Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Limbaži"/MSĢ cieš neveiksmi Baltijas čempionāta spēlē

Rolands Eliņš

"Limbaži"/MSĢ cieš neveiksmi Baltijas čempionāta spēlē
Limbažu komanda. Foto: Facebook/OC-LimbažiMSĢ

LETA. Latvijas volejbola komanda "Limbaži"/MSĢ piektdien cieta neveiksmi Baltijas volejbola "Credit24 Meistarlīgas" spēlē.

"Limbaži"/MSĢ pretinieku laukumā ar 0-3 (19:25, 15:25, 18:25) piekāpās Latvijas izlases galvenā trenera Āvo Kēla vadītajai "Parnu" komandai.

Limbažu vienības sastāvā deviņus punktus guva Ričards Lazdiņš, bet ar septiņiem punktiem izcēlās Jēkabs Dzenis.

Kopvērtējumā ar 27 punktiem desmit spēlēs vadībā ir Tartu "BigBank", bet tālāk ar 21 punktu seko RTU/"Robežsardze" un "Saaremaa", kas aizvadījušas attiecīgi deviņas un desmit spēles. Tālāk Tallinas "Selver" ar 18 punktiem astoņās cīņās ir ceturtā, bet pirmo piecinieku ar tikpat punktiem desmit spēlēs noslēdz "Parnu".

Savukārt 12 punktus astoņās cīņās guvusi "Rakvere", kamēr ar desmit punktiem seko Tallinas "TalTech", kas aizvadījusi desmit dueļus, bet katrai pa deviņiem punktiem deviņās spēlēs ir "Daugavpils Universitātei" un Jēkabpils "Lūšiem". Desmitā ar četriem punktiem desmit mačos ir "Limbaži"/MSĢ, bet viens punkts ir septiņas spēles aizvadījušajai "Biolars"/"Jelgava" vienībai.

Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, astoņām labākajām tiekot izslēgšanas spēlēs.

Pērn par Baltijas līgas čempioni kļuva Igaunijas vienība "Saaremaa", bet Jēkabpils "Lūši" pirmo reizi kluba vēsturē ieguva bronzu, pēc tam kļūstot arī par Latvijas čempioniem.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2018-11-24 09:08, pirms 5 gadiem
Mūsējie priekš eesty poys treniņmaisu lomā.