Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nišikori atgriežas ar zaudējumu "Challenger" turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nišikori atgriežas ar zaudējumu "Challenger" turnīrā
Kei Nišikori
Foto: AFP/Scanpix

Uz "Australian Open" neaizbraukušais japānis Kei Nišikori sezonu sāka Ņūportbīčas (Kalifornija) "Challenger" sērijas turnīrā, kur 1. kārtas mačā ar 3:6, 6:3, 4:6 zaudēja ASV tenisistam Denisam Novikovam.

Nišikori plaukstas savainojuma dēļ nebija spēlējis kopš augusta, bet sezonu sākt "Challenger" līmenī (nevis doties uz ATP turnīriem Austrālijā) nolēma tāpēc, ka šobrīd nav gatavs "Grand Slam" turnīru prasībām ar "best of 5" mačiem. Tiesa, vakar notikušajā cīņā viņam pietrūka spēka arī, lai uzvarētu trīs setu duelī, kas ilga stundu un 47 minūtes.

"Gaidīju grūtu maču, jo man šobrīd vēl nav pārliecības. Nevaru izpildīt agresīvus sitienus. Tam būs nepieciešams laiks. Pieļāvu kļūdas tādās situācijās, kurās tām nevajadzēja rasties. Bija gan labas, gan sliktas lietas," pēc mača sacīja šobrīd rangā uz 24. vietu noslīdējušais Nišikori.

Viņš 238. vietā esošo Novikovu, kura rekords ir 119. vieta, uzvarēja abu pirmajā tikšanās reizē 2016. gadā Monreālā ar 6:4, 7:5. Tikmēr Novikovam vakar gūtā uzvara pār Nišikori ir pirmais Top 40 panākums.

Nišikori sezonas pirmais ATP turnīrs plānots Ņujorkā, kur 12. februārī startēs iepriekš Memfisā notikušais 250 punktu turnīrs.

Izmantotie resursi:
https://www.japantimes.co.jp/sports...

     [+] [-]

, 2018-01-24 09:53, pirms 6 gadiem
traumas, traumas.
Tenisa top10 ar visām traumām palicis nekvalitatīvs, jāgaida, kad visi atgūs veselību, lai Edmundi un Čungi nespēlētu pusfinālos

  +4 [+] [-]

, 2018-01-24 09:56, pirms 6 gadiem
Nu, ko - ķeramies klāt ap..šanai - Nišikori jābeidz karjera, Nišikori tāds, Nišikori šitāds - re, nevar pat challengeri pirmo kārtu vinnēt, nav ko ākstīties... un tā tālāk..