Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābola “Lada” sāpīgs zaudējums pret Minsku, Karsums joprojām nespēlē

Ābola “Lada” sāpīgs zaudējums pret Minsku, Karsums joprojām nespēlē
Artis Ābols
Foto: HC Lada

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē piedzīvoja „Lada”, kas cieta neveiksmi pret Minskas „Dinamo” ar 1:2, lai gan metienu attiecība šajā spēlē bija 30:18 par labu Toljati komandai.

Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenētā Toljati „Lada” savā laukumā piekāpās Minskas „Dinamo” ar 1:2. Lai gan pirmajā periodā mājinieki izvirzījās vadībā ar 1:0, spēles turpinājumā „Lada” ielaida divus vārtus pēc kārtas, piedzīvojot 26. zaudējumu pamatlaikā šosezon, bet no „play-off” zonas komanda atpaliek par 24 punktiem. Joprojām nespēlē Kristaps Sotnieks, kurš savainojumu dēļ šosezon aizvadījis tikai 14 mačus, bet pēdējo reizi piedalījās spēlē 12. oktobrī.

Citā mačā Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas „Dynamo” savā laukumā uzņēma Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa Sanktpēterburgas SKA. Latviešu uzbrucējs spēlē nepiedalījās, bet SKA tika pie pārliecinošas uzvaras ar 5:1 pie metienu attiecības 52:24. Ar diviem vārtu guvumiem uzvarētāju rindās atzīmējās Ņikita Gusevs, savukārt vienīgos vārtus „Dynamo” labā guva Jevgeņijs Artjuhins.

Karsums atrodas savainoto spēlētāju sarakstā, pēdējo reizi uzbrucējs bija laukumā 7. decembrī. Arī viņam neizdodas aizvadīt pilnvērtīgo sezonu, jo dažādu traumu dēļ Mārtiņš piedalījies 24 mačos, kuros ticis pie 12 (2+10) punktiem. Maskavas „Dynamo” ieņem septīto vietu Rietumu konferencē ar 68 punktiem 45 spēlēs.

KHL spēles, 23. decembris

SpēleRezultāts
Sibir – Salavat Yulaev3:6
Avangard – Sochi2:3
Barys – Neftekhimik0:4
Lada – Dinamo (Minska)1:2
Dynamo (Maskava) – SKA1:5
CSKA – Vityaz1:3

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2017-12-23 21:58, pirms 6 gadiem
Minska izmisīgi cīnās par astotnieku.