Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayer" treneri diskvalificē par nepakļaušanos galvenajam tiesnesim

Agris Suveizda

"Bayer" treneri diskvalificē par nepakļaušanos galvenajam tiesnesim
Rogers Šmits
Foto: AP/Scanpix

Lēverkūzenes "Bayer" galvenais treneris Rogers Šmits diskvalificēts uz piecām spēlēm, no kurām divas piespriestas nosacīti, savā mājaslapā apstiprina Vācijas klubs.

Iepriekšējā nedēļas nogalē Lēverkūzenes "Bayer" savā laukumā ar rezultātu 0:1 piekāpās Dortmundes "Borussia". Vienīgos vārtos viesu futbolisti guva 64. minūtē, kad izcēlās Gabonas izlases uzbrucējs Pjērs Emeriks Obamejangs, taču mājinieki bija nikni, jo uzskatīja, ka bijis jāfiksē noteikumu pārkāpums.

Lēverkūzenes "Bayer" galvenais treneris Rogers Šmits par neapmierinātības izrādīšanu tika izdzīts uz tribīnēm, taču tas nebija trakākais – treneris atsacījās pakļauties pavēlei, tādēļ tiesnešu brigāde laukumu pameta un mača turpinājums iekavējās vēl par desmit minūtēm.

Nepilnus 49 gadus vecajam vācu futbola speciālistam piespriesta piecu spēļu diskvalifikācija – trīs spēļu diskvalifikācija stājas spēkā ar tūlītēju efektu, bet vēl divas spēles piespriestas nosacīti -, kā arī 20 tūkstošu eiro naudas sods. Tikmēr Vācijas Futbola federācijas sporta tiesa Lēverkūzenes "Bayer" sporta direktoru Rūdiju Felleru sodījusi ar 10 tūkstošiem eiro. Iemesls – televīzijā izteikti komentāri tiesneša virzienā.

Izmantotie resursi:
Bayer 04 Leverkusen Football Limited

  -1 [+] [-]

, 2016-02-24 22:44, pirms 8 gadiem
Pareizi ir, šis kadrs bik ir sadomajies par sevi...

     [+] [-]

, 2016-02-24 22:55, pirms 8 gadiem
T.G.H. rakstīja: Pareizi ir, šis kadrs bik ir sadomajies par sevi...
Tas ir vienkārši pzd, pirms tik traki smīdini, tad pabrīdini !!!
Njaa, emocojis bija abiem treneriem, un tomēr ļoti svariigs mačš, starp divām stiprām komandām, un epizode bija strīdīga.. Tikai normāli, ka neizturēja nervi, jo zaudēt patiik tikai Ņuņņām..

  -2 [+] [-]

, 2016-02-24 23:18, pirms 8 gadiem
Tad redz, kāda "vārda brīvība" valda Vācijā! Futbols un brīva runāšana ir nesavienojamas lietas...

  -1 [+] [-]

, 2016-02-24 23:41, pirms 8 gadiem
labaisn rakstīja: Tas ir vienkārši pzd, pirms tik traki smīdini, tad pabrīdini !!!
Njaa, emocojis bija abiem treneriem, un tomēr ļoti svariigs mačš, starp divām stiprām komandām, un epizode bija strīdīga.. Tikai normāli, ka neizturēja nervi, jo zaudēt patiik tikai Ņuņņām..
Trev ir draņķīga humorizjūta, tad

     [+] [-]

, 2016-02-25 07:27, pirms 8 gadiem
Viss pilnīgi pareizi.Sportā nevar būt nekada demokrātija,ka vien tas ,kas rakstīts nolikumos un sacensību reglamentā.Basta.Citādi jebkuras sacensības kļūst par sētas mačiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja