Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Timberwolves" Bruklinā tiek pie sezonas pirmās uzvaras viesos, Rouzam 25 punkti

Rolands Eliņš

"Timberwolves" Bruklinā tiek pie sezonas pirmās uzvaras viesos, Rouzam 25 punkti
Deriks Rouzs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Bruklinas „Nets” ar 102:112 piekāpās Minesotas „Timberwolves”, nespējot sekmīgi pabeigt savu pēdējās ceturtdaļas atspēlēšanos. Minesotai 25 punktus guva Deriks Rouzs, palīdzot komandai gūt sezonas pirmo uzvaru izbraukumā.

Spēlējot bez Rodiona Kuruca, kurš nosūtīts uz Attīstības līgu, Bruklinas „Nets” izdevās pirmajā ceturtdaļā pārņemt vadību ar 26:22. Nesen Džimiju Batleru aizmainījusī „Timberwolves” otrajā ceturtdaļā atspēlējās un izvirzījās vadībā, bet trešajā ceturtdaļā savu pārsvaru palielināja arī līdz 18 punktiem, pēdējās 12 minūtes sagaidot ar vadību 89:72.

„Nets” visas spēles garumā vajāja daudzās pieļautās kļūdas, kuru bija divreiz vairāk nekā pretiniekiem, taču vismaz daļēji tās izdevās kompensēt ar 14 trāpītajiem tālmetieniem. „Nets” precizitāte no tālās distances gan tāpat nebija īpaši augsta, jo Bruklinas komanda paspēja izdarīt veselus 45 trejačus, kas bija krietni vairāk nekā izdarīto divpunktu metienu (34).

Pēdējā ceturtdaļā „Nets” izdevās pamazām pietuvoties un radīt pretiniekos satraukumu par iepriekš šķietami drošo uzvaru. Trīs minūtes pirms beigām Spensers Dinvidijs ar diviem soda metieniem pievilka līdz 100:104, un nākamajā uzbrukumā Kārla Entonija Taunsa metiens tika bloķēts, taču Bruklinai savu iespēju izmantot neizdevās. Atlikušajā laikā „Nets” guva tikai divus punktus un zaudēja ar 102:112.

Bruklinai šis bija 12. zaudējums sezonas 20 spēlēs un trešais pēdējos četros mačos. Austrumu konferences kopvērtējumā „Nets” saglabā devīto vietu. Savukārt Minesotai tikai šajā spēlē izdevās izcīnīt sezonas pirmo uzvaru viesos (iepriekš astoņi zaudējumi), panākot sev bilanci 8-11.

Bruklinas sastāvā pa 18 punktiem guva Dinvidijs, kuram arī astoņas rezultatīvas piespēles, un Džo Heriss. Vismaz 11 punktus iemeta vēl četri „Nets” spēlētāji, bet pieticīgs mačs D`Andželo Rasela izpildījumā, netrāpot nevienu no sešiem tālmetieniem un paliekot ar pieciem punktiem.

Tikmēr Minesotai Deriks Rouzs izcēlās ar 25 punktiem, trāpot 11 no 17 metieniem. Rouzs šosezon pārsvarā darbojas kā rezervists aiz Džefa Tīga, taču tas nav traucējis viņam atkal rādīt rezultatīvu spēli – vidēji spēlē gūts 19.1 punkts, kas ir divreiz vairāk nekā saraustītajā pagājušajā sezonā Klīvlendas un Minesotas komandās. Taunss pievienoja 21 punktu, „double-double” sakrāja Tādžs Gibsons (16+11), bet Endrjū Viginsam šoreiz deviņi punkti.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-11-23 22:01, pirms 5 gadiem
Prieks par Rouzu,it sevishki,ka shameis,gandriiz butu beidzis savu karjeru! Ah tas traumas butu bijis fantastiska karjera,hatja tapat vinam nau ko sudzeties... Tapat gandriiz izcila karjera?!! Bet stipri shaubos,ka vinsh visu sezonu iztures??! (Protams nedod dievs-veseliibu D-Rouzam)!

  +6 [+] [-]

, 2018-11-23 22:05, pirms 5 gadiem
Galvenais,ka resnais,bet tajā pašā laikā perspektīvais Dadlijs,dabūja 15 min un 4 punktus,kamēr veterāns Kurucs netika laukumā,jo šķiet visās spēlēs kurās piedalījās bija pārāk enerğisks un lietderīgs.

     [+] [-]

, 2018-11-23 22:29, pirms 5 gadiem
Kas pa raksturu atgriezties līmenī pēc tādam traumām. Žēl, ka mūsu Andžam tā nebija.

     [+] [-]

, 2018-11-23 22:31, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Galvenais,ka resnais,bet tajā pašā laikā perspektīvais Dadlijs,dabūja 15 min un 4 punktus,kamēr veterāns Kurucs netika laukumā,jo šķiet visās spēlēs kurās piedalījās bija pārāk enerğisks un lietderīgs.
Gan jau ar laiku, Kurucs vēl zaļš, lai kapājas. A Dadlijam šogad algā 9,5 miljoni, jāuzlaiž jau ir uz laukuma!

     [+] [-]

, 2018-11-23 22:40, pirms 5 gadiem
Kurucs gan jau šodien būtu ticis brīdī kad uzlaida Faried žēl tikai bija nosūtīts uz farmkluba spēli

     [+] [-]

, 2018-11-23 23:26, pirms 5 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Kas pa raksturu atgriezties līmenī pēc tādam traumām. Žēl, ka mūsu Andžam tā nebija.
Galīgi nevar salīdzināt Rouzu ar mūsu Andrīti. Viens smagi strādāja, lai noturētos, kamēr otram vienkārši galva sajuka un padevās.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-24 00:04, pirms 5 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Kas pa raksturu atgriezties līmenī pēc tādam traumām. Žēl, ka mūsu Andžam tā nebija.
Andžam bija traumas? Vai vienkārši nemācēja spēlēt? Kā var Rouzu salīdzināt ar AB?

     [+] [-]

, 2018-11-24 01:49, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Andžam bija traumas? Vai vienkārši nemācēja spēlēt? Kā var Rouzu salīdzināt ar AB?
Jā, tieši pēc traumas vairs nespēja atgriezties iepriekšējā līmenī.

     [+] [-]

, 2018-11-24 02:44, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Andžam bija traumas? Vai vienkārši nemācēja spēlēt? Kā var Rouzu salīdzināt ar AB?
Bija šķiet kaut kādas nelielas muguras problēmas un vēl vēdera muskuļa operācija. Ja nemaldos, tad tas bija uzreiz pēc nākamās sezonas, kad tika pie lielā līguma. Bet domājams, ka savu lomu nospēlēja arī šis te līgums - pie naudas ticis, kam vairs spēlēt.