24 11:58, pirms 7 gadiem
KP neviens neuzdrošinātos aizmainīt, jo fanu grautiņi Ņujorkā ir bijuši arī agrāk Lai gan priekš KP tas nāktu tikai par labu. Bet par Knicks. Viņi man sāk spēcīgi atgādināt Latvijas klubus, kuriem arī nav ilgtermiņa redzējuma un kuri pirms sezonas salipina kopā kaut kādu sastāvu ar domu paskatīsimies kā būs. Atšķirība tikai tā, ka mūsējie to dara dēļ nabadzības.

  +4 [+] [-]

, 2017-02-24 12:00, pirms 7 gadiem
Cik saprotu, jau Rose ir te izteicies nevisai par trīstūra uzbrukumu tikko, tagad Melo vēl. Domāju, puikas apzinās, ka spēlē pēdējo pusgadu NYK un tagad varēs iedot pretī Filam. Ja godīgi Fils ir vecs cilvēks, un veciem cilvēkiem ir spītība, un viņa gadījumā viņš ir pārāk spītīgs un lēns lēmumu pieņemšanā, ja gribi būt vadītājs ir jābūt daudz apķērīgākam, Filam man liekas, ka ir sakāpis kā trenerim, protams, es saprotu viņa nopelnus, bet bez MJ un Kobes viņš būtu tāds pats miskatruncis kā citi viduvējie treneri.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 12:01, pirms 7 gadiem
Man jau sak likties,ka vislabak butu tiesi Filu ar visu trijsturi kakla aizbidit prom!!!Zivs pust no galvas!Saprotams ari ROZE un NOAH prom,par Melo isti nemaku teikt ,paturet vai nee!!!TAs mans viedoklis!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 12:02, pirms 7 gadiem
Bet viņi jau nemaz vairs nespēlē trijstūri gandrīz kopš sezonas sākuma. Komanda noprotestēja.

     [+] [-]

, 2017-02-24 12:32, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Patiesībā tas ir nožēlojami, jo, neveicot nevienu(!!!) maiņu, Knicks vadība t.i. Fils un co uzskatāmi nodemonstrēja, ka viņu nav kļūdījušies. Sastāvs sakomplektēts perfekti - no stress! Es saprotu - Celtics var neveikt maiņas, jo viņiem sastāvs jau tā ir perfekts un viņi Austrumos ieņem 2. vietu. Bet Knicks - ko viņi ar neiesaistīšanos maiņās grib parādīt?! Ķipa - mums te NY viss cool! Smieklīgi! Būtu vismaz kaut kādus drafta pikus iemainījuši.
Bostonai perfekts? AIzsardzība tāda pati miskaste,kā NYK.Tāpat garais gals zem jautājuma zīmes

  +6 [+] [-]

, 2017-02-24 12:59, pirms 7 gadiem
Skaidrs, ka pie vainas ir kluba īpašnieks, kas visur jaucas iekšā. Viņš arī ir baigais kapeikas isējs. Pats jau neko nav nopelnījis- miljardi mantoti. Pēc šitās treidu naksts toč ir skairds, ka Džeksonam nav pēdējais vārds. Tak no tā Rouza bija vaļā jātiek par katru cenu, bet šamējie vēl prasa piķi klāt Rubio aizmainīšanai. Kaut kāds cirks. Arī Melo tiem pašiem Kavalieriem bija jāatdod pa velti un jānoraksta atlikusī sezonas alga. Cirkači. Nekas tur no tās komandas nebūs arī nākamgad. Neviens normāls kaplis tur neies spēlēt. Vismaz Ziņģim ir jādabū Max 200+ mio līgums uz 5 gadi un tad jau po. Var pa lejasgalu kaut visu laiku laist.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 13:14, pirms 7 gadiem
Raksta virsrakstam bija jābūt šādam - k.Entonijs- vai saprotu savu,kā spēlētāja nākotnes vīziju / cīņasspars,pašatdeve,defenss u.t.t/ - atbilde sev - godīgi sakot pagaidām nē.

  +4 [+] [-]

, 2017-02-24 13:16, pirms 7 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Skaidrs, ka pie vainas ir kluba īpašnieks, kas visur jaucas iekšā. Viņš arī ir baigais kapeikas isējs. Pats jau neko nav nopelnījis- miljardi mantoti. Pēc šitās treidu naksts toč ir skairds, ka Džeksonam nav pēdējais vārds. Tak no tā Rouza bija vaļā jātiek par katru cenu, bet šamējie vēl prasa piķi klāt Rubio aizmainīšanai. Kaut kāds cirks. Arī Melo tiem pašiem Kavalieriem bija jāatdod pa velti un jānoraksta atlikusī sezonas alga. Cirkači. Nekas tur no tās komandas nebūs arī nākamgad. Neviens normāls kaplis tur neies spēlēt. Vismaz Ziņģim ir jādabū Max 200+ mio līgums uz 5 gadi un tad jau po. Var pa lejasgalu kaut visu laiku laist.
Piekrītot par Rouzu un Melo, ne gluži viss ir tā kā raksti. Dolans nolīga Filu, lai varētu norobežoties no komandas un nodarboties ar to, kas viņu interesē vairāk - katrīmūzikas spēlēšana un kuģošana ar jahtu. Rangers, kuras īpašnieks viņš arī ir, darbībā viņš taču nejaucas. Tā kā lielā mērā problēma ir pats Fils Džeksons. Ņujorkas fani viņu vislaik raksturo kā letarģisku, guļošu cilvēku, kurš smagi ieslīdzis pagātnē un nespēj darboties mūsdienu NBA menedžmenta vidē, kas prasa dinamiku un aktivitāti. Uz Knicks izbraukuma spēlēm gandrīz nebrauc un no mājas spēlēm aiziet ātrāk.

     [+] [-]

, 2017-02-24 13:17, pirms 7 gadiem
ko tā karamele ņemās par šādām lietām. būtu labāk spēlējis

  +7 [+] [-]

, 2017-02-24 13:43, pirms 7 gadiem
nesaprotu, cik ilgi var vainot spēlētājus? komandā ir 15 gabali - atrodi tos, kas grib kapāties; Rouzs spēlē slikti - nosēdini uz soliņa; Melo pārāk daudz tur bumbu un individuāli laužas - liec PG uzņemties vairāk un kombenes izspēlē uz Melo, lai viņam nav viss jāuzņemas uz sevi (un jādomā, ka viņam tas viss jādara); KP6 sācis būt mazāk aktīvs uzbrukumā - dod viņam citus uzdevumus laukumā. Tas viss ir trenera darbs, bet Hornačeks neko nemaina, viņa vietā spēles laikā uz soliņa tik pat labi varētu būt arī es (ko viņi dara treniņos, neņemos spriest), jo man arī nebūtu problēmu zaudēt visiem pēc kārtas.
NYK atradīs normālu treneri un viss aizies, bet kamēr būs klasisks NBA treneris ar klasiskām NBA trenera darbībām, tikmēr varēs cerēt uz to, ka šodien varbūt mums kritīs pretiniekiem nē. Nepieciešams treneris, kurš prot izmantot to, kas ir, un kuram ir plāns, kā savu komandu padarīt īpašu, kad tas ir nepieciešams.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 14:29, pirms 7 gadiem
Uz Porziņģi arī lielas cerības likt būtu naivi, pārāk traumatisks spēlētājs

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 14:38, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Bostonai perfekts? AIzsardzība tāda pati miskaste,kā NYK.Tāpat garais gals zem jautājuma zīmes
Tikai ar visu savu miskasti aizsardzībā un garo galu zem jautājuma zīmes viņi ir līgas TOP5 komanda...

  -1 [+] [-]

, 2017-02-24 14:55, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Patiesībā tas ir nožēlojami, jo, neveicot nevienu(!!!) maiņu, Knicks vadība t.i. Fils un co uzskatāmi nodemonstrēja, ka viņu nav kļūdījušies. Sastāvs sakomplektēts perfekti - no stress! Es saprotu - Celtics var neveikt maiņas, jo viņiem sastāvs jau tā ir perfekts un viņi Austrumos ieņem 2. vietu. Bet Knicks - ko viņi ar neiesaistīšanos maiņās grib parādīt?! Ķipa - mums te NY viss cool! Smieklīgi! Būtu vismaz kaut kādus drafta pikus iemainījuši.
Visi gribēja redzēt pārmaiņas, bet, manuprāt, tāpat kā daudzu citu Knicks fanuprāt - neveicot maiņas jau tiek pierādīts, ka kāds tomēr arī kaut cik draudzējas ar galvu. Veikt kaut kādus darījumus bez jūtama ieguvuma arī ir bezjēdzīgi.

     [+] [-]

, 2017-02-24 14:58, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Maiņu darījumā, tāpat kā seksuālajās attiecībās, vajadzīga divu pušu gribēšana un piekrišana. Ja nav tās otras pusītes, tad jau var viena pati sēdēt un tamborēt. Neviena komanda negribēja ar Knicks saistīties. Līdzīgi, kā vidusskolas klasē pašu neglītāko un raksturā riebīgāko meiteni neviens negrib. Visi jau grib tikai tās labās un smukās!
Tu esi smieklīgs. Laika gaitā skatos leksikoloģija tev pamainijusies un atgādina veco labo bimbabolu. Ka tik arī nebiji šī pati personība!

Bet šeit sacītajam palabošu - arī tavai neglītajai meitenei ir ko piedāvāt. Un tikai tādēļ, ka viņa ir neglīta viņas pakalpojumi nebūtu jānovērtē zem tirgus cenas, kas man liekas arī bija par iemeslu maiņas darījumu neveikšanai.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 15:11, pirms 7 gadiem
NIPEM rakstīja: Visi gribēja redzēt pārmaiņas, bet, manuprāt, tāpat kā daudzu citu Knicks fanuprāt - neveicot maiņas jau tiek pierādīts, ka kāds tomēr arī kaut cik draudzējas ar galvu. Veikt kaut kādus darījumus bez jūtama ieguvuma arī ir bezjēdzīgi.
Ir divu veidu maiņas 1. ar skatu uz nākotni, tā saucamais - rebuilding process, kurā - jā, tiek izpārdoti vērtīgākie aktīvi, kuri tāpat nav nesuši kāroto, taču viss tiek pakārtots spožai nākotnei - atbrīvoti līdzekļi, dabūti drafta piki, gados jauni spēlētāji ar perspektīvu utt. 2. tiek pastiprināta komanda ar konkrētu mērķi - tiek doti prom drafta piki un jaunie spēlētāji ar perspektīvu, saņemot pretī pieredzējušus labus spēlētājus, kuri spēj komandu pastiprīnāt uzreiz.
Tikai komandas, kurās viss ir kārtībā, var atļauties neko nemainīt - GSW, SAS, BOS - viņi var atļauties neko nemainīt, jo viss ir labi, kamēr, piemēram, CLE, TOR, HOU izvēlējās tomēr kaut ko nedaudz piekoriģēt, uzlikt akcentus utml.
Kā saprotu, tad NYK var atļauties neko nemainīt - viņiem viss ir ideāli un viņi var tādā relaksētā režīmā jau sākt gatavoties PO, kur tikai sāksies īstās cīņas un, ko viņi ir pierādījuši jau n-tās sezonas pēc kārtas - sezonas laikā viņi cīnās par kaut ko vairāk kā vnk iekļūšanu PO.

     [+] [-]

, 2017-02-24 15:11, pirms 7 gadiem
lacis67 rakstīja: Uz Porziņģi arī lielas cerības likt būtu naivi, pārāk traumatisks spēlētājs
toties Porziņģis ir izcili piemērots naudas pelnīšanai, kameras viņu mīl. NYK īpašniekam tas ir ļoti izdevīgi.
NYK vienkārši jākopē Dalasas piemērs un tad arī viņi varēs cerēt desmit gadu laikā pacelt kausu

     [+] [-]

, 2017-02-24 15:22, pirms 7 gadiem
NIPEM rakstīja: Visi gribēja redzēt pārmaiņas, bet, manuprāt, tāpat kā daudzu citu Knicks fanuprāt - neveicot maiņas jau tiek pierādīts, ka kāds tomēr arī kaut cik draudzējas ar galvu. Veikt kaut kādus darījumus bez jūtama ieguvuma arī ir bezjēdzīgi.
Kā tad Rubio ar šodienai pieticīgu 2 gadu līgumu nebūtu ieguvums Rouza vietā?

  -1 [+] [-]

, 2017-02-24 15:29, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: par Rubio - Rouza neizdevušos maiņu bija rakstīts tā: sākotnējais piedāvājums no Vilkiem bijis 1:1, Knicks prasījuši vairāk, tad pēdējā brīdī pirms deadlaina piekrituši 1:1, un Tibido viņus pasūtījis. Iespējams fanu ietekmē, jo tur īsti neviens Rouzu negribēja, iespējams dēļ personīga spīta pret Filu, jo Tibido bija kandidāts uz Knicks trenera vietu starpsezonā. Fils ir viens no nemīlētākajiem klubu vadītājiem viņa citu komandu kolēģu vidū: sen zināms fakts, jo praktiski ar viņiem nekomunicē un izturas augstprātīgi.
Jā, tieši tā, Tibodo 20 minūtes pirms trade deadline zvanīja faniem un prasīja vai patīk vai nepatīk Rose.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 15:34, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: Dolans nolīga Filu, lai varētu norobežoties no komandas un nodarboties ar to, kas viņu interesē vairāk - katrīmūzikas spēlēšana...
Neticu, ka Fils ir maka turētājs. Paši saprata, ka ar "dempinga" algām Rose un Noah ir baigi iegrābušies, tāpēc gribēja savu muļķību iesmērēt citiem vismaz Rose/Rubio gadījumā. Droši vien ar Melo bija tieši tas pats. Par pārcenotu veterānu zelta kalnus savajadzējās. Apeņšortu lielākā problēma ir tāda, ka viņi vienā brīdī ar naudu mētājas, bet jau nākamajā _is kapeiku. Un tas kaitina. Reāli kaitinoša organizācija. Turklāt vēl spēlē neskatāmu basketbolu un kāds ņuņņā visu laiku.

     [+] [-]

, 2017-02-24 15:34, pirms 7 gadiem
srajo rakstīja: Jā, tieši tā, Tibodo 20 minūtes pirms trade deadline zvanīja faniem un prasīja vai patīk vai nepatīk Rose.
ja Tu domā, ka klubi neņem vērā fanu noskaņojumu, tad kļūdies. Viņi ar savām biļetēm un merchandise pirkumiem lielā mērā apmaksā kluba ienākumus. Sarunu gaitā Vilki atsala pret šo darījumu dažādu faktoru dēļ, tostarp arī dēļ kluba atbalstītāju attieksmes. Tas nenozīmē, ka viņi nemēģinās veikt Rubio maiņu starpsezonā, bet Rouzs bija traucējošs faktors.

     [+] [-]

, 2017-02-24 15:36, pirms 7 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Neticu, ka Fils ir maka turētājs. Paši saprata, ka ar "dempinga" algām Rose un Noah ir baigi iegrābušies, tāpēc gribēja savu muļķību iesmērēt citiem vismaz Rose/Rubio gadījumā. Droši vien ar Melo bija tieši tas pats. Par pārcenotu veterānu zelta kalnus savajadzējās. Apeņšortu lielākā problēma ir tāda, ka viņi vienā brīdī ar naudu mētājas, bet jau nākamajā _is kapeiku. Un tas kaitina. Reāli kaitinoša organizācija. Turklāt vēl spēlē neskatāmu basketbolu un kāds ņuņņā visu laiku.
Maka turētājs nē, bet nu lēmumus ietekmē. Starp citu, Rubio alga ir ap 14+ miljoniem gadā. Par tādu viņi starpsezonā brīvo aģentu vidū sakarīgu saspēlnieku neatradīs.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 15:37, pirms 7 gadiem
mxs rakstīja: NYK atradīs normālu treneri un viss aizies...
Fišers, Rembiss un Hornačeks... Visi slikti? Kaut kā sliecos domāt, ka ne tur tā problēma. Spēles maniere/ taktika un tai piemērotu izpildītāju trūkums ir lielākā bēda.

     [+] [-]

, 2017-02-24 15:41, pirms 7 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Fišers, Rembiss un Hornačeks... Visi slikti? Kaut kā sliecos domāt, ka ne tur tā problēma. Spēles maniere/ taktika un tai piemērotu izpildītāju trūkums ir lielākā bēda.
Kāda tad taktika ir Rembim un kāda ir viņa trenera bilance, ieskaitot darbību kā Timberwolves trenerim.?Viņa vienīgais darbs Knicks ir koordinēt aizsardzību. Kādi panākumi?

     [+] [-]

, 2017-02-24 15:46, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: Maka turētājs nē, bet nu lēmumus ietekmē. Starp citu, Rubio alga ir ap 14+ miljoniem gadā. Par tādu viņi starpsezonā brīvo aģentu vidū sakarīgu saspēlnieku neatradīs.
Runa iet par to, ka visdrīzāk ne jau Fils nobremzēja Rubio pāreju, bet kāds Apeņšortu vadībā, kam žīds pēkšņi uznāca par algu starpību aka "vērtību". Tas pats ar Melo. Ieguldījumus vajadzēja norakstīt un viss, ja jau karogs tika pacelts ar skatu uz nākotni. Nauda skā spaļi, bet tēlo biagos biznesmeņus. Kā vergturi uzvedas. Šeit gan jāatzīmē, ka Apeņšortas savu nosaukumu ieguva tieši no holandiešu vergturiem (avotos muld, ka tirgoņi bijuši, jo tāpat skaidrs, ar ko nodarbojās visi tai 16.-18.gs.), kas valkāja dīvainās bikses.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-24 15:56, pirms 7 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Fišers, Rembiss un Hornačeks... Visi slikti? Kaut kā sliecos domāt, ka ne tur tā problēma. Spēles maniere/ taktika un tai piemērotu izpildītāju trūkums ir lielākā bēda.
vispār jau jā, treneri ar ļoti sliktām bilencēm un ar ļoti izteiktu tendenci neko nemainīt, Hornačekam tulīt pat aiz muguras būs 60 spēles NYK un nekādu dižu izmaiņu no pirmās dienas nav. Kas būtiski, pēc uzvaras pret SAS tā staroja, bet iemesla tam nekāda. Spēle pa lielam bija švaka, tas, ka SAS puļīja garām un meta air balls vienu pēc otra (burtiski).
Rembis tur ir tikai dēļ tā, ka viņš Filam ļoti simpatizē, visticamāk, mīl trījstūrus un nerunā pretī. Ja NYK grib ko sasniegt, tad jāmeklē jauns treneris un jābūt radošiem meklējumos, nav jāņem pirmais, ko citas komandas atlaiž. Jāpameklē starp koledžu treneriem varbūt. Bet man (kā fanam) labāk patiktu ultimāts Filam - nākamgad play off vai tinies, kaut pats trenē visas spēles vai mājas spēles, vienalga, galvenais rezultāts.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 16:04, pirms 7 gadiem
NY vienkārši ir totāli auni.
Paņemot kaut vai LBJ lielo lēmumu... NY ar viņu gribēja, skaitījās pretendenti, nekas tur tāds normāls nav noticis... Visu laiku itkā runā par rocību, nu tik būs, nu tik grib, nu tik darīs... bet, kas reāli ir noticis? KP6 - draftā dabūja...
Viss pārējais ir tikai ar mīnusa zīmi...
Domāju, ka tas GM reāli sucks un neko nespēj izdarīt lai nu cik Fils būtu ietekmīgs - šis nav viņa lauciņš tā gribētos domāt.
1 2 37 komentāri