Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" izlaiž uzvaru un papildlaikā zaudē NHL pastarītei "Coyotes"

"Capitals" izlaiž uzvaru un papildlaikā zaudē NHL pastarītei "Coyotes"
Arizonas "Coyotes" svin vārtu guvumu pret Vašingtonas "Capitals"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās četras spēles, katrā no tām zaudētāju komanda spējusi gūt divus vārtus. Par galveno pārsteigumu kļuva "Capitals" zaudējums pret līgas vājāko komandu "Coyotes".

Minesotas „Wild” ar 2:4 piekāpās Floridas „Panthers”. Pirms noslēdzošā perioda „Wild” bija vadībā ar 2:1, taču trešajā trešdaļā pateicoties vienam Konora Briklija un diviem Džonatana Gudro vārtu guvumiem mājinieki izrāva uzvaru, kas viņiem ir otrā pēc kārtas.

Monreālas „Canadiens” ar 3:2 pārspēja citu Kanādas komandu – Kalgari „Flames”. Gūstot vienus vārtus katrā periodā, trešajā trešdaļā „Canadiens” panāca 3:0 vadību - atzīmējās Bairons Freizs, Nikola Delorjē un Brendons Galagers. Maikls Ferlands atspēlēja vienus vārtus, bet divas minūtes pirms mača beigām Metju Tkačaks panāca 3:2, taču „Canadiens” neizlaida uzvaru no rokām.

Viena no līgas labākajām komandām Vašingtonas „Capitals” papildlaikā piekāpās Rietumu konferences pastarītes Arizonas „Coyotes” ar 2:3. Divas reizes vienība no ASV galvaspilsētas izvirzījās vadībā, taču abos gadījumos „Coyotes” spēja atspēlēties, pēdējo reizi to izdarot minūti līdz mača beigām. Papildlaika pēdējā minūtē Kleitons Kelers tika pie atlēkušas ripas un ieraidīja to vārtos, atnesot „Coyotes” astoto uzvaru 37 mačos šosezon.

NHL regulārais čempionāts turpināsies naktī uz 24. decembri ar 15 spēlēm. Divas no tām sāksies plkst. 20:00 pēc Latvijas laika – starp „Red Wings” un „Bruins”, ka arī starp „Jets” un „Islanders”, savukārt maču starp „Kings” un „Sharks” būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā. Cīņa sāksies plkst. 5:00 pēc Latvijas laika.

NHL spēles, 23. decembris

SpēleRezultāts
Flyers – Sabres2:4
Wild – Panthers2:4
Canadiens – Flames3:2
Capitals – Coyotes2:3 PL

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...