Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Odiņam traumētajā kājā konstatēts divkāršs lūzums

Ints Megnis
Ints Megnis

Odiņam traumētajā kājā konstatēts divkāršs lūzums
Eduards Odiņš pēc traumas gūšanas. Foto: ekrānšāviņš

Latvijas labākajam soģim Eduardam Odiņam pēc trešdien aizvadītās neveiksmīgās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles konstatēs divkāršs kājas lūzums. Pats soģis atzīst, ka viss noticis momentā un viņš izjutis milzīgas sāpes.

VIDEO: Tiesnesis Odiņš gūst smagu traumu

Trešdienas spēlē, kurā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 6:0 sagrāva Podoļskas "Vityaz", jau pašā dueļa sākumā Odiņš neveiksmīgi sadūrās ar "Torpedo" uzbrucēju Daņilu Berjajevu un laukumu pameta uz nestuvēm.

"Bija ļoti sāpīgi. Ļoti. Neko darīt," intervijā "Sport express" bijuši pirmie Odiņa vārdi. "Tas notika nejauši. Sagadīšanās."

Ceturtdienas rītā Odiņš savu veselības stāvokli nosauca par "apmierinošu", atzīstot, ka viņam iedotas pretsāpju zāles un viņš gatavojas operācijai, kas notiks tuvākajā laikā. Viņš arī iepriekš guvis traumas spēļu laikā, pirms pāris gadiem kritienā spēcīgi sastiepjot roku. Latvijas tiesnesis uzsver, ka negaida, ka Berjajevs sazināsies ar viņu, jo tā nav spēlētāja vaina.

Tikmēr KHL galvenais tiesnesis Aleksejs Aņisimovs atklājis, ka Odiņam ir divkāršs lūzums kreisajā kājā. "Par precīziem termiņiem, kad redzēsim viņu laukumā, varēsim runāt pēc operācijas. Parādīju ārstam incidenta video, viņš pabrīnījās, ka Eduards guvis tieši šādu traumu, parasti pēc šādām epizodēm ir citādākas traumas - kāju var pagriezt, bet šoreiz sanāca tiešs sitiens."

"Tajā epizodē mani viegli pagrūda, bet to ieraudzīju tikai, kad noskatījos video. Ja godīgi, mača laikā pats nesapratu, kā tas notika. Ar Odiņu parunāt nepaguvu, bet caur otru tiesnesi nodevu viņam manu atvainošanos un novēlēju veselību," izteicies Berjajevs.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...
https://www.sport-express.ru/hockey...
https://rsport.ria.ru/20190124/1549...

  -2 [+] [-]

, 2019-01-24 19:07, pirms 5 gadiem
Slēgtais vai Atvērtais lūzums?!

     [+] [-]

, 2019-01-24 19:34, pirms 5 gadiem
Lai vesļojas!!😋