Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Spartak" uzvar bez diskvalificētā Daugaviņa, Kalniņš paliek rezervē otrajā spēlē pēc kārtas

"Spartak" uzvar bez diskvalificētā Daugaviņa, Kalniņš paliek rezervē otrajā spēlē pēc kārtas
Mārtiņš Karsums. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Divu latviešu hokejistu pārstāvētā Maskavas „Spartak” komanda izcīnīja uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Ķīnas „Kunlun” ar 2:0. Helsinku „Jokerit” pēcspēles metienu piekāpās Astanas „Barys” ar 1:2, bet Somijas komandas latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš palika rezervē.

„Spartak” bez diskvalificētā Kaspara Daugaviņa noslēdza Tālo Austrumu izbraukumu ar sauso uzvaru pār Ķīnas „Kunlun” ar 2:0. Cits latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums šajā mačā laukumā pavadīja 15:38 minūtes, kuru laikā pielietoja četrus spēka paņēmienus, ka arī izdarīja divus metienus pa vārtiem. Pēc 28 spēlēm uzbrucēja kontā ir pieci vārti un astoņas piespēles. Daugaviņš nedrīkstēja piedalīties šajā mačā, jo „Spartak” iepriekšējā spēlē viņš saņēma 5+20 minūšu noraidījumu. Par spīti izlaistajai spēlei, latvietis ir otrais rezultatīvākais hokejists komandā ar 20 (9+11) punktiem 31 spēlē. „Spartak” ieņem piekto vietu Rietumos ar 36 punktiem 32 mačos.

Helsinku „Jokerit” pēcspēles metienu sērijā piekāpās Astanas „Barys” ar 1:2. Vārtu drošība bija uzticēta amerikānim Raienam Zapolskim, kurš atvairīja 20 no 21 metiena, bet Jānis Kalniņš palika rezervē. Šosezon latvietis aizvadījis 16 mačus, kuros atvairījis 92,6% metienu, vidēji spēlē ielaidis 2,12 vārtus, bet divas cīņas noslēdza bez ielaistām ripām. „Jokerit” ir Rietumu konferences trešā labākā komanda ar 29 spēlēs izcīnītajiem 44 punktiem.

Austrumu konferences pastarīte Vladivostokas „Admiral” sagrāva Rietumu otro vājāko komandu Minskas „Dynamo” ar 5:1. Vārtus „Admiral” komandā iemetuši pieci dažādi hokejisti, bet pie punktiem tikuši 13 spēlētāji. Vladivostoka joprojām ieņem pēdējo vietu Austrumos ar 16 punktiem 31 spēlē, bet „Dynamo” izcīnījusi par četriem punktiem vairāk tikpat spēlēs.

KHL spēles, 23. novembris

SpēleRezultāts
Admiral – Dynamo (Minska)5:1
Kunlun – Spartak0:2
Jokerit – Barys1:2 PM
Dinamo (Rīga) – Avangard
Slovan – Vityaz

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...