Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Timberwolves" pagaidām neredz skaidru drafta pirmo numuru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Timberwolves" pagaidām neredz skaidru drafta pirmo numuru
Karls Entonijs Taunss uzbrūk grozam. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas drafts notiks 18. novembrī, un pirmais numurs pieder Minesotas “Timberwolves”. Kā izteikusies komandas vadība, pagaidām nav redzams basketbolists, kurš būtu pārāks un noteikti jāizvēlas ar pirmo numuru.

“Pagaidām nav neviens spēlētājs, kurš publikas vai mūsu acīs būtu parādījis sevi kā pārāku no citiem. Taču esmu ļoti pārliecināts, ka, ejot cauri šim procesam, talants nokļūs virspusē. Esmu drošs, ka spēsim vienu basketbolistu identificēt kā vadošo, kā talantīgāko, ar vislielāko potenciālu un vislabākajām spējām,” teica Gersons Rosass, Minesotas “Timberwolves” basketbola darbību prezidents.

Viņš pauda, ka jauno spēlētāju analīzei veltīti seši septiņi mēneši un ka ieguldītais darbs ļauj domāt, ka starp vadošajiem basketbolistiem ir vairāki lieli talanti. “Līdz draftam vēl ir mēnesis. Mums ir izveidojušies daudzi viedokļi, bet - vēlamies, lai viedokļi tiktu izaicināti, par tiem būtu maksimāli daudz diskusiju. Mūsu komanda ir paveikusi neticamu darbu,” pauda Rosass. NBA drafts notiks 18. novembrī.

Aizvadītajā sezonā “Timberwolves” bilance bija 19-45, un komanda otro reizi pēc kārtas netika izslēgšanas spēlēs. Minesotai pieder ne tikai pirmais, bet arī 17. un 33. numurs. Ar pirmo izvēli “Timberwolves” līdz šim saskārusies vienu reizi - 2015. gadā tika draftēts Karls Entonijs Taunss. Centrs pagājušajā sezonā piedalījās 35 spēlēs, vidēji iemetot 26,5 punktus un izcīnot 10,8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-23 10:27, pirms 3 gadiem
Nē nu, ja nezin, tad atdodied kādam citam vai man , ko tad var čakarēties

  +2 [+] [-]

, 2020-10-23 10:28, pirms 3 gadiem
Njā, Ar MIN ir smaga situācija. It kā viņi būvē komandu ap Dlo un KAT. Nu tad arī jābūvē tālāk. Būsim atklāti - viņiem nevajag nevienu no top pikiem. Jo tur ir 2 centri un 3 G un ir šaubas arī par Avdijas aizsardzību. Bet viņiem vajag uz aizsardzību vērstu vingu. Es laikam traki riskētu un piedāvātu Suns šādu maiņu: 1. piks + Okogi pret 10. piks un Bridžes. Tā varētu vienā drafta naktī dabūt 2 vingus, kas tik ļoti viņiem vajadzīgi. Ar 10. piku tad varētu dabūt vai nu veiksmes gadījumā Okoro vai arī Patrick Williams / Aaron Nesmith.

     [+] [-]

, 2020-10-23 10:58, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Njā, Ar MIN ir smaga situācija. It kā viņi būvē komandu ap Dlo un KAT. Nu tad arī jābūvē tālāk. Būsim atklāti - viņiem nevajag nevienu no top pikiem. Jo tur ir 2 centri un 3 G un ir šaubas arī par Avdijas aizsardzību. Bet viņiem vajag uz aizsardzību vērstu vingu. Es laikam traki riskētu un piedāvātu Suns šādu maiņu: 1. piks + Okogi pret 10. piks un Bridžes. Tā varētu vienā drafta naktī dabūt 2 vingus, kas tik ļoti viņiem vajadzīgi. Ar 10. piku tad varētu dabūt vai nu veiksmes gadījumā Okoro vai arī Patrick Williams / Aaron Nesmith.
Tur netikai vajag vienu aizsardzības čali.Tur reāli starp tiem abiem vajag tādus trīs
Pagāšnedēļ rakstīja,ka viņi ir high uz Topinu..Padomāju,ka tie galīgi sviestā sagājuši laukumā spēlējot tādus divus garos

     [+] [-]

, 2020-10-23 11:58, pirms 3 gadiem
Njā, tas būtu sviests paņemt Topinu, kurš nav top 5, bet paņemt ar 1. piku. Nu jā it kā jau PF arī viņiem vajag. Bet nu obligāti ar aizsardzības spējām. Man liekās vieglāk paņemt Ibaku. Un draftā tad manu maiņas variantu vai kko līdzīgu, lai dabūtu kaut vai Okoro, ja Suns nedod Bridžesu. Tad var mainīties uz leju un atdot 1. piku kaut vai NYK, DET, ATL, CLE un paņemt Okoro. Interesanti vai NYK būtu gatava atdot Barretu pret 1.piku?
Maiņa būtu līdzīga iepriekšējai suns maiņai. 1. piks +Okogi pret Barret un 8. piks.

     [+] [-]

, 2020-10-23 15:32, pirms 3 gadiem
Tā diemžēl šoreiz ir ar Timberwolves situāciju - es viņu vietā domātu par drafta maiņu pretī saņemot kādus spēlētājus, vai arī citas drafta izvēles tiesības uz nākamajiem gadiem no pirmās kārtas!