Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Ziemassvētku dāvana basketbola līdzjutējiem Rīgā: "Jūrmala" pret VEF

Emils Ozerinskis

Ziemassvētku dāvana basketbola līdzjutējiem Rīgā: "Jūrmala" pret VEF
Kaspars Bērziņš
Foto: Mikus Kļaviņs

Sestdien, 23. decembrī "Olybet" Latvijas Basketbola līgas Ziemassvētku spēle norisināsies Daugavas sporta namā, kur pulksten 19:30 "Jūrmala" mērosies spēkiem ar valsts čempioni "VEF Rīga".

19:30 "Jūrmala" - "VEF Rīga"
"Jūrmalas" komanda pēc Jūrmalas Valsts ģimnāzijas jaunās sporta zāles slēgšanas bijusi spiesta meklēt jaunu mājvietu spēļu aizvadīšanai. Tas devis iespēju galvaspilsētas basketbola mīļotājiem savā pilsētā vērot lielo basketbolu, kas Rīgas VEF mazāk aizvadīto apļu skaita LBL regulārajā čempionātā un biežās mājas spēļu aizvadīšanas citās pilsētās dēļ Latvijas lielākajā pilsētā tik bieži nemaz nav iespējams. "Jūrmala" nacionālajā čempionātā par savu mājvietu šobrīd izvēlējusies tieši leģendāro Daugavas sporta namu un tieši tur norisināsies LBL Ziemassvētku spēle starp "Jūrmalu" un "VEF Rīgu".

Mārtiņa Gulbja trenētā komanda ar 11 spēlēs gūtiem astoņiem panākumiem ieņem ceturto pozīciju turnīra tabulā, tomēr jūrmalniekus no augstāk esošās "Ogres" un VEF šķir pavisam neliels atstatums. Izcīnot panākumus šodienas mačā, "Jūrmala" Ziemassvētkus varētu sagaidīt turnīra tabulas otrajā pozīcijā. Zaudējuma rūgtumu "Jūrmalas" basketbolisti nav jutuši kopš oktobra beigām, vietējā čempionātā sasniedzot piecu uzvaru sēriju. Ja tiek pierēķināti arī panākumi Baltijas līgā, tad jūrmalnieku uzvaru sērija sasniegusi jau desmit panākumus pēc kārtas.

Latvijas čempionvienība "VEF Rīga" vietējā čempionātā aizvadot trīs apļus (par vienu mazāk kā visas pārējās komandas, izņemot "Valku/Valgu") šobrīd deviņās spēlēs tikusi pie septiņiem panākumiem, kas vienībai dod otro pozīciju turnīra tabulā. Jāņa Gailīša komandas izcīnījusi uzvaras pēdējās divās LBL spēlēs, bet pēdējais zaudējums piedzīvots savā laukumā 18. novembrī pret ventspilniekiem. Tomēr Krievijas atklātā čempionāta rezultāti omu neuzlabo, jo tur pagaidām vefieši tikuši tikai pie vienas uzvaras, atrodoties pēdējā vietā VTB līgas tabulā.

"Jūrmalas" sastāvā šīs sezonas rezultatīvākais spēlētājs ir Latvijas izlases kandidāts Haralds Kārlis, izceļoties ar 13,7 punktiem vidēji spēlē. Vidēji ar 10,2 punktiem izcēlušies Edgars Jeromanovs un Ervīns Jonāts, savukārt lielu melno darbu izdara komandas vienīgais leģionārs, lietuvietis Deniss Krestiņis, kura kontā 8,4 punkti un 7,5 izcīnītas bumbas zem groziem.

Latvijas čempionvienības rindās vidēji 12,7 punktus guvis Korijs Hovkinss. Snaipera pienākumus komandā lieliski pilda Andris Misters, izcēloties ar 11,9 punktiem, bet pēc traumas ar vidēji 10,3 punktiem laukumā atgriezies Kaspars Vecvagars. Tikmēr ilgāku laiku bez nopietnas spēļu prakses bijušais Kaspars Bērziņš ticis oie 6,3 punktiem un 4,7 izcīnītām bumbām zem groziem.

Abu komandu šīs sezonas pirmajā tikšanās reizē 18. oktobrī "Jūrmala" spēja uzkāpt uz vefiešu varžacīm, sagādājot ļoti saspringtu cīņu par uzvaru. Rīdzinieki spēja izglābties, izcīnot uzvaru ar 75:71. Toreiz VEF rindās pa 11 punktiem guva Iļja Gromovs un Mareks Mejeris. Savukārt jūrmalnieku rindās ar 24 punktiem neapturams bija Haralds Kārlis, kurš realizēja septiņus no deviņiem izmestajiem trīs punktu metieniem.

Spēles tiešraide "Best4Sport TV".

"Olybet" LBL kopvērtējums

VKomandaUZ%
1.Ventspils120100%
2.VEF Rīga7277.7%
3.Ogre9375.0%
4.Jūrmala8372.7%
5.Betsafe/Liepāja5645.5%
6.Valka/Valga2625.0%
7.Latvijas Universitāte31023.1%
8.Valmiera/Ordo31023.1%
9.Jēkabpils21115.4%

1 2 63 komentāri
Slēpts komentārs: Real Rebel

  +1 [+] [-]

, 2017-12-23 09:47, pirms 6 gadiem
Kolēģis vakar jautāja par biļetēm uz šodienas maču. Ja nemaldos, tad cena ir 3 eur, un biļetes ir nopērkamas uz vietas. Bet DSN nav nemaz tik daudz vietu, un arī pie kases var izveidoties burzma, tāpēc iesaku ierasties laicīgi. Ja kļūdos, palabojiet.

P.S. Bērziņam seksīgā frizūra netraucē spēlē?!

P.P.S. Žanim netraucē.

     [+] [-]

, 2017-12-23 10:02, pirms 6 gadiem
Berzins cukurs.

  -3 [+] [-]

, 2017-12-23 10:16, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Kolēģis vakar jautāja par biļetēm uz šodienas maču. Ja nemaldos, tad cena ir 3 eur, un biļetes ir nopērkamas uz vietas. Bet DSN nav nemaz tik daudz vietu, un arī pie kases var izveidoties burzma, tāpēc iesaku ierasties laicīgi. Ja kļūdos, palabojiet.

P.S. Bērziņam seksīgā frizūra netraucē spēlē?!

P.P.S. Žanim netraucē.
Matu gumija viņam izlīdz

  +3 [+] [-]

, 2017-12-23 10:41, pirms 6 gadiem
Bērzam laba fričene

  +3 [+] [-]

, 2017-12-23 10:55, pirms 6 gadiem
Uzreiz kārtējais fui vafelniekiem, kas atkal nepiedalās nekādās akcijās, pretiniekiem atkal svētku formas , bet krieveļu klubam pie pakaļas.... Par Jūrmalas uzvaru!!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-12-23 11:13, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Kolēģis vakar jautāja par biļetēm uz šodienas maču. Ja nemaldos, tad cena ir 3 eur, un biļetes ir nopērkamas uz vietas. Bet DSN nav nemaz tik daudz vietu, un arī pie kases var izveidoties burzma, tāpēc iesaku ierasties laicīgi. Ja kļūdos, palabojiet.

P.S. Bērziņam seksīgā frizūra netraucē spēlē?!

P.P.S. Žanim netraucē.
Liels paldies par info.

P.S. Domā, ka būs pilnas tribīnes?

  -4 [+] [-]

, 2017-12-23 11:28, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Uzreiz kārtējais fui vafelniekiem, kas atkal nepiedalās nekādās akcijās, pretiniekiem atkal svētku formas , bet krieveļu klubam pie pakaļas.... Par Jūrmalas uzvaru!!!!
un, ka formu nav? Tas kaut ko izšķir, vai tipiski čīksti atkal? Kā vēsta teiciens, cūka vienmēr dubļus atradīs

Ps. Klubs ir latviešu, tā kā savu informāciju pārbaudi

     [+] [-]

, 2017-12-23 11:34, pirms 6 gadiem
Jāskatās .

  +5 [+] [-]

, 2017-12-23 11:34, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: un, ka formu nav? Tas kaut ko izšķir, vai tipiski čīksti atkal? Kā vēsta teiciens, cūka vienmēr dubļus atradīs

Ps. Klubs ir latviešu, tā kā savu informāciju pārbaudi
Iedomājies ka tev ir randiņš ar meiteni. Viņa atnāk skaistā kleitā a tu ierodies Adidas trenuškās.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-23 11:37, pirms 6 gadiem
Haha, neko citu no rebeļa arī negaidījām 😀 aizstāvību un viss ir kārtībā 😀 Misters Objektivitāte 😀 jaunupa kučele 😀
Slēpts komentārs: Real Rebel
Slēpts komentārs: Real Rebel

  +2 [+] [-]

, 2017-12-23 11:43, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: bezjēdzīgi muļķīgs salīdzinājums, iepriekšējos gadus nevienam īsti nav bijis un pēkšņi, kā šosezon parādās, tā sākat ap VEFu čīkstēt, jums ar galvu viss kārtībā? Vai tik tiešām pie mazākās lietas VEFam piesieties? Jūs paši saprotiet, cik tas stulbi izklausās? Tad man uzreiz jautājums, ja jau jums tās akcijas tik svarīgas, kāpēc, te lieli čīkstētāji, neskrienat asinsdonoru dienā, kad vef organizē vai labdarības spēlēm? Vai arī kāpēc klusējāt par citiem klubiem, kad VEF vienīgais bija iesaistījies jauniešu atbalsta organizācijā, ko uleb rīkoja? Tad visi, es atkārtojos visi klusēja.
Vecīt mēs runājam tikai par FORMĀM. Nevajag te pīt iekšā citas aktivitātes. Tur jau tā lieta ka formas piedāvā, tā nav BKV vai Jūrmalas pašizdomāta lieta, bet VEF vnk. atsakās.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-23 11:45, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: paliec pie čīkstēšanas, jau reiz nobijies, kad teicu, lai atklāti ar mani komunicē...dzīvē arī tik daudz čīksti par lietām, kas tev nepatīk?
Nediskutē ar tiem tīņiem, kas pinnes vēl spiež. Vajadzētu ieviest reģistrāciju šeit ar dr.lv, fb.lv vai citādāk. Te vidējais vecums laikam 9-14 gadi.
Un ne tikai VEF, bet arī citus noliek. Pat izlases, to spēlētājus, Porziņģi, Briedi un daudzus citus. Vietējie interneta troļļi.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-23 11:46, pirms 6 gadiem
Ja DSN tagad atbilst visiem kritērijiem, tad vairs nevienam klubam nav iespējas atteikties no spēlēšanas tajā.

  -2 [+] [-]

, 2017-12-23 11:49, pirms 6 gadiem
DoOrDie rakstīja: Vecīt mēs runājam tikai par FORMĀM. Nevajag te pīt iekšā citas aktivitātes. Tur jau tā lieta ka formas piedāvā, tā nav BKV vai Jūrmalas pašizdomāta lieta, bet VEF vnk. atsakās.
Un? Jums tās formas tik svarīgas? Šodien kāda svētku diena? Kā teicu, ka tik piesieties. Tas ir mazsvarīgs jautājums, kam tiek piedēvēta lielāka nozīme nekā realitātē. Būtu mārketingu labāk cēluši, tieši reklāmu ziņā, lai ir haips, formas, to nerada

  -1 [+] [-]

, 2017-12-23 11:51, pirms 6 gadiem
Banzai rakstīja: Nediskutē ar tiem tīņiem, kas pinnes vēl spiež. Vajadzētu ieviest reģistrāciju šeit ar dr.lv, fb.lv vai citādāk. Te vidējais vecums laikam 9-14 gadi.
Un ne tikai VEF, bet arī citus noliek. Pat izlases, to spēlētājus, Porziņģi, Briedi un daudzus citus. Vietējie interneta troļļi.
Tieši tā, es labprāt piekristu, ja būtu reģistrācijas ar soc.tīklu profilu + sms kodu, kas diezgan samazinātu bloķēto atdzimšanu...bet nu jā, visādi muri, valjero apklusa, kad tika pateikts, lai ar mani atklāti komunicē

     [+] [-]

, 2017-12-23 11:59, pirms 6 gadiem
Rebel es Tev pat piedāvāju kopā uz kādu vafeļnieku spēli aiziet apmaksājot Tev visus izdevumus , lai neattaisnosies ka tālu un nav izdevīgi , bet Tu nepiekrīti protams 😀

  -3 [+] [-]

, 2017-12-23 12:01, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Rebel es Tev pat piedāvāju kopā uz kādu vafeļnieku spēli aiziet apmaksājot Tev visus izdevumus , lai neattaisnosies ka tālu un nav izdevīgi , bet Tu nepiekrīti protams 😀
un? komunicē ar mani atklāti!
Pašlaik man aiziet nav problēma, jo esmu Rīgā, tikai es izvēlos ar draudzeni uz laukiem aizbraukt nekā pasākumu apmeklēt, man ir citas prioritātes

P.s. H.E.N.R.Y apmeklēsi handbolu?

  +1 [+] [-]

, 2017-12-23 12:01, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Un? Jums tās formas tik svarīgas? Šodien kāda svētku diena? Kā teicu, ka tik piesieties. Tas ir mazsvarīgs jautājums, kam tiek piedēvēta lielāka nozīme nekā realitātē. Būtu mārketingu labāk cēluši, tieši reklāmu ziņā, lai ir haips, formas, to nerada
Un 18.11. arī nebija svētki ?

     [+] [-]

, 2017-12-23 12:03, pirms 6 gadiem
DoOrDie rakstīja: Un 18.11. arī nebija svētki ?
Tie bija svētki, es teiktu, nopietnākie visā gadā

un cik nopietna reklāma bija uz to spēli? Papriecāties varam par formām, bet uz 40 min, un pēc tam? Lai vispirms normāli reklamēt iemācās, vai nolīgst tos pašus, kuri vefam melno nāvi taisīja, tad parunāsim...Kāds apmeklējums var būt LBL, ja reklāmas nav, vienas formas to neizmainīs

     [+] [-]

, 2017-12-23 12:11, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: un? komunicē ar mani atklāti!
Pašlaik man aiziet nav problēma, jo esmu Rīgā, tikai es izvēlos ar draudzeni uz laukiem aizbraukt nekā pasākumu apmeklēt, man ir citas prioritātes

P.s. H.E.N.R.Y apmeklēsi handbolu?
Jā, ir doma arī uz handbolu aiziet.

     [+] [-]

, 2017-12-23 12:15, pirms 6 gadiem
Ne pa tēmu, bet SC atkal "izceļas" - palicis mazāk par 2 h līdz El Classico futbolā, bet te joprojām nav raksta...

  -1 [+] [-]

, 2017-12-23 12:27, pirms 6 gadiem
HE HE !!! VEF spēle kā dāvana , tas jau žagars !!!

  +1 [+] [-]

, 2017-12-23 12:40, pirms 6 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-12-23 12:46, pirms 6 gadiem
HMB - BIROJA EKSPERTS/ PARTIJAS BIEDRS! rakstīja: HE he, laabs!!!! tikai kkur bija jabut vatena lentei un sirpim

PSRS chempina peerieni! es joprojam neesmu sagaidijis atbildi no RedREX - ar ko viens kremla prodzekts (VTB) ir labaks par otru (KOLHOZ)??? pie viena shis smird un reec par kkadiem krieviem, pie otram migla virs aceem

lkm labu kaulu PID ARS atmet
Par to pašu vienmēr ierecu , vienu nodir* A ar otru viss kārtībā, viss lieliski utt. Kā jau minēju misters objektivitāte 😀 jaunupa kučele , jaunupa sūtnis, jaunupa ārlaulības bērns 😀
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-23 12:53, pirms 6 gadiem
HMB - BIROJA EKSPERTS/ PARTIJAS BIEDRS! rakstīja: Muri, ar ko uzlaapies?
Vēl neko , bet vēlāk kkas būs jāņem uz prazņilu jāiet un vakarā jāatbalsta Jūrmala ar sirdi un dvēseli lai sarkanais Reksis var taisnoties ka vefs jau nenoskaņojas LBL 😀 bet kkā neredzu ka iekš krievu līgas nosksņojas ...😂 pēdējā vieta .... 😀

  +1 [+] [-]

, 2017-12-23 12:54, pirms 6 gadiem
HMB - BIROJA EKSPERTS/ PARTIJAS BIEDRS! rakstīja: PID ARA milakaa

Bet nu jaa, zini, Lepajas Bomzis sev sit uz pleca un sak ka shis ir eksperts visaas jomaas, RedREX tikmer graciozi visiem laiku pa laikam atgadina cik vinsh ir objektivs un parejie nav
Rēcīgi lasīt pie katra raksta par Karašausku, ka Namejs šo noliek, bet regulāri uzmetas par advokātu Guņam un Petrovičam. Vakar pat uzbrauca veterānam algunam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 63 komentāri