Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Serēna Viljamsa: "Es nospēlēju neprofesionāli. Nekad nedrīkstu to atkārtot"

Rolands Eliņš

Serēna Viljamsa: "Es nospēlēju neprofesionāli. Nekad  nedrīkstu to atkārtot"
Serēna Viljamsa. Foto: UK Sports Pics/SIPA/Scanpix

Slavenā ASV tenisiste Serēna Viljamsa pēc izstāšanās no „Australian Open” turnīra (4:6, 7:6 (2) un 5:7 pret ķīnieti Cjanu Vanu) norādīja, ka pieļāvusi pārāk daudz neprofesionālu kļūdu un vēlas parūpēties, lai šādu spēli vairs nekad neaizvadītu.

„Es nedrīkstu šādi spēlēt,” pēc mača sarunā ar medijiem izteicās 23 „Grand Slam” titulus ieguvusī Serēna Viljamsa.”Es burtiskā nozīmē vairs nekad nedrīkstu šādi spēlēt. Tas bija neprofesionāli. Tas nebija patīkami.”

„Es patiešām nedomāju, ka varētu zaudēt šajā mačā,” Viljamsa atbildēja uz jautājumu par to, kā jutusies pēc tam, kad otrajā setā panāca neizšķirtu.

„Pieļāvu daudzas kļūdas. Nebiju veikusi tādus sitienus Ņujorkas turnīrā vai vispār jebkurā turnīrā jau ļoti ilgu laiku,” turpinaja Viljamsa. „Es vienkārši pārāk daudz kļūdu priekš profesionālas sportistes. Pilnīgi noteikti, ka jau rītdien atgriezīšos treniņos, tā šobrīd ir prioritāte. Man jāparūpējas, lai neko tādu vairs neatkārtoju.”

Viljamsas mērķis joprojām ir izcīnīt savu 24. „Grand Slam” titulu un viņa tic savām iespējām to paveikt: „Ja domātu, ka nevaru to paveikt, WTA tūrē vairs nespēlētu. Es nespēlēju tikai tāpat vien, prieka pēc. Zaudējumi nekādu prieku nedod.”

Savukārt Viljamsu uzvarējusī Vana norādīja, ka pēc otrā seta bija nedaudz apjukusi par notiekošo, taču pārliecināja sevi nedomāt ne par ko citu kā vien katru nākamo izspēli. Viņa pēcspēles sarunās ar medijiem norādīja, ka uzvaru velta savam bijušajam trenerim Pīteram Maknamaram, kurš aizgāja mūžībā pagājušajā gadā: „Domāju, ka viņš šodien redzēja mani laukumā un lepojās. Man viņa ļoti pietrūkst.”

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/51...