Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Morijs: ''Domāju, ka tvīta par Honkongu dēļ vairs nestrādāšu NBA''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morijs: ''Domāju, ka tvīta par Honkongu dēļ vairs nestrādāšu NBA''
Derils Morijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas ''76ers'' prezidents basketbola jautājumos Derils Morijs intervijā ESPN pauda, ka Honkongas tvīta dēļ pēdējā gada laikā bijis uztraucies par savu karjeru līgā kā menedžerim.

2019.gada oktobrī Hjūstonas ''Rockets'' ģenerālmenedžeris Derils Morijs savā Twitter kontā pauda atbalstu Hongkongā notiekošajiem protestiem, kas sarežģīja NBA attiecības ar Ķīnu. Līgai tas nesa vairāku simtu miljonu zaudējumus. "Es ticu, un arī Doks (Riverss) un Eltons (Brands) tic, ka dažādas platformas ir veids, kā uzlabot situāciju pasaulē," Morijs komentēja savu viedokli saistībā ar ierakstu "Twitter" pēc tam, kad kļuva par Filadelfijas ''76ers'' basketbola operāciju prezidentu. Ieraksts gan tolaik tika izdzēsts, un pēc šī ieraksta NBA spēlētāji vairs neizsaka viedokli, kas saistīts ar Ķīnā pastāvošo politisko situāciju.

Pirms gaidāmās pirmās spēles pret Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika Vašingtonas ''Wizards'' intervijā ESPN Derils Morijs pauda, ka pēdējā gada laikā daudz domājis, vai nepazaudēs darbu NBA šo izteikumu dēļ: ''Man likās, ka es varētu vairs nestrādāt NBA šī tvīta dēļ. Mīlu strādāt un nevēlējos, lai tā notiek. Biju ļoti uztraucies. Nevēlējos, ka otra lielākā pasaules vara dusmojas uz manis. Par laimi man, vairāki cilvēki deva vajadzīgos padomus, kā ar šo situāciju tikt galā.''

''Nevēlos iesaistīties vārdu kaujā ar Derilu Moreju, taču mans uzskats ir, ka viņš nebija pietiekami izglītots šajā tematā. Šie vārdi varēja ietekmēt tik daudz cilvēkus - finansiāli, emocionāli, fiziski,'' par situāciju izteicās ar Losandželosas ''Lakers'' līderis un četrkārtējais NBA čempions Lebrons Džeimss.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-23 20:41, pirms 3 gadiem
Lebrons var iet ieskrieties, lielais cīnītājs par to, ka atlēti izsaka savas domas par politiku/sociālām problēmām. Viss ok, bet neesi divkosis un ļauj arī citiem izteikties.

     [+] [-]

, 2020-12-23 22:23, pirms 3 gadiem
Vienīgais ko šeit var pateikt-lebrons ir divkosis un mēsls. Punkts!

     [+] [-]

, 2020-12-23 22:42, pirms 3 gadiem
Kā vispār Lebrons var teikt kaut ko tādu?
Par kādu izglītošanos var iet runa?Visi zin kas notiek tajā Ķīnas pusē..
Ja tev nerūp,kas tur notiek tad aizveries..
Tad kad ir BLM and other this tad tu esi pirmais pie siles.Te vnk Nike Ķīnas nauda nedaudz par lielu,lai izrunātos