Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA sezona sākas ar Bruklinas graujošu uzvaru pār "Warriors", Kurucam trīs punkti

Rolands Eliņš

NBA sezona sākas ar Bruklinas graujošu uzvaru pār "Warriors", Kurucam trīs punkti
Kevins Durents. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā aizvadīta pirmā spēle 2020./2021. gada sezonā, un Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" neatstāja variantus Goldensteitas "Warriors", apspēlējot to ar 125:99. Kevins Durents savā pirmajā oficiālajā mačā "Nets" sastāvā guva 22 punktus, kamēr Kurucs devās laukumā tika spēles izskaņā.

Rodions Kurucs savu trešo NBA sezonu sāka ar nospēlētām septiņām minūtēm spēlē pret "Warriors". Viņš devās laukumā tikai spēles beigās, kad ar rezervistiem spēlēja abas komandas un jautājumu par uzvarētāju nevienam vairs nebija. Kurucs trāpīja savu vienīgo tālmetienu, gūstot trīs punktus, kā arī savāca vienu atlēkušo bumbu. Viņa +/- rādītājs bija mīnus deviņi, kas gan šoreiz neko būtisku neiespaidoja.

Šī bija pirmā oficiālā spēle "Nets" sastāvā Kevinam Durentam, kurš traumas dēļ izlaida visu iepriekšējo sezonu. Viņam šī bija simboliska spēle, jo iepriekš viņš pārstāvēja tieši "Warriors" vienību, kurai Durenta aiziešana kopā ar citu vadošo spēlētāju traumām likusi atkāpties no līgas elites. Šodien "Warriors" spēlēja bez smagu traumu guvušā Kleja Tompsona un Dreimonda Grīna, toties pēc traumas laukumā atgriezās Stefens Karijs.

Karijs izcēlās ar 20 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, taču viņam neizdevās pārņemt spēles iniciatīvu. "Nets" jau pirmajā ceturtdaļā iemeta 40 punktus un ieguva vērā ņemamu vadību, kas līdz puslaika beigām tika palielināta līdz 63:45. Trešajā ceturtdaļā Bruklina ar Durentu un Kairiju Ērvingu priekšgalā savu pārsvaru palielināja vēl vairāk, uz brīdi nonākot arī 38 punktu vadībā.

Spēles pēdējās sešās minūtēs "Warriors" iemeta 21 punktu, taču tas nepalīdzēja pat nonākt tuvumā intrigas atgriešanai spēlē, un Bruklina maču pabeidza ar 125:99. "Nets" trāpīja 15 tālmetienus, dominēja zem groziem un iemeta gandrīz divreiz vairāk soda metienu nekā pretinieki.

Durents spēli pabeidza ar 22 gūtiem punktiem un +/- rādītāju plus 26, kamēr Ērvings iemeta 26 punktus. 20 punktus pievienoja Keriss Leverts, kurš spēli sāka uz rezervistu soliņa, taču 25 minūtēs paspēja tikt arī pie deviņām atlēkušājm bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Šī bija debijas spēle Stīvam Nešam "Nets" galvenā trenera amatā.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...

     [+] [-]

, 2020-12-23 04:59, pirms 3 gadiem
Kā tie rezervisti Bruklinai beigās spēlēja.. Trakāk kā pagalmā. Karijam, skatos, patīk spēlēt pret rezervistiem, kad jau -30. - stati kaut kā jāpiedzen. Vaismens saliek 11 punktus miskastes laikā un tie komentētāji jau biksēs liek.

     [+] [-]

, 2020-12-23 05:04, pirms 3 gadiem
Arī Karijam 1 oficiālā spēle pēc traumas!

     [+] [-]

, 2020-12-23 05:45, pirms 3 gadiem
Otrs mačs jau pagaidām nav labāks, vienos vārtos.

     [+] [-]

, 2020-12-23 06:24, pirms 3 gadiem
Fidels rakstīja: Otrs mačs jau pagaidām nav labāks, vienos vārtos.
Pēc vienas ceturtdaļas secinājumus izdari, zinot Lakers sastāvu?

     [+] [-]

, 2020-12-23 06:26, pirms 3 gadiem
Fidels rakstīja: Otrs mačs jau pagaidām nav labāks, vienos vārtos.
Pagaidām izteikti ārā lec Gazols. Pilnīgs plēve.

     [+] [-]

, 2020-12-23 06:39, pirms 3 gadiem
Booker, fas!

     [+] [-]

, 2020-12-23 09:11, pirms 3 gadiem
Bruklina tiešām stipra un Durants , ja tā turpinās, būs reāls kandidāts uz MVP. Kurucam būs ļoti grūti, ja nu vienīgi no pirmā desmita izkonkurēt Šametu, visi pārējie ir labāki.

  -1 [+] [-]

, 2020-12-23 09:35, pirms 3 gadiem
Grizzly rakstīja: Kā tie rezervisti Bruklinai beigās spēlēja.. Trakāk kā pagalmā. Karijam, skatos, patīk spēlēt pret rezervistiem, kad jau -30. - stati kaut kā jāpiedzen. Vaismens saliek 11 punktus miskastes laikā un tie komentētāji jau biksēs liek.
Vaizmens visā spēlē nebija slikts, būs lietaskoks

     [+] [-]

, 2020-12-23 09:47, pirms 3 gadiem
Rodionam īsti ar Šametu nesanāk konkurēt par vietu sastāvā, cita pozīcija.

     [+] [-]

, 2020-12-23 09:56, pirms 3 gadiem
Kaspars Maslobojevs rakstīja: Rodionam īsti ar Šametu nesanāk konkurēt par vietu sastāvā, cita pozīcija.
Vēl ir Prince un Grīns, bet vakar viņi bija pietiekami labi rezervisti un nekrita ārā. Kurucam tiešām jāmēģina aizmainīties uz kādu vidusmēra komandu, šajā Bruklinā, kura reāli iet uz gredzeniem, viņam nekas nespīd

  +1 [+] [-]

, 2020-12-23 10:03, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Vēl ir Prince un Grīns, bet vakar viņi bija pietiekami labi rezervisti un nekrita ārā. Kurucam tiešām jāmēģina aizmainīties uz kādu vidusmēra komandu, šajā Bruklinā, kura reāli iet uz gredzeniem, viņam nekas nespīd
Kāpēc lai BKN gribētu mainīt Kurucu ar tādu līgumu? Nav jau viņš tādā statusā, lai pats pieprasītu maiņu.

     [+] [-]

, 2020-12-23 10:16, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: Kāpēc lai BKN gribētu mainīt Kurucu ar tādu līgumu? Nav jau viņš tādā statusā, lai pats pieprasītu maiņu.
protams, ka nevar pa tiešo pieprasīt, bet aģents var kutināt. Ja Rodions grib attīstīties tālāk, Bruklinā viņam būs pārāk mazs spēles laiks. Vienīgi, kas dod mazu cerību - ļoti saspringtais spēļu grafiks, kad pat pirmā ešelona rezervisti "nolūzīs".

  +1 [+] [-]

, 2020-12-23 10:56, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: protams, ka nevar pa tiešo pieprasīt, bet aģents var kutināt. Ja Rodions grib attīstīties tālāk, Bruklinā viņam būs pārāk mazs spēles laiks. Vienīgi, kas dod mazu cerību - ļoti saspringtais spēļu grafiks, kad pat pirmā ešelona rezervisti "nolūzīs".
Kas tur viņam slikts? Treniņos segt Durantu un tikt līdz NBA finālam nav tas sliktākais, kas dzīvē var notikt un kā jau te teica, iespējas čalim būs tikai pašam jāstrādā, gan jau krimināllieta vairāk nespiež uz smadzenēm un varēs brīvāk spēlēt.

     [+] [-]

, 2020-12-23 11:12, pirms 3 gadiem
Edgars rakstīja: Kas tur viņam slikts? Treniņos segt Durantu un tikt līdz NBA finālam nav tas sliktākais, kas dzīvē var notikt un kā jau te teica, iespējas čalim būs tikai pašam jāstrādā, gan jau krimināllieta vairāk nespiež uz smadzenēm un varēs brīvāk spēlēt.
Jāspēlē, ja grib vēl pēctam nākamo līgumu parakstīt. Sēdēt uz soliņa un gaidīt gredzenu varēs uz karjeras beigām.

     [+] [-]

, 2020-12-23 12:51, pirms 3 gadiem
"Viņa +/- rādītājs bija mīnus deviņi, kas gan šoreiz neko būtisku neiespaidoja." Kā viņš var kaut ko iespaidot? Kāds teiks, ka kasīšanās par sīkumiem, bet nu tāpat nepatīkami lasīt šādus un citus bieži pat vēl kreisākus žurnālistu meistardarbus. Un ko vispār būtisku var iespaidot pliks +- rādītājs, kurš ir tikai rezultāts neskaitāmām arī citu spēlētāju darbībām. Gan jau pareizāk būtu vismaz teikt, ka rādītājam šoreiz nebija būtiska nozīme. Labi, priecīgus svētkus un nepārstājam mācīties.

Adnet media icon

     [+] [-]

, 2020-12-23 13:10, pirms 3 gadiem
Vai Kurucs bij laukumā?

     [+] [-]

, 2020-12-23 13:31, pirms 3 gadiem
ej dillēs rakstīja: Vai Kurucs bij laukumā?
Gruti vienu rindkopu izlasit?