Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" bez Bertāna šonakt aizvadīs pirmo spēli gandrīz divu nedēļu laikā

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"Wizards" bez Bertāna šonakt aizvadīs pirmo spēli gandrīz divu nedēļu laikā
Dāvis Bertāns. Foto: Geoff Burke/AP/Scanpix

Dāvja Bertāna klubs Vašingtonas "Wizards" šonakt trijos naktī atgriezīsies no sešu spēļu dīkstāves Covid-19 izplatības dēļ komandā, izbraukumā tiekoties ar Bertāna bijušo komandu Sanantonio "Spurs". Latviešu uzbrucējs kopā ar vēl pieciem citiem "Wizards" spēlētājiem gan joprojām nevarēs NBA drošības un veselības protokola dēļ (proti, Covid-19 pašizolācijas dēļ), tāpat uz jautājuma zīmes ir arī Rasels Vestbruks un Rauls Netu.

ASV galvaspilsētas Vašingtonas "Wizards" pēdējo maču Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīja 12. janvārī, mājās izcīnot trešo uzvaru sezonā, ar 128:107 pieveicot Fīniksas "Suns". Nākamajā dienā parādījās informācija, ka "Wizards" neaizvadīs spēli pret Jūtas "Jazz", jo nevar nokomplektēt komandu ar nepieciešamajiem astoņiem spēlētājiem. Kopumā sešiem burvju spēlētājiem tika atklāts vīruss, vēl trīs tika atzīti par kontakpersonām, ieskaitot Dāvi Bertānu. Pēdējo dienu laikā komanda pastiprinājās ar centra spēlētājiem Oleksiju Leņu un Džordanu Belu, bet izbeidza sadarbību ar latviešu centru Anžeju Pasečņiku.

Šobrīd "Wizards" ir pieejami deviņi spēlētāji, neskaitot Vestbruku un Netu, un komanda vakar devās izbraukumā uz Sanantonio. Grega Popoviča vadītā "Spurs" ieņem dalītu astoto vietu Rietumu konferencē, izcīnot astoņas uzvaras 16 spēlēs. Komandas rezultatīvākais spēlētājs tāpat kā iepriekšējos gados ir Demārs Derouzans, kurš vidēji mačā guvis 20,9 punktus, tomēr, kā jau Sanantonio ierasts, komanda punktus gūst ļoti sabalansēti, septiņiem spēlētājiem vidēji gūstot vairāk kā 11 punktus. "Spurs", visticamāk, gan arī nespēlēs savā labākajā sastāvā, maču izlaižot Dežonte Marejam.

"Wizards" šobrīd ieņem 14. vietu konferencē, jau par piecām uzvarām atpaliekot no izslēgšanas spēlēm, tiesa, Vašingtona aizvadījusi par sešām spēlēm mazāk, nekā astotajā vietā esošā "Knicks".

NBA regulārā sezona, 24. un 25. janvāris

LaiksSpēleLaiksSpēle
20:00Pacers - Raptors3:00Spurs - Wizards
23:00Clippers - Thunder3:00Bucks - Hawks
2:00Celtics - Cavaliers5:00Trail Blazers - Knicks
2:00Magic - Hornets

     [+] [-]

, 2021-01-24 18:14, pirms 3 gadiem
Nav jēgas celties, ja rižiks nespēlēs!
Iedzeršu uz Dāvja veselību un jācer, ka pēc pauzes Dāvis būs labi atpūties un lāzeris pieregulēts!
Eh, forši būtu ar Dāvi tagad iekniedēt,