Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsums nav sajūsmā par papildlaika formātu, Daugaviņam mikrotrauma

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Karsums nav sajūsmā par papildlaika formātu, Daugaviņam mikrotrauma
Mārtiņš Karsums apspēlē "Torpedo"
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ceturtdienas mačā Mārtiņš Karsums izcēlās ar uzvaras ripu, bet viņa pārstāvētais Maskavas "Dynamo" pārspēja Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgordas "Torpedo" (2:1 P). Uzvaras vārtu autors nav iepriecināts par jauno kārtību, kad papildlaikā jāspēlē "trīs pret trīs". Savukārt zaudētāju treneris norāda, ka Kaspars Daugaviņš pēdējā laikā rāda vāju sniegumu.

Mārtiņš Karsums: "Kā vienmēr, pret "Torpedo" bija grūts mačs. Zinām, ka viņi vienmēr spēlē no pirmās līdz pēdējai minūtei, uz ledus cīnās par katru centimetru. Tas ir viņu spēles stils. Arī mēs negribējām piekāpties un galu galā guvām uzvaru. Pēc pirmās ripas diemžēl mazliet nometām apgriezienus un ļāvām pretiniekiem izlīdzināt rezultātu. Droši vien domājām, ka viss būs kārtībā, taču tā sanāk reti. Nedrīkst izslēgties no spēles, ir jāturpina strādāt, lai uzvarētu. Papildlaikā spēle "trīs pret trīs" vairāk interesanta bija līdzjutējiem, taču spēlētājiem klājās krietni sarežģītāk. Ar pretiniekiem tur jāspēlē ciešāk, tāpēc nācās daudz skriet. Sāksim radināties pie jaunā formāta, ja reiz ir tādi noteikumi."

Šajā sezonā "Torpedo" rezultatīvākais spēlētājs Daugaviņš sakrājis 25 (7+18) punktus 36 spēlēs, taču pēdējā mačā nepiedalījās.

Pēteris Skudra: "Viena no mūsu vājākajām spēlēm šajā sezonā. Mani neapmierināja spēlētāju lēmumi visās situācijās. Neiepriecināja spēle vairākumā. Daugaviņa nepiedalīšanās diez vai ietekmēja vairākumu. Viņam ir mikrotrauma. Ja pat būtu vesels, nav teikts, ka tiktu laukumā. Pēdējā laikā viņš spēlē ļoti vāji. Daugaviņam jāpārskata attieksme pret lietu."

Maskavas "Dynamo" informē, ka Mārtiņš Karsums guvis savus 49. vārtus šīs vienības rindās, kļūstot par kluba visu laiku labāko snaiperi starp leģionāriem. Tikpat daudz iemetis arī zviedrs Matiass Veinhandls.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

  +1 [+] [-]

, 2016-12-23 17:44, pirms 7 gadiem
Daugaviņš uz ziemu aizsalst.

  -1 [+] [-]

, 2016-12-23 22:49, pirms 7 gadiem
Daugaviņam pēc OS kvalifikācijas pamatīgs kritums.Nez vai tiešām tik ļoti pārdzīvo to kļūdu!?