Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Jeromanovs: "Kambala 40 gados var skolot augstas klases spēlētājus"

Andrejs Siliņš

Jeromanovs: "Kambala 40 gados var skolot augstas klases spēlētājus"
Kaspars Kambala. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pieredzējušais latviešu centra spēlētājs Kaspars Kambala trešdien savā karjeras pēdējā spēlē pierādīja, ka 40 gadu vecumā var izskolot pretiniekus, sarunā ar aģentūru LETA uzsvēra "Jūrmala"/"Betsafe" komandas spēlējošais prezidents Edgars Jeromanovs.

"Šis vakars noteikti piederēja Kasparam. Varbūt uzvaras izcīnīšana šoreiz pat bija otršķirīga, jo tas bija Kambalas vakars un bija izdevies par 99%. Kambala pierādīja, ka 40 gados viņš var skolot it kā augstākas klases basketbolistus. Cepuri nost Kasparam," stāstīja Jeromanovs, kurš pats mačā nepiedalījās.

Viņš gan nesniedza skaidru atbildi, vai Jūrmalas klubs gribētu Kambalu piesaistīt līdz sezonas beigām, ja būtu tāda iespēja. "Tas ir diskutējams jautājums. Ja Kaspars ir tik motivēts, kāds viņš bija savā atvadu spēlē, jebkuram klubam noderētu tāds spēlētājs," pauda Jeromanovs.

Kambala Jūrmalas komandas rindas papildināja tikai uz savu karjeras atvadu spēli, kurā jūrmalnieki spēlēja pārpildītu tribīņu priekšā. "Kluba valdes loceklis Edgars Buļs bija runājis ar Kasparu jau vasarā, bet tas bija it kā caur joku, taču viņš atbildēja, ka varētu ko tādu izdarīt. Beigās tā bija apstākļu sakritība, jo Kambala trenējās un bija formā, kamēr mums radās sastāva problēmas. Mums visiem kopā Jūrmalā izdevās radīt mazus svētkus, turklāt sen pie mums nav bijusi tāda atmosfēra," skaidroja Jeromanovs.

"Jūrmala"/"Betsafe" prezidents Kambalas karjeru vērtē kā izdevušos. "Lai arī cik raiba būtu bijusi Kaspara karjera, tik dominējošs spēlētājs kā viņš noteikti ir vēl jāpameklē. Savus griestus viņš noteikti nesasniedza. Ja drīkst tā teikt, viņš ir nenormāls aparāts. Kaspars gan neko nenožēlo un ir izbaudījis to, ko basketbols viņam ir devis - cilvēkus, valstis, pašu spēli. Domāju, viņam karjera ir izdevusies, turklāt arī punkts nu ir pielikts gana trekns un skaists," komentēja Jeromanovs.

Izmantotie resursi:
LETA

  -3 [+] [-]

, 2019-01-24 13:04, pirms 5 gadiem
Baigajam gudritim jabut,lai saprastu ka kluba karjera vinam ir izdevusies!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-24 13:10, pirms 5 gadiem
Oi, Jeremanov ja Kambis 40 gados var but rezultativakais komanda, tad tas vien daudz pasaka prieksa par so ligu kaa tadu sausmas vienkarsi

     [+] [-]

, 2019-01-24 14:27, pirms 5 gadiem
Tas ir unikāli - 40 gados, būdams garus mēnešus bez spēļu prakses, skoloja igauņu čempionus kā bērnus!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-24 14:45, pirms 5 gadiem
Kā labāk iešņaukt.

     [+] [-]

, 2019-01-24 15:00, pirms 5 gadiem
Pareizi pateica par motivāciju, jo tik motivētu Kasparu laukumā ļoti sen nebija nācies redzēt. Bet gadi dara savu un viss ir likumsakarīgi, veiksmi Kasparam nākotnē.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-24 15:16, pirms 5 gadiem
Vot pie Kambalas rakstiem vienmet nodomaju, kaa butu ja butu mazliet pratiigaaks chalis. Mazliet zhel, ka to nekad neuzinasim. Domaju ar KP komandu apkart un pratu, butu varejis kapleet taa laika NBA

  +3 [+] [-]

, 2019-01-24 15:20, pirms 5 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Tas ir unikāli - 40 gados, būdams garus mēnešus bez spēļu prakses, skoloja igauņu čempionus kā bērnus!
Tāpēc, ka Jūrmalas spēle uzbrukumā tika virzīta caur, kā jau te viens cits minēja, motivētu Kambi, kā arī Igaunijas čempioniem ir pilnīgi pie kājas par vienas spēles cirku, uzvara rokā, lai tik Kambala izspēlējas.

Ar Kobi bija tas pats, tikai viņš dīvainā veidā spēja izvilkt uzvaru.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-24 15:55, pirms 5 gadiem
asinsdesa rakstīja: Tāpēc, ka Jūrmalas spēle uzbrukumā tika virzīta caur, kā jau te viens cits minēja, motivētu Kambi, kā arī Igaunijas čempioniem ir pilnīgi pie kājas par vienas spēles cirku, uzvara rokā, lai tik Kambala izspēlējas.
Ja reiz viņi ir profesionāli sportisti, tad kā viņiem var būt pie kājas tas, kas notiek uz laukuma? Kaut kādam pašlepnumam tak būtu jābūt!

  -1 [+] [-]

, 2019-01-24 16:24, pirms 5 gadiem
Kambis mieriigi 40gados vareetu 40 min taa vien nospeleet+ 40punktus samest buutu laika jautaajums😅 Katru dienu boxeejot fizuha gan jau arii ir ne pa jokam 💪

  +1 [+] [-]

, 2019-01-24 16:52, pirms 5 gadiem
Tīri loģiski, ka apspēlēja igauņu centrus, jo šiem skautinga reportā par Kambalu neko lādzīgu nespēja pateikt, jo pat vietējiem nebija jausmas uz ko viņš ir spējīgs, kur nu vēl igauņi. Taktiski varēja redzēt, ka ļāva Kambalai zem groza ņemties, bet koncentrējās uz Zināmo Jūrmalas trumpju likvidēšanu. 7/17 precizitāti metienos ar par neko dižu nevar nosaukt. Par Kambalas darbību jeb pareizāk sakot bezdarbību aizsardzībā vispār nav vērts pat runāt.

     [+] [-]

, 2019-01-24 16:53, pirms 5 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Ja reiz viņi ir profesionāli sportisti, tad kā viņiem var būt pie kājas tas, kas notiek uz laukuma? Kaut kādam pašlepnumam tak būtu jābūt!
Tagad padomā labi, kā viņi spēli uztvēre pirms sākuma. Ja jau iepriekš norādīja, ka provokācijās neies. Viņi čilā atbrauca un nospēlēja. Neesam naivi cilvēki.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-24 17:11, pirms 5 gadiem
mytila rakstīja: Vot pie Kambalas rakstiem vienmet nodomaju, kaa butu ja butu mazliet pratiigaaks chalis. Mazliet zhel, ka to nekad neuzinasim. Domaju ar KP komandu apkart un pratu, butu varejis kapleet taa laika NBA
Pats tu varētu būt nedaudz prātīgāks un pirms kaut ko rakstītu, uzzinātu visus faktus. NBA viņš varēja noslēgt minimālo līgumu, ar nenoteiktu spēlēšanas laiku, priekš NBA centra viņš bija par īsu, tādēļ arī izvēlējās spēlēt Eirolīgā par normālu naudu. Un nevajag te nolikt viņu par kaut ko, jo tam kam dzīvē ir izgājis cauri Kaspars, reti kurš varētu pārdzīvot un palikt normāls.