Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fišers: "Laukumā izskatījāmies pilnīgi "izpumpēti" un saguruši"

Fišers: "Laukumā izskatījāmies pilnīgi "izpumpēti" un saguruši"
Kristaps Porziņģis ar komandas biedriem
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" (22-24), izbraukumā Šarlotē piekāpjoties "Hornets" (84:97). Pēc spēles komandas vājā snieguma un zaudējuma iemeslus mēģināja rast Kristaps Porziņģis un Dereks Fišers.

Pēc pirmā puslaika "Knicks" atradās iedzinējos tikai ar -2 (43:45), taču trešajā ceturtdaļā realizēja tikai četrus metienus no spēles un pārliecinoši piekāpās ar 13:32, ļaujot "Hornets" palielināt pārsvaru līdz pat 21 punktam (56:77). Uz žurnālistu jautājumu, vai vājais sniegumus skaidrojams ar pieaugošo nogurumu, atbildēja Kristaps Porziņģis: "Uzskatu, ka tas nav tik ļoti fizisks, cik drīzāk mentāls nogurums, jo apzināmies, ka pēdējā laikā esam aizvadījuši vairākas smagas spēles. Šis ir mans pirmais gads, un es cenšos rūpēties par savu ķermeni, cik vien labi iespējams. To pašu dara arī mani komandas biedri, tāpēc domāju, ka ar fizisko sagatavotību viss ir kārtībā."

Cīņā pret "Hornets" ceļgala savainojuma dēļ laukumā nevarēja doties uzbrucējs Lenss Tomass: "Viņš ir ļoti būtisks komandas spēlētājs, jo vienmēr spēlē ar lielu enerģiju abos laukuma galos, un varbūt tieši viņa klātbūtnes mums pietrūka, lai pacīnītos par uzvaru."

Mača ceturtajā ceturtdaļā laukumā tā arī nedevās vienības rezultatīvākais spēlētājs Karmelo Entonijs. Galvenais treneris Dereks Fišers to skaidroja ar gūtu nelielu ceļgala sasitumu, taču vienlaikus arī atzina, ka tas nav bijis noteicošais faktors : "Izskatījāmies pilnīgi saguruši un "izpumpēti" un nespēlējām ar pietiekoši lielu enerģiju, lai varētu radīt sev iespējas pacīnīties par panākumu. Ceturtajā ceturtdaļā vēlējos, lai puiši spēlē ar lielu atdevi un nedomā par mača rezultātu."

Līdz ar šo zaudējumu "Knicks" Austrumu konferences tabulā atkāpjas uz desmito pozīciju un nākamo maču aizvadīs naktī uz trešdienu, "Madison Square Garden" arēnā uzņemot spēcīgo Oklahomsitijas "Thunder" (33-12), kura pēdējās desmit spēlēs izcīnījusi deviņas uzvaras.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo

  +5 [+] [-]

, 2016-01-24 11:59, pirms 8 gadiem
Tomass, protams, ir zaudējums, bet pretiniekiem traumēti bija pieci(!) spēlētāji. Priekšā spēles ar spēcīgākiem pretiniekiem, tāpēc šoreiz, domājot par izslēgšanas spēlēm, vajadzēja uzvaru.

  +8 [+] [-]

, 2016-01-24 12:07, pirms 8 gadiem
Protams, var visu norakstīt uz nogurumu un Tomasa traumu. Bet ko tad teikt Šarlotei, kur traumēts gandrīz starta piecinieks pilnā sastāvā, un iepriekšējā spēlē dienu pirms tam nācās spēlēt OT?
Fišers sūdzās, ka komanda ir izpumpēta, bet vienlaikus tiek turets uz beņķa O'Quinn, arī Lopes, bet spēlē klauns Amundson, kurš neprot pilnīgi neko abos laukuma galos, izņemot stulbo piezīmju vākšanu.
Un aizsardzība bez Porziņģa - vispār caurums.

  +3 [+] [-]

, 2016-01-24 12:11, pirms 8 gadiem
Galvenā problēma Knicks ir Fišers. Žēl, ka viņu nevar iesaistīt maiņu darījumos

  +1 [+] [-]

, 2016-01-24 13:40, pirms 8 gadiem
Ar šito lohu pie stūres nekur netikt!

  -1 [+] [-]

, 2016-01-24 13:50, pirms 8 gadiem
Es domaju, ka Fils ir jalaiz vala un janem vieta Kirovs. Savaks komandu un vel Gardenaa Grindex pareklames.

  +2 [+] [-]

, 2016-01-24 14:32, pirms 8 gadiem
KP šodien arī nebija nekāds glābējs, visvairāk besīja tās amatieru piezīmes. Līdz ar to nebija iespējams ar pilnu atdevi atstrādāt aizsardzībā. Un ar metieniem arī katastrofa, kas notiek, ka nevar trāpīt? Bet pie šīs spēļu intensitātes tas ir normāli, vienkārši garīgi ne KP, ne komanda nespēj savākties. To arī Kristaps pēc spēles intervijas labi pateica, ka kājās jau viss ir normāli, ar galvu ir problēma visiem.

  -2 [+] [-]

, 2016-01-24 14:33, pirms 8 gadiem
MsLFi rakstīja: Galvenā problēma Knicks ir Fišers. Žēl, ka viņu nevar iesaistīt maiņu darījumos
Nomainīt Fišeru pret Rondo un par treneri iecelt, piemēram, Kristapa tēvu.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-24 15:01, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Nomainīt Fišeru pret Rondo un par treneri iecelt, piemēram, Kristapa tēvu.
Kāds tur sakars Fišeram ar to, ka spēlētāji met garām? Trenneris jau nevar iet spēlētāju vietā un mest iekšā.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-24 15:01, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Nomainīt Fišeru pret Rondo un par treneri iecelt, piemēram, Kristapa tēvu.
Eu, bet radās doma, vajag izbīdīt ideju NBA, ka trenneris sodiņus var mest spēlētāju vietā, ja grib. ;-)

  +1 [+] [-]

, 2016-01-24 16:48, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Nomainīt Fišeru pret Rondo un par treneri iecelt, piemēram, Kristapa tēvu.
Visas iespējas nākamsezon, jo Rondo ar Kings ir līgums tikai uz šo sezonu. Pētīju komandu budzētus - NYK ir tikai 20. vietā algās, tā ka rezerves, kur pakāpties ir diezgan daudz - tieši lai paņemtu Rondo. KP pirmie trīs gadi tāpat kā līgas jaunpienācējam tas algas cepums ir tik liels cik ir un lielāks nemaz nevar būt dēļ līgas noteikumiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-24 17:18, pirms 8 gadiem
Madis rakstīja: Visas iespējas nākamsezon, jo Rondo ar Kings ir līgums tikai uz šo sezonu. Pētīju komandu budzētus - NYK ir tikai 20. vietā algās, tā ka rezerves, kur pakāpties ir diezgan daudz - tieši lai paņemtu Rondo. KP pirmie trīs gadi tāpat kā līgas jaunpienācējam tas algas cepums ir tik liels cik ir un lielāks nemaz nevar būt dēļ līgas noteikumiem.
Neticu, ka Rondo pēc šitādas sezonas Sakramento kautkur ies prom.. Bet ja nu tomēr.. tad Ņujorka laikam ir viens no reālākajiem variantiem.

Ņujorkai ideāls variants varētu būt Konlijs, ja šis grib prom no Memfisas. Ļoti underrated saspēlnieks, visu dara labi. Bet citu augsta līmeņa saspēlnieku nemaz nebūs vasarā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-01-24 18:45, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: Neticu, ka Rondo pēc šitādas sezonas Sakramento kautkur ies prom.. Bet ja nu tomēr.. tad Ņujorka laikam ir viens no reālākajiem variantiem.

Ņujorkai ideāls variants varētu būt Konlijs, ja šis grib prom no Memfisas. Ļoti underrated saspēlnieks, visu dara labi. Bet citu augsta līmeņa saspēlnieku nemaz nebūs vasarā.
Tur jau tā lieta, ka to pg spēlētāju vasarā ar uguni nevarēs sameklēt, tā ka pa Rondo runājot - NYK jāiet smuku cipariņu uz pilnu banku, lai šim āķis lūpā, jo kāda viņam starpība kuram dot tos pasus - Kazinsam vai Karmelo un Porziņģim, Sacramento tāpat uz doto brīdī pat plejofos neierakstās, bet ja Rondo būtu kā pg Ņujorkā, tad play off es teiktu tikpat kā garantēts.