Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Lazdiņš ar trim vārtiem ieved komandu kausa 3. kārtā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Lazdiņš ar trim vārtiem ieved komandu kausa 3. kārtā
Atis Lazdiņš
Foto: http://floorball-muenster.de/

Vācijas florbola kausa 2. kārtu pārliecinoši pārvarējis Ata Lazdiņa un Uvja Eglīša pārstāvētais "BSV Roxel", kamēr Beļģijā vārtus guvis Oskars Baumanis. Stiprāku līgu turnīros Evelīna Garbare un Luīze Biļinska tikušas pie noraidījumiem un zaudējumiem.

Lazdiņam hat-trick un vieta kausa trešajā kārtā

Vācijas florbola kausa 2. kārtu pārliecinoši pārvarējis "BSV Roxel" ar Ati Lazdiņu un vārtsargu Uvi Eglīti sastāvā. Mājas arēnā pret zemākas raudzes komandu "TuS Gaarden Kiel" izdevās izcīnīt pārliecinošu 15:5 (2:2, 9:1, 4:2) uzvaru. Lazdiņš uzvarētāju rindās atzīmējās ar trim vārtu guvumiem, nopelnot arī divu minūšu noraidījumu. Komandai paveicies ar izlozi, jo arī nākamajā kārtā jātiekas ar 2. divīzijas komandu "TSG Fuchse Quedlinburg", nevis kādu vienību no Vācijas 1.Bundeslīgas. Spēle pašlaik ieplānota 8. novembrī.

Garbarei noraidījums pret bijušo komandu

Zaudējumu Šveices florbola Elites līgā piedzīvojis Evelīnas Garbares pārstāvētais "R.A.Rychenberg Winterthur", kas savās mājās nerezultatīvā cīņā ar 1:5 (0:1, 0:2, 1:2) piekāpās "Wizards Bern Burgdorf", kuru rindās latviešu florboliste spēlēja pirms tam. Spēles vidū Garbare nopelnīja divu minūšu noraidījumu, kuru pretinieces nespēja pārvērst vārtu guvumā.

Noraidās arī Biļinska

Pamatīgu pērienu Zviedrijas Superlīgā piedzīvojis Luīzes Biļinskas pārstāvētais "Karlstad IBF", kas savās mājās ar rezultātu 2:11 (0:2, 0:5, 2:4) kapitulēja "Taby FC IBK" vienībai, kuru rindās lielisku spēli demonstrēja Zviedrijas izlases florboliste Moa Čopa, tiekot pie sešiem punktiem. Biļinska pie punktiem netika, spēli noslēdzot ar divām soda minūtēm. Pēc piedzīvotā zaudējuma "Karlstad IBF" ar pieciem punktiem izkritusi no turnīra astoņu labāko komandu pulka.

Baumanis turpina rezultatīvi spēlēt Beļģijā

Beļģijas otrajā spēcīgākajā līgā ar vēl vienu vārtu guvumu atzīmējies jaunais latviešu florbolists Oskars Baumanis, kurš mača gaitā izvirzīja vadībā savu "Blackhawks de Mons" vienību cīņā pret "Floorball Club Kraainem". Spēle gan noslēdzās ar neizšķirtu 2:2 (1:1, 1:1, 0:0) rezultātu. Baumanis divās spēlēs atzīmējies ar 4 (3+1) punktiem. Pēc divām spēļu kārtām latvieša vienība ar trim punktiem atrodas otrajā pozīcijā turnīra tabulā. Ieplānotā trešās kārtas spēle pret "Black Cobra's Gent" vienību Covid-19 pandēmijas dēļ ir atcelta, līdz ar to nākamā spēle vienībai paredzēta vien 22. novembrī.

Jeiges klubs zaudē pastarītēm

Šveices spēcīgākajā florbola līgā negaidītu zaudējumu piedzīvojis viens no tabulas vadošajiem klubiem, Elīnas Jeiges pārstāvētais, "Skorpion Emmental Zollbruck", kas viesos ar 3:5 (2:0, 1:2, 0:3) zaudēja pēdējā vietā esošajam "FB Riders DBR", lai gan līdz 34. minūtei bija izdevies panākt 3:0 vadību. Latvijas florbola vārtsardze šim mačam gan nebija pieteikta.

     [+] [-]

, 2020-10-23 14:25, pirms 4 gadiem
Ir vērts apdomāt, vai šādas ziņas ir šī portāla vērtas... Rīgas čempionāta komandas pēdējo vietu īpašnieces spēlē augstākā līmenī nekā Vācijas kauss ar meitenēm vīriešu komandā un kaut kāda Beļģijas līga.
Varētu tad arī par to, kā Londonas parkā zilā komanda pieveica dzelteno pusdienu pārtraukumā....