Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Veifers un Dīns izdzēš ''Neptunas'' izredzes un gaida VEF

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Veifers un Dīns izdzēš ''Neptunas'' izredzes un gaida VEF
Vilijs Dīns un VTB līgas debitante Volgogradas ''Krasnij Oktjabr'' joprojām saglabā izredzes uz iekļūšanu ''play-off''. Foto: vtb-league.com

Šodienas vienīgajā VTB līgas spēlē svarīgu uzvaru izcīnīja ''VEF Rīga'' nākamie pretinieki Volgogradas ''Krasnij Oktjabr'', kas B apakšgrupas mačā izbraukumā ar 81:73 pieveica Klaipēdas ''Neptunas''. Lietuviešiem šī neveiksme pārvilkusi svītru pāri iespējai kvalificēties izslēgšanas spēļu turnīram, bet Volgogradas klubs joprojām saglabā labas izredzes spēlēšanai ''play-off''.

Ar amerikāņiem Viliju Dīnu un Vonu Veiferu priekšgalā Volgogradas klubs jau pirmajā puslaikā ieguva 14 punktu pārsvaru, bet mača otrais cēliens bija pietiekami labvēlīgs, lai ''Krasnij Oktjabr'' iegūto handikapu nosargātu un izcīnītu uzvaru ar 81:73. Šodienas panākums ļāvis VTB līgas debitantei pārtraukt četru zaudējumu sēriju un saglabāt cerības uz iekļūšanu izslēgšanas spēļu turnīrā.

Klaipēdā 28 punktus guva un astoņas atlēkušās bumbas izcīnīja amerikāņu aizsargs Vons Veifers, bet 24 punkti un 11 rezultatīvas piespēles viņa tautietim Vilijam Dīnam. ''Neptunas'' labā ar 18 punktiem rezultatīvākais bija bijušais ''VEF Rīga'' aizsargs Martins Mažeika.

Izslēgšanas spēļu turnīram kvalificējas sešas labākās grupas komandas. Atlikušajās četrās regulārā turnīra spēlēs ''Krasnij Oktjabr'' savā laukumā jāspēlē ar ''VEF Rīga'' (8. martā), Maskavas CSKA un Minskas ''Tsmoki'', bet noslēdzošajā kārtā viesos jācīnās ar ''Azovmash''. Rīdziniekiem viss izšķirsies noslēdzošajās trīs kārtās, kad bez ''Krasnij Oktjabr'' jāspēlē arī ar ''Neptunas'' (16. martā Klaipēdā) un Jāņa Blūma pārstāvēto ''Astana'' (24. martā Rīgā).

B apakšgrupa

VKomandaUZ
1.Khimki150
2.CSKA132
3.Triumph96
4.Krasnije Kriļja78
5.Astana79
6.VEF Rīga69
7.Krasnij Oktjabr59
8.Tsmoki410
9.Azovmash410
10.Neptunas411

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

  +2 [+] [-]

, 2014-02-25 03:26, pirms 10 gadiem
Oktobrēni uzvilka CSKA ru kausā. Slavējami savākusies komanda. Melņi monstri, jaunais melnis monstrs.. 1:1 labā kvalitātē.
tas būs mazs brīnums, ja VEF šajos apstākļos saglabās 6. vietu.