Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" atspēlējas un pagarinājumā pieveic Čikāgu, vārtus gūst seši "Oilers" spēlētāji

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lightning" atspēlējas un pagarinājumā pieveic Čikāgu, vārtus gūst seši "Oilers" spēlētāji
Breidens Points
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas līdere Tampabejas "Lightning" aizvadītajā naktī atspēlēja divu vārtu deficītu un pagarinājumā ar 3:2 pieveica Čikāgas "Blackhawks". Kopumā sešos mačos uzvarētāja noskaidrošanai nepietieka ar 60 minūtēm.

Divas reizes izceļoties Patrikam Keinam, Čikāgas "Blackhawks" pēc pirmās trešdaļas atradās vadībā, taču apzinājās, ka pret līderi un bīstamāko uzbrukumu nedrīkst atslābt. Tomēr 25. minūtē laukuma saimnieki pietuvojās, turklāt Ondržejs Palāts izcēlās skaitliskā mazākuma laikā. Tampabejas "Lighting" izlīdzinājumu panāca noslēdzošās trešdaļas 31. sekundē, bet uzvaru pagarinājumā nodrošināja Breidens Points, kurš realizēja vairākumu – 3:2.

Ar 34 punktiem Tampa ir pirmajā vietā visā līgā. Tuvākā sekotāja Sentluisas "Blues", kas šonakt nespēlēja, ir viena punkta attālumā. Savukārt Austrumu konferencē tuvākā sekotāja ir Toronto "Maple Leafs", kas viesos ar 1:2 pagarinājumā piekāpās Floridas "Panthers". Par galveno varoni kļuva Niks Bjugstads, kurš guva laukuma saimnieku vienīgos vārtus un realizēja izšķirošo bullīti.

Edmontonas "Oilers", kas sezonu sākusi negaidīti vāji, viesos pārspēja Detroitas "Red Wings" – 6:2. Turklāt ar precīziem metieniem izcēlās seši dažādi spēlētāji: Darnels Nurss, Patriks Marūns, Džuhars Kaira, Marks Letestu, Dreiks Kedžula un Jese Puljujervi. Savukārt Konors Makdeivids, Raiens Stroms un Johans Ovitū izcēlās ar divām piespēlēm.

Sausās spēles aizvadīja Sergejs Bobrovskis (22 atvairīti metieni) un Džonatans Bernjē (28 atvairīti metieni). Savukārt ar diviem precīziem metieniem izcēlās Broks Besers ("Canucks"), Džeiks Gencels ("Penguins"), Jakubs Vrana ("Capitals"), Jespers Fāsts, Kriss Kreiders (abi – "Rangers") un Filips Fošberjs ("Predators").

Regulārā sezona, 23. novembris

SpēleRez.SpēleRez.
Sabres – Wild4:5Red Wings – Oilers2:6
Panthers – Maple Leafs2:1 PMDevils – Bruins2:3 PM
Islanders – Flyers4:3 PPenguins – Canucks2:5
Capitals – Senators5:2Hurricanes – Rangers1:6
Blue Jackets – Flames1:0 PLightning – Blackhawks3:2 P
Predators – Canadiens3:2 PMAvalanche – Stars3:0
Coyotes – Sharks1:3Ducks – Golden Knights2:4
Kings – Jets1:2

  +2 [+] [-]

, 2017-11-23 10:36, pirms 6 gadiem
Vegasa turpina pārsteigt. 13-6-1 bilance - skaisti!

Skaļākā maiņa šosezon Senatoriem galīgā mēslā. Dušēns ne punktus guvis neko. -8 un četri zāģi ar šamējo NHL laukumos, divas uzvaras Zviedrijā pret Avalanche... Nabaga sens.
Turris gan Nešvilā plosās - punkts spēlē gandrīz, un viens zāģis komandai no 6 spēlēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja