Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 futbolistes nākamgad tiksies ar Eiropas čempioņu jauno paaudzi

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas U17 futbolistes nākamgad tiksies ar Eiropas čempioņu jauno paaudzi
2018. gada Latvijas U19 sieviešu futbola izlase. Foto: LFF

Latvijas U17 meiteņu futbola izlase nākamgad gaidāmajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā tiksies arī ar Nīderlandi, kuras pieaugušo valstsvienība pērn triumfēja kontinenta meistarsacīkstēs, noskaidrojās piektdien notikušajā izlozē.

Latvijas U17 futbolistes atlases pirmajā kārtā spēlēs ar Nīderlandi, Portugāli un Izraēlu. Nākamajā kārtā iekļūs katras grupas divas labākās izlases un divas no 11 trešo vietu ieguvējām, bet finālturnīrs 2020. gada maijā risināsies Zviedrijā.

Nīderlandes sieviešu futbola izlase pērn triumfēja Eiropas čempionātā, bet U17 līmenī 10 no 11 notikušajos finālturnīros triumfējusi Vācija vai Spānija. Šogad sacensības notika Lietuvā.

Tāpat piektdien savas pretinieces uzzināja arī Latvijas U19 futbolistes, kuras nākamajā rudenī spēlēs pret Šveici, Austriju un Izraēlu. Šeit nākamajā kārtā iekļūs katras grupas pirmās divas komandas un četras no 13 trešo vietu ieņēmējām, kamēr finālturnīrs gaidāms 2020. gadā Gruzijā.

Arī šajā vecuma grupā šogad Eiropas čempionāta finālā spēlēja Vācijas un Spānijas izlases.