Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA diskutē par jaunās sezonas sākšanu Ziemassvētkos

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NBA diskutē par jaunās sezonas sākšanu Ziemassvētkos
Adams Silvers. Foto: PA/Scanpix

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu īpašnieki piektdien diskutē par 2020./2021. gada izspēles kārtību, minot, ka sezonu plāno atsākt pēc iespējas ātrāk, par reālāko scenāriju uzskatot Ziemassvētku laiku, negaidot skatītāju iespēju atgriezties uz spēlēm.

Covid-19 pandēmija radījusi sarežģījumus visu lielāko sporta līgu izspēlēs un izņēmums nebija Nacionālā basketbola asociācija (NBA), kas sākotnēji martā apturēja līgas sezonas izspēli, bet vēlāk no jūlija līdz oktobrim to izspēlēja burbulī Floridas štata pilsētā Orlando.

Šobrīd sākas diskusijas par 2020. / 2021.gada sezonas izspēli un NBA klubu īpašnieku vidū noritēja diskusijas. Tiekot uzskatīs, ka sezona jāuzsāk pēc iespējas drīzāk, negaidot skatītāju atgriešanos uz spēlēm. Vēl septembrī Adams Silvers apgalvoja, ka NBA mērķis ir aizvadīt nākamajā sezonā visas 82 regulārās spēles, katras komandas spēļu mājvietās un ar faniem tribīnēs. Šobrīd diskusijās ar NBA komandu īpašniekiem tiek izskatīti divi iespējamie jaunās sezonas sākšanās scenāriji - Ziemassvētkos, kas ikgadēji bijis laiks, kad ap NBA spēlēm tiekot veidota liela ažiotāža, kā arī Mārtina Lutera Kinga dienā janvāra vidū. Daudzu NBA komandu īpašnieki uzskatot, ka decembrī uzsākt sezonu būs sarežģīti.

Tāpat pilnīgi skaidrs, ka, visticamāk, 2020./2021. gada sezonā netiks aizvadītas 82 regulārās sezonas spēles. Šobrīd joprojām noris diskusijas par turnīra izspēles kārtību, kā arī iespējamiem papildus ienākumu avotiem. Tāpat īpašnieku pieņemto lēmumu nāktos apstiprināt spēlētāju asociācijai, ar kuru NBA vadība tikusies vairākkārtīgi, lai pārrunātu finansiālos un nākamās sezonas izspēles kārtības jautājumus. 30. oktobris būs nozīmīgs datums, jo tas ir datums, līdz kuram NBA kopā ar spēlētāju asociāciju vienojās papildinājumu veikšanas datumu kolektīvajā vienošanās. Iespējams, kāda no pusēm var vienpusēji atteikties no līguma, taču šāds scenārijs ir mazticams. Ņemot vērā, ka 18. novembrī gaidāms NBA drafts un arī sāksies jaunā starpsezona, kur komandas sāks komplektēt sastāvus, klubi gaida vienošanos starp NBA un NBPA.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-23 21:34, pirms 3 gadiem
NEticu,ka komandas nobalsos par tik ātru atsākšanos.Tad te ir jāmaina provizoriskais 1.decembris FA mārketa dēļ,jo training camp būtu arī tajā datumā tad jāsākas.Pat 3 nedēļas būtu par maz training camp

     [+] [-]

, 2020-10-23 22:36, pirms 3 gadiem
Pirms gada daudz, kas šobrīd notiek, likās neticams. Tagad iztikšana bez training camp neizklausās nemaz tik pārdabiski.

     [+] [-]

, 2020-10-24 01:11, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: NEticu,ka komandas nobalsos par tik ātru atsākšanos.Tad te ir jāmaina provizoriskais 1.decembris FA mārketa dēļ,jo training camp būtu arī tajā datumā tad jāsākas.Pat 3 nedēļas būtu par maz training camp
Īpašnieki nobalsos. Tas ir vairāk kā 100%. Viņiem tomēr ir saistības ar TV. Vai spēlētāji nobalsos? Tas jau atkal ir cits un plašs jautājums. Viņi jau arī negribēs zaudēt algas.

Izmantot pirmo mēnesi kā training camp jau arī nav problēmas. Tas taču nav nekas jauns, ka komandas ieskrienas lēnā garā un īsti nekur nesteidzas. Ne velti ir tādi visādi pārsteigumi, kur ORL(pirmais kas nāk prātā, bet šeit arī NYK ar KP jāpiemin) sezonu iesāk baigi kruti, bet tas jau ir viņu pīķis un tur viņi paliek. Kamēr līderu komandas nesatraucas un katru mēnesi paliek labākas, jau ZSW apsteidz abas minētās un tikai pēc all star break sāk rādīt īsto sniegumu.

     [+] [-]

, 2020-10-24 01:13, pirms 3 gadiem
Iepriekš minētais baigi atgādina F1. Starpsezonā lūzeri baigi nesās, lai kaut ko parādītu un piesaistītu sponsorus, bet pienāk pirmā posma pirmais treniņš un viņi visi pēdējie.