Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertānam cīņa pret "Pacers", Kurucs nespēlēs agrajā mačā pret Minesotu

Rolands Eliņš

Bertānam cīņa pret "Pacers", Kurucs nespēlēs agrajā mačā pret Minesotu
Dāvis Bertāns un Domants Sabonis. Foto: AP/Scanpix

Rodions Kurucs joprojām atrodas nosūtījumā G līgā un attiecīgi nepiedalīsies šovakar (sākums 19:00) NBA spēlē pret Minesotas „Timberwolves”. Savukārt Dāvim Bertānam un „Spurs” 3:00 šonakt spēle pret Indiānas „Pacers”, cenšoties pārtraukt ieilgušo neveiksmju periodu.

Rodions Kurucs vakar tika nosūtīts uz Attīstības līgu, kurā viņš pagaidām aizvadījis tikai vienu spēli. Kurucs pēdējos mačos NBA palika rezervē, līdz ar to šis nosūtījums, visticamāk, saistīts ar spēļu prakses iegūšanu.

Bruklinas mediji vēsta, ka Kurucs šonakt paliks G līgas komandas Longailendas „Nets” sastāvā, attiecīgi nepiedaloties Bruklinas „Nets” vakara agrajā mačā pret „Timberwolves”. Longailendai Attīstības līgas spēle paredzēta šonakt 3:00 pret „Windy City Bulls”.

Savukārt Dāvis Bertāns kopā ar „Spurs” šonakt viesosies Indiānā, kur centīsies atgriezties uz 50% uzvarēto spēļu robežas. „Spurs” šobrīd ir bilance 8-9, kas Grega Popoviča ērā „Spurs” komandai ir visai neierasta parādība. „Spurs” zaudējusi piecās no iepriekšējām sešām spēlēm.

Vissāpīgākais „Spurs” komandai bija tieši iepriekšējais zaudējums, kad vēl pēdējā sekundē tā atradās vadībā pret „Grizzlies”, bet tika saskatīts noteikumu pārkāpums Rūdijam Gejam. Savukārt „Spurs” pēdējā uzbrukumā diskutablā situācijā sods pret Lamarkusu Oldridžu netika piespriests. Iepriekšējā spēle gan nebija veiksmīga arī „Pacers”, tiesa, pavisam citādā veidā – ar 18 punktu starpību tika ciesta sakāve pret „Hornets”. "Pacers" šosezon tikusi pie 11 uzvarām 18 spēlēs.

„Spurs” spēlētāji pēc mača pret Memfisu izvairījās no tiešas tiesnešu darbības kritizēšanas un pārsvarā norādīja tikai savu neapmierinātību ar to, ka neizdevās nokārtot uzvaru. Treneris Popovičs uzsvēra, ka, lai vai kāds beigās sanāca rezultāts, viņa komanda tik un tā varēja nospēlēt labāk.

Bertāns iepriekšējā spēlē atgriezās „Spurs” sastāvā ar astoņiem punktiem un nospēlēja 19 minūtes. Bertāns vidēji spēlē šosezon guvis 6.1 punktu, kas ir nedaudz augstāks rādītājs nekā viņa NBA karjeras pirmajās divās sezonas sasniegtais, tāpat arī spēles laiks (15.7 minūtes) ir pieaudzis tikai nedaudz (13.4 minūtes NBA karjerā kopumā). Vienreiz šosezon Bertāns un "Spurs" jau spēlēja pret Indiānas komandu, pārliecinoši zaudējot ar 20 punktu starpību, bet Bertāns šajā mačā guva septiņus punktus.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2018-11-23 19:26, pirms 5 gadiem
Aiziet Bertān!
Sen nav bijusi extra spēcīga spēle.
Parādi šodien!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-11-23 20:11, pirms 5 gadiem
Nets komanda labāk Dadliju iespēlē, nu pareizi viņš ir Nets nākotne, protams arī liekais svars jānomet! Kaut kas līdzīgs, kā ar AB, kad priekšā bija Foils, kas pa laukumu pastaigājās ar 2+2.

     [+] [-]

, 2018-11-23 22:34, pirms 5 gadiem
chubaki rakstīja: Nets komanda labāk Dadliju iespēlē, nu pareizi viņš ir Nets nākotne, protams arī liekais svars jānomet! Kaut kas līdzīgs, kā ar AB, kad priekšā bija Foils, kas pa laukumu pastaigājās ar 2+2.
Kurucs ir labāks, nekā viņi gaidīja, tāpēc tagad ir bizness uz nažiem ar sportu Nets sistēmā.Dadlijam algu arī negribas tikai par beņķa sildīšanu maksāt, tāpēc jauniņie ir ''liekie, bet noderēs '' statusā.Nav jau Vefs, kur spēlē tie, kam kaut kas sanāk šodien, bet die`s zin kā rīt.

     [+] [-]

, 2018-11-24 05:11, pirms 5 gadiem
2strong4me rakstīja: Aiziet Bertān!
Sen nav bijusi extra spēcīga spēle.
Parādi šodien!
Nav un diez vai šobrīd pie Popoviča būs, jo šo uzreiz maina nost pēc katras neizdevušās epizodes!

     [+] [-]

, 2018-11-24 05:21, pirms 5 gadiem
Haha! Un beigās pie uzvarētas spēles kā jauniņo izlaiž uz pēdējo pusminūti!