Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Koln'' neizšķirts pret ''Stuttgart'', Tolu netiek iekļauts pieteikumā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Koln'' neizšķirts pret ''Stuttgart'', Tolu netiek iekļauts pieteikumā
Foto: AP/Scanpix

Šodien vienīgajā Vācijas Bundeslīgas 5. kārtas spēlē ''Stuttgart'' savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar FC ''Koln''. Ķelnes kluba pieteikumā nebija atrodams ''Valmierā'' spēlējošais uzbrucējs Tolu Arokodare.

Spēle bija visai līdzīga visas cīņas gaitā, abiem vārtiem tiekot gūtiem pirmajās 25 minūtēs. Jau pirmajā minūtē ''Stuttgart'' vadībā izvirzīja Mangala, bet divdesmit minūtes vēlāk viesi nopelnīja iespēju sist 11 metru soda sitienu, ko realizēja Andešons.

Turpmākajā spēles gaitā abām komandām bija iespējas izraut uzvaru, taču nesekmīgi. Vairāk sitienus pa vārtiem izdarīja ''Koln'' futbolisti, taču tikai dažreiz spēlē vajadzēja iesaistīties mājinieku vārtsargam. Tikmēr bumbu vairāk kontrolēja ''Stuttgart'' futbolisti, taču tas nerezultējās uzvaras vārtu guvumā.

Ķelnes kluba pieteikumā nebija atrodams ''Valmierā'' spēlējošais Tolu Arokodare. ''Koln'' ar diviem punktiem piecās spēlēs atrodas 16. vietā 18 komandu konkurencē, kamēr ''Stuttgart'' 4. vietā ar astoņiem punktiem.

Vācijas Bundeslīga, 5. kārta

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Stuttgart - Koln1:1 (1:1)Mangala 1' - Andešons 23' (11m)
RB Leipzig - Hertha
Mainz 05 - Borussia M'Gladbach
Bayern - Eintracht
Union Berlin - Freiburg
Borussia - Schalke04
Wolfsburg - Arminia
Werder - Hoffenheim
Leverkusen - Augsburg

     [+] [-]

, 2020-10-23 23:54, pirms 3 gadiem
Tolu kārtējais wannabe star, kurš sabrūk, kad tiek pieprastīta star attieksme 😁😁😁
Pablatoja Latvijā un apnirsās Vācijā 😁😁😁

     [+] [-]

, 2020-10-24 01:59, pirms 3 gadiem
Ja nemaldos, jau otrā spēle ,kurā Tolu Arokodare nav iekļauts Köln pieteikumā.
Diez kāds ir stāsts. Netur konkurenci ,savainojums vai cits iemesls.

     [+] [-]

, 2020-10-24 11:16, pirms 3 gadiem
Valmiera ir klubs, kurā ir akcents uz gados jaunu spēlētēju iespēlēšanu (ar mērķi tos pārdot), tādējādi sniedzot iespēju spēlēt ierobežotā konkurencē. Tiklīdz blakus ir pieredzējuši un meistarīgāki spēlētāji, tad arī rodas problēmas.

     [+] [-]

, 2020-10-24 12:43, pirms 3 gadiem
maox rakstīja: Valmiera ir klubs, kurā ir akcents uz gados jaunu spēlētēju iespēlēšanu (ar mērķi tos pārdot), tādējādi sniedzot iespēju spēlēt ierobežotā konkurencē. Tiklīdz blakus ir pieredzējuši un meistarīgāki spēlētāji, tad arī rodas problēmas.
jā jo viņam jau pirmajā spēlē vajadzēja gūt hattrick, un tad uz laukuma pavadīt 120 minūtes katrā spēlē.

Tieši tā, viņu kā perspektīvu jauno spēlētāju paņēma pa lēto uz Ķelni, pēc gada-diviem tad arī redzēs vai kkas sanāks via nesanāks no viņa tajā līmenī. Protams varbūt jau pēc pus gada izīrēs, un tad arī atkarīgs uz kādu līmeni