Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Milānas "Inter" pirms lielās spēles pret "Napoli" atstādina Naingolanu

Agris Suveizda

Milānas "Inter" pirms lielās spēles pret "Napoli" atstādina Naingolanu
Radža Naingolans. Foto: PA Images/Scanpix

Itālijas futbola klubs Milānas "Inter" savā mājaslapā paziņojis, ka uz nenoteiktu laiku no komandas ir atstādināts indonēziešu izcelsmes beļģu pussargs Radža Naingolans.

Klubs savā paziņojumā šādu lēmumu pamatoja ar disciplīnas pārkāpumiem, un Itālijas mediji lēš, ka Naingolans nokavējos rīta treniņu. Tā kā šis nebija Naingolana pirmais kavējums, kluba vadības pacietības mērs bija pilns. Jāpiebilst, ka šis nebija Naingolana pirmais nepatīkamais notikums šonedēļ, jo ar viltus čeku palīdzību viņam tika izkrāpti 150 tūkstoši eiro.

Vakar Milānas "Inter" kompensācijas laikā izlaida uzvaru pār pēdējā vietā esošo "Chievo" (1:1) un deviņu spēļu laikā izcīnījusi tikai divas uzvaras. A sērijā "Inter" ar 33 punktiem 17 mačos ieņem trešo vietu, krietni atpaliekot no Turīnas "Juventus" (49) un "Napoli" (41) bet par pieciem punktiem apsteidz Romas "Lazio".

Trešdien "Inter" uzņems "Napoli", bet pēdējo spēli šogad aizvadīs 29. decembrī, viesojoties pie "Empoli". Pēc tam būs divu nedēļu pārtraukums. Naingolana atstādināšana nozīmē, ka pret "Napoli" viņš nespēlēs, taču par maču pret "Empoli" vēl nav skaidrības. Šosezon Naingolans ir sācis deviņas no vienpadsmit spēlēm un guvis divus vārtus.

Naingolans visu profesionālo karjeru ir pavadījis Itālijā. Vispirms viņš spēlēja "Piacenza", pēc tam viņu par 1,3 miljoniem eiro nopirka "Cagliari", kas Naingolanu par 15 miljoniem eiro pārdeva "Roma". Šovasar Naingolans par 38 miljoniem pārgāja uz "Inter". Beļģijas izlasē Naingolans 30 spēlēs ir guvis sešus vārtus un karjeru valstsvienībā ir pabeidzis.

Izmantotie resursi:
https://www.inter.it/it/news/91329/...
https://www.football-italia.net/132...

  -3 [+] [-]

, 2018-12-23 16:09, pirms 5 gadiem
Kāpēc jāuzsver, ka viņs ir indonēziešu izcelsmes?

  +2 [+] [-]

, 2018-12-23 17:17, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc jāuzsver, ka viņs ir indonēziešu izcelsmes?
Kurā vietā tas ir uzsverts?

     [+] [-]

, 2018-12-23 18:08, pirms 5 gadiem
pārsteidza viņa pāreja uz inter, jo video intervijā bija teicis, ka mūžam kalpos romai kopā ar viņa māsu, bet še ku reku... nekas nav mūžīgs....