Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" izsēj trīs vārtu pārsvaru un pagarinājumā zaudē konferences līderei

Agris Suveizda

"Rīga" izsēj trīs vārtu pārsvaru un pagarinājumā zaudē konferences līderei
Pauls Svars
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā vienu punktu pret Rietumu konferences līderi ieguva "Rīga", kas savā laukumā gan izsēja trīs vārtu pārsvaru un palaida garām iespēju pirmoreiz sezonā apspēlēt Sanktpēterburgas "SKA-1946" (3:4).

"SKA-1946" jau pirmajā minūtē nopelnīja noraidījumu un trešdaļas turpinājumā rīdzinieki neizmantoja vēl divus vairākumus, taču otrās trešdaļas otrajā minūtē gan nevienādos sastāvos atklāja rezultātu. Vladislavs Kurbatovs par grūdienu apmalē saņēma divas soda minūtes, bet Kirils Galoha pēc Paula Svara un Frenka Razgala piespēlēm pēc 80 sekundēm panāca 1:0.

Drīzumā trešo mazākumu izturēja rīdzinieki, bet 27. minūtē viņi dubultoja pārsvaru. Vienādos sastāvos pēc Dāvida Krūmiņa piespēles izcēlās jau pieminētais Svars (2:0). Vēl nepilnas septiņas minūtes vēlāk Emīls Ģēģeris pēc Razgala piespēles realizēja vēl vienu vairākumu (3:0).

"Rīga" tika pie iespaidīga pārsvara, taču diemžēl neprata to noturēt. Pēc nepilnām piecām minūtēm Ņikita Miļohins atguva pirmo ripu (1:3), 53. minūtē Staņislavs Šepitko deficītu samazināja līdz minimumam (2:3), bet vēl pusotru minūti vēlāk Miļohins jau panāca izlīdzinājumu (3:3). Un pagarinājuma piektajā minūtē Miļohins arī nokārtoja hat-trick, izraujot uzvaru ar 4:3. Visus vārtus viesi guva vienādos sastāvos.

"Rīga" piedzīvoja 11. zaudējumu pēdējās 12 spēlēs un neizmantoja iespēju līgas kopējā tabulā apsteigt Tjumeņas "Legion", joprojām ieņemot 30. vietu 31 komandas konkurencē. Abām vienībām tagad ir vienāds punktu skaits, taču vairāk uzvaru pamatlaikā ir "Legion". Rīdziniekiem gan ir divas spēles rezervē. Vakar "Rīga" konferences līderiem zaudēja ar 1:3, bet oktobrī izbraukumā piekāpās ar 1:2 un 0:4. Nākamās spēles "Rīga" aizvadīs 31. janvārī un 1. februārī, kad Habarovskā viesosies pie "Amurskiye Tigry".

Izmantotie resursi:
Хоккей. МХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...

  -1 [+] [-]

, 2017-01-24 21:09, pirms 7 gadiem
vai, vai, vai