Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Stefens Karijs par sajūtām, kad Durents ir pretinieku komandā: "Briesmīgas!"

Agris Suveizda

Stefens Karijs par sajūtām, kad Durents ir pretinieku komandā: "Briesmīgas!"
Kevins Durents un Stefens Karijs. Foto: AFP/Scanpix

Pēc pusotra gada pauzes spoži ierindā atgriezās Kevins Durents, kurš beidzot debitēja savā jaunajā komandā Bruklinas "Nets" un ar 22 punktiem (2p. 6/14, 3p. 1/2, 1p. 7/7) 25 minūtēs palīdzēja sagraut savu iepriekšējo vienību Goldensteitas "Warriors" (125:99).

"Ņemot vērā, ka tā bija viņa pirmā spēle pusotra gada laikā, pat nezināju, ko gaidīt," sacīja Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers, kurš, protams, bija skatījies video no Durenta 25 punktu pārbaudes spēles pret Bostonas "Celtics". "Nevarēju redzēt nekādu atšķirību starp to, kā viņš spēlēja pirms 18 mēnešiem un kā spēlēja tajā spēlē [pret "Celtics"]." Goldensteitas "Warriors" līderis Stefens Karijs, kurš tika pie 20 punktiem (2p. 5/11, 3p. 2/10, 1p. 4/4) un 10 rezultatīvām piespēlēm, sajūtu, kā ir spēlēt, kad Durents ir pretinieku, nevis viņa komandā, raksturoja vienā vārdā: "Briesmīgas! Viņš laukumā izskatījās vesels un pārliecināts par savu ķermeni, tādēļ no veselības skatu punkta, protams, bija patīkami. Šādi atgriezties pēc tāda savainojuma – tas nozīmē ļoti daudz."

"Domāju, ka tas ir labs sākums, un vēlamies turpināt tādā pašā garā. Gribēju sākt ar uzvaru, un esmu gandarīts, ka pabeidzām iesākto," sacīja Kevins Durents. "Nedomāju, ka man [savainojuma dēļ] kādam kaut kas ir jāpierāda. Vienkārši eju laukumā un spēlēju basketbolu. Man nešķiet, ka man ir sevi jāpierāda, taču es vēlos palīdzēt jebkādā veidā, kādā būšu vajadzīgs trenerim."

Lai arī prožektoru gaismas apspīdēja Durentu, lielisku spēli aizvadīja arī Kairijs Ērvings, kurš 25 minūtēs sakrāja 26 punktus (2p. 6/9, 3p. 4/7, 1p. 2/2). "Jauni spēlētāji domā, ka daudz punktu un daudz uzslavu ir lieliski, un es jaunībā noteikti pēc tā visa tiecos, taču es vairs nedzenos pēc individuālām balvām vai mērķiem. Mani tie neuztrauc. Man nevajag pirmo simbolisko izlasi vai MVP balvu – vienkārši vēlos izcīnīt titulu ar lielisku komandu, lai varētu vēlāk atskatīties pagātnē un teikt – mēs to paveicām savā stilā, un mēs no tā guvām baudu."

Bruklinas "Nets nākamo spēli aizvadīs naktī uz sestdienu pret Bostonas "Celtics", bet Goldensteitas "Warriors" piektdienas vakarā tiksies ar Milvoki "Bucks".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...