Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Vityaz" sestais panākums pēc kārtas, "Avtomobilist" gandrīz izlaiž trīs vārtu pārsvaru

"Vityaz" sestais panākums pēc kārtas, "Avtomobilist" gandrīz izlaiž trīs vārtu pārsvaru
"Vityaz" pagarināja uzvaru sēriju līdz sešām spēlem. Foto: https://www.hcvityaz.ru

Pie uzvarām šīs dienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs tikuši „Vityaz”, kas apspēlēja „Kunlun” ar 3:1, „Avtomobilist”, kas tika galā ar „Traktor” – 3:2 un „Metallurg”, kas bez problēmām pārspēja „Slovan” ar 4:1.

Sesto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Podoļskas „Vityaz”, kas viesos apspēlēja Ķīnas „Kunlun” ar 3:1. Mājinieki atklāja rezultātu pirmajā periodā, bet viesi atzīmējās 37., 48., un 60. minūtēs. Zīmīgi, visiem trīs „Vityaz” vārtu guvējiem tie bija pirmie goli šosezon. Šī uzvara ļāva Podoļskas komandai pakāpties uz septīto pozīciju Rietumos ar 43 punktiem 41 mačā.

Astoto panākumu pēdējos desmit mačos izcīnīja Austrumu labākā komanda Jekaterinburgas „Avtomobilist”, pārspējot Čeļabinskas „Traktor” ar 3:2. Mača vidū mājinieki bija vadībā ar 3:0 – 22. reizi šosezon pretinieku vārtsargu apspēlēja Naidžels Douss, 18. – Dens Sekstons, bet aizsargs Ņikita Trjamkins guva savus otros vārtus sezonā. „Traktor” cerības atjaunoja Tomass Kristiāns, kurš panāca 3:2 divu minūšu laikā, bet ar divām piespēlēm atzīmējās Pols Šehura. Tomēr „Avtomobilist” noturēja pārsvaru, un atkal ieņem pirmo vietu visā līgā, izcīnot 62 punktus 42 spēlēs. Tiesa, Rietumu konferences līdere CSKA atpaliek no Jekaterinburgas tikai par vienu punktu, bet Maskavas komanda aizvadījusi par diviem mačiem mazāk.

Bratislavas „Slovan” ar maču pret Magņitogorskas „Metallurg” savā laukumā mēģināja pārtraukt 12 zaudējumu sēriju. Pirms divām dienām vienības vārtsargs Jakubs Štepaneks intervijā portālam puckfans.at atzina, ka komandai vairs nav nekādu mērķu, uz iekļūšanu play-off tā nepretendē, un vienīgais, ko „Slovan” tagad dara – gatavojās katrai spēlei ar domām par uzvaru.

Taču pret „Metallurg” ar pozitīvu domāšanu bija par maz, un „Slovan” cieta sakāvi ar 1:4. Pirmajās 20 minūtēs mājinieki izdarīja vien četrus metienus pa vārtiem, viesi – 15, un likumsakarīgi panāca divu vārtu vadību – 0:2. Otrā perioda beigās Andrejs Mesarošs samazināja deficītu līdz 1:2, taču 18 sekundes pirms pārtraukuma Jevgeņijs Timkins atjaunoja divu vārtu pārsvaru – 1:3. Ja pirms trešās trešdaļas „Slovan” vēl varēja cerēt uz panākumu, tad 1:47 minūti vēlāk šīm cerībām vairs nebija pamata, jo Deniss Platonovs guva ceturtos vārtus „Metallurg” labā – 1:4.

„Slovan” turpina ieņemt pēdējo vietu Rietumos ar 23 punktiem 42 spēlēs, pēdējo panākumu komanda no Slovākijas galvaspilsētas izcīnījusi 15. novembrī. Savukārt „Metallurg” kontā tagad ir 60 punkti 44 cīņās un ceturtā vieta Austrumos.

KHL spēles, 23. decembris

SpēleRezultāts
Kunlun – Vityaz1:3
Avtomobilist – Traktor3:2
Slovan – Metallurg1:4

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-12-24 17:54, pirms 5 gadiem
vitjaz tagad spēlē hokeju, ne kaujas?