Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

BBL pastarīšu duelī "Lauvas" piekāpjas "Baltai"

Andrejs Siliņš

BBL pastarīšu duelī "Lauvas" piekāpjas "Baltai"
"Liepājas Lauvas" uzbrucējs Kristaps Miglinieks
Foto: Mārtiņš Sīlis

Piektdien Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas pastarīšu duelī "Liepājas Lauvas", spēlējot novājinātā sastāvā, izbraukumā Lietuvā ar rezultātu 65:87 atzina Kauņas "Baltai" pārākumu.

"Lauvām" šovakar nevarēja palīdzēt neviens no diviem saspēles vadītājiem Džošua Mejo (muguras savainojums) un Ingus Jakovičs (slims), tāpēc vienīgais nominālais saspēles vadītājs bija Artis Ate. Tāpat komandai joprojām nevarēja palīdzēt Martins Andrjukaitis, bet pieredzējušākais vīrs liepājnieku rindās bija 26 gadus vecais kapteinis Mārtiņš Kravčenko. "Baltai" rindās šovakar ģimenes apstākļu dēļ nevarēja būt latviešu aizsargs Kaspars Vecvagars.

Neskatoties uz novājināto sastāvu, "Lauvas" cīnījās solīdi. Izšķirošo izrāvienu mājinieki veica pēc lielā pārtraukuma, trešo ceturksni uzvarot ar 26:15. Arī noslēdzošajās desmit minūtēs mājinieki nedeva Liepājas komandai daudz iespēju, un "Lauvas" piedzīvoja neveiksmi - 65:87.

Rezultatīvākie liepājnieku sastāvā bija Mārtiņš Kravčenko un Kristaps Miglinieks - abiem pa 11 punktiem, bet Artūrs Bricis pievienoja desmit. "Baltai" labā pa 14 punktiem sameta Vitenis Čižausks un Mario Delašs.

"Lauvām" tā bija 15. neveiksme 18 spēlēs. Regulārajā turnīrā liepājniekiem palikušas divas spēles - rīt viesos pret "Rūdupi", bet 9. marta savā laukumā sezona Baltijā jānoslēdz ar maču pret "Kedainiai/Triobet".

BBL Elites divīzijas regulārā sezona 2011/2012

Baltai - Liepājas Lauvas 87:65
Lauvas: Miglinieks 11, Kravčenko 11, Bricis 10, Timma 9, Ate 9, Leiteris 8, Magone 7, Helmanis.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-24 21:05, pirms 12 gadiem
masalskis123 rakstīja: Lauvas lidos no BBl
par cik tur shosezon ir tik daudz jauno nekas traks.bet cerams ka tomeer paliks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-24 21:08, pirms 12 gadiem
Atkal 3 ceturdaļa.. Lauvām vajag pastiprinājumu garajā galā!

  -1 [+] [-]

, 2012-02-24 21:14, pirms 12 gadiem
es domaju ka uz eliti nakamgad panems gan liepaju gan Valmieru

  +1 [+] [-]

, 2012-02-24 21:26, pirms 12 gadiem
Varbūt arī nebūs jāizlido, ja BBL beigs pastāvēt.

 +11 [+] [-]

, 2012-02-24 21:50, pirms 12 gadiem
Man jau liekas ka retais, vai arī pats optimistiskākais liepājnieku fans cerēja, ka Lietuvā kāds šo nozīmīgo spēli atdos latviešiem. Žēl, bet šī projekta, proti BBL popularitāte, strauji krītas. Jau pašos šī projekta pirmsākumos varēja manīt, ka katra valsts šajā procesā vilks deķi katrs uz savu pusi. Dažiem iznāk tīri dabiski, bet citiem....Sorry, vieglāk piemeklēt citu darbu. Nu neiet tas projekts un neies arī, kamēr nebūs kaut vai uz 50% līdzvērtīga lojalitāte tiesnešiem, kā KHL piemēram.

     [+] [-]

, 2012-02-24 21:55, pirms 12 gadiem
Žēl, ka Valmiera zaudēja Palangai, būtu reālas iespējas Lauvām nākamsezon atkal spēlēt eltē....Tagad?? Kā leiši lems, tā būs.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-24 21:55, pirms 12 gadiem
kasparello99 rakstīja: Man jau liekas ka retais, vai arī pats optimistiskākais liepājnieku fans cerēja, ka Lietuvā kāds šo nozīmīgo spēli atdos latviešiem. Žēl, bet šī projekta, proti BBL popularitāte, strauji krītas. Jau pašos šī projekta pirmsākumos varēja manīt, ka katra valsts šajā procesā vilks deķi katrs uz savu pusi. Dažiem iznāk tīri dabiski, bet citiem....Sorry, vieglāk piemeklēt citu darbu. Nu neiet tas projekts un neies arī, kamēr nebūs kaut vai uz 50% līdzvērtīga lojalitāte tiesnešiem, kā KHL piemēram.
Es nesaprotu tavu sašutumu, leiši parādīja , ka ir galvastiesu pārāki, it sevišķi, ja tev komandā spēlē Eirolīgas vecis- Mačulis. Bet tas, ka BBL toni noteiks leiši, tas bija skaidrs jau sen. Lietuvas basketbola saimniecība ir galvas tiesu pārāka, tur nav ko salīdzināt.

 +11 [+] [-]

, 2012-02-24 22:05, pirms 12 gadiem
Krokodils rakstīja: Es nesaprotu tavu sašutumu, leiši parādīja , ka ir galvastiesu pārāki, it sevišķi, ja tev komandā spēlē Eirolīgas vecis- Mačulis. Bet tas, ka BBL toni noteiks leiši, tas bija skaidrs jau sen. Lietuvas basketbola saimniecība ir galvas tiesu pārāka, tur nav ko salīdzināt.
Es nerunāju patreiz par konkrētiem uzvārdiem, bet par situāciju kopumā šajā projektā. Ja latvieši tiesātu Latvijā līdzīgi kā leiši Lietuvā, tad Baltai sastāvā varētu spēlēt pat Ilgausks, ja labi gribi, vari visu. Zinu pat, ko mūsu spēlētājiem Lietuvā saka tiesnesi, kad šie iet apstrīdēt vienu vai otru spriedumu. Man šķiet, ka pie mums Latvijā pat tuvu neviens, tā atvērt muti nevarētu pret leišiem.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-24 22:09, pirms 12 gadiem
masalskis123 rakstīja: Lauvas lidos no BBl
Aizej pie zobārsta, vaņī.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-02-24 23:00, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: nebrīnos nemaz
bet vai spēli redzēji?
Man nav spēle jāredz, situācija kopumā par 90% ir skaidra jau kopš šīs līgas pastāvēšanas brīža. Es uzsveru vēlreiz, es patreiz nerunāju tieši par šo spēli. Ja par piemēru ņemam KHL, kur tiesneši saņem tādu atalgojumu, kur viņiem vienkaršak ir notiesāt godīgi, nevis riskēt pazaudēt visu. Turpretīm BBL viss ir ačgārni, neviens nevienu nepārbauda, katrs cenšas savējos izvilkt pēc iespējas tālāk, objektivitātes nekādas. BBL projekts sevi ir izsmēlis jau sen.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-02-24 23:27, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Jā Lauvas izkrīt uz bezdibeni
Vieglāk bija noturēties nekā tikt atpakaļ
ko lai dara, ka komandai sastāvs tā īsti tik kopš JAN vidus iespēlējās
tak izbeidz sevi plusot jau apniiik drusku, lauj kadam citam ar pie veseliigas devas tikt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja