Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Medijs: "Wizards" pievienosies Izraēlā sezonu sācis spēka uzbrucējs

Andrejs Siliņš

Medijs: "Wizards" pievienosies Izraēlā sezonu sācis spēka uzbrucējs
Džonatans Viljamss Rišonas komandas rindās. Foto: Eurocup Basketball

Savainojumu māktajam Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Vašingtonas "Wizards" drīzumā pievienosies amerikāņu spēka uzbrucējs Džonatans Viljamss, kurš sezonu sāka Izraēlas čempionātā.

Jau vēstīts, ka "Wizards" šobrīd ir lieli sastāva iztrūkumi - lielai daļai ir savainojumu, bet Aizeja Tomasam jāizcieš diskvalifikācija. Starp savainotajiem ir arī latviešu zvaigzne Dāvis Bertāns, kurš savainojis augšstila muskuli un rītnakt paredzētajā mačā nepiedalīsies. Anžejs Pasečņiks gan vesels un plānots, ka rīt gaidāmajā mačā pret Ņujorkas "Knicks" piedalīsies.

Tomēr kluba vadība, reaģējot uz radušos situāciju, nolēmusi piesaistīt papildus spēlētāju. Par to kļūs Džonatans Viljamss, ziņo izraēliešu medijs one.co.il. 24 gadus vecais basketbolists sezonu sāka Izraēlas klubā Rišonas "Maccabi", piedaloties gan vietējā čempionātā, gan ULEB Eiropas kausā. Viljamss vidēji 26 minūtēs guva 11,8 punktus un izcīnīja 9,1 atlēkušo bumbu. Eiropas kausā "Maccabi" nepārvarēja grupu turnīru un neiekļuva Top16 turnīrā.

206 centimetrus garais Viljamss, kurš var spēlēt gan ceturtā, gan piektā numura pozīcijās, nav svešs NBA. 2018. gada vasarā, lai arī netika izvēlēts draftā, Viljamss "Lakers" rindās uzspēlēja vasaras līgās Lasvegasā un Sakramento un tika pie līguma ar Losandželosas slavenāko klubu. Regulārajā sezonā Viljamss paspēja nospēlēt 24 mačus, vidēji 16 minūtēs gūstot 6,5 punktus un izcīnot 4,1 bumbu pie groziem. Lielāku spēļu praksi Viljamss ieguva "Lakers" fārmklubā.

     [+] [-]

, 2019-12-23 22:53, pirms 4 gadiem
Labāk no Japānas vai Haiti paņēmuši sumo meistaru ar tendeci dankot!
😎