Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Divi Pulkinena vārti ļauj Minskai viesos pārsteigt Hārtliju un pamest pēdējo vietu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Divi Pulkinena vārti ļauj Minskai viesos pārsteigt Hārtliju un pamest pēdējo vietu
Tēmu Pulkinens svin vārtu guvumu ar komandas biedru. Foto: Mikhail Japaridze/TASS/Scanpix

Dienas vienīgajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā negaidītu panākumu Balašihā svinēja Minskas "Dinamo", kas ar 2:1 pārspēja Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard", Baltkrievijas klubam pārtraucot trīs zaudējumu sēriju un ar 25 punktiem Rietumu konferencē apsteidzot Rīgas "Dinamo".

Cīņa iesākās eksplozīvi, omskiešiem nopelnot noraidījumu. Tā laikā izcelties spēja abas komandas, sākumā "Avangard" uzbrucējam Kirilam Semjonovam mazākumā raidot vārtos Jūnasa Enrota atvairīto ripu, savukārt nedaudz vairāk nekā pēc minūtes Pulkinenam pēc filigrānas Aleksandra Pavloviča piespēles panākot izlīdzinājumu 1:1.

Perioda turpinājumā iespēju izpildīt bullīti ieguva mājinieks Teilors Beks, taču šoreiz Enrots palika nepārspēts. Izšķirošos vārtus minskiešiem izdevās iemest otrā perioda 18. minūtē, kad pretuzbrukumā izcils šāviens augšējā stūrī padevās Pulkinenam - 2:1.

Trešajā trešdaļā omskieši izturēja piecu minūšu mazākumu, tajā izveidojot bīstamus momentus. "Avangard" noslēdzošajās 20 minūtēs metienu skaita ziņā bija pārāki ar 17:3, taču vārtus gūt nespēja arī trijās vairākuma iespējās. Bekam gan izdevās iestumt ripu "Dinamo" vārtos, taču tiesneši anulēja šo vārtu guvumu.

Zviedra Enrota 42 seivi ļāva Minskai pakāpties uz desmito vietu Rietumos. Savukārt Omska ar 41 punktu 31 mačā joprojām ir Austrumu vicelīdere.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-23 18:54, pirms 4 gadiem
Rīgai liela uzvara būs, ja nepaliks pēdējie sezonā 😂

  +1 [+] [-]

, 2019-11-23 19:28, pirms 4 gadiem
Dažreiz spēlēs galveno lomu nospēlē veiksmes faktors. Šī bija viena no tām. Citreiz ir tā, ka vari dirsu pušu plēst, bet ripa vienalga neiet vārtos. Tā šodien notika ar Avangardu. Nebija Hārtlija diena...

  -1 [+] [-]

, 2019-11-23 19:59, pirms 4 gadiem
KHL spēlē trešā daļa NHL izmesto spēlētāju,tā kā nevajag noniecināt mūsu komandu ja mums tādu nav jo labākie spēlē naudīgākās komandās-palikuši tikai patrioti.Rīt būs ļoti grūti bet jāuzvar.Salāks vakar nebija glābējs un rīt galvenais ir vārtsargs,ja tas glābs,tad Soči jāņem. Pēdējā Rīga nekad nebūs,bet "pleji"var nespīdēt. Avangard ļoti spieda,bet uzvarēja vājākais. Arī Rīgā pret Indraša komandu mēs bijām labāki vienādos sastāvos,bet muļķīgi zaudējam.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-23 20:23, pirms 4 gadiem
uldis2014 rakstīja: KHL spēlē trešā daļa NHL izmesto spēlētāju,tā kā nevajag noniecināt mūsu komandu ja mums tādu nav jo labākie spēlē naudīgākās komandās-palikuši tikai patrioti.Rīt būs ļoti grūti bet jāuzvar.Salāks vakar nebija glābējs un rīt galvenais ir vārtsargs,ja tas glābs,tad Soči jāņem. Pēdējā Rīga nekad nebūs,bet "pleji"var nespīdēt. Avangard ļoti spieda,bet uzvarēja vājākais. Arī Rīgā pret Indraša komandu mēs bijām labāki vienādos sastāvos,bet muļķīgi zaudējam.
Tabulu apskaties, pajol.