Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Početīno pēc vārda skandēšanas tribīnēs: "Mīlestība ar līdzjutējiem ir abpusēja"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Početīno pēc vārda skandēšanas tribīnēs: "Mīlestība ar līdzjutējiem ir abpusēja"
Maurisio Početīno. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Pēc UEFA Čempionu līgā gūtās graujošās 5:0 uzvaras pār Belgradas "Crvena Zvezda" komentārus sniedzis Totenhemas "Hostpur" galvenais treneris Maurisio Početīno, kurš pēc vājā sezonas starta izteicies, ka "mīlestība ar līdzjutējiem ir abpusēja".

"Protams, ka mēs šobrīd atrodamies grūtā situācijā, taču šobrīd rādām to atdevi un piespiešanos, ko rādījām pagājušajā sezonā. Es strādāju par 200%, lai rezultāti nāktu tādi, kādi tie mums ir iecerēti," izteicās šosezon tikai četrās no 13 oficiālajām spēlēm uzvarējušās "Hotspur" galvenais treneris.

"Futbolā viss notiek tā kā tas notiek dažādu iemeslu dēļ - tas ir dažādu iemeslu kopums. Taču galvenais ir tas, kas notiek uz laukuma un tas kā spēlētāji paši spēj sadarboties. Mana tēze tam, ka mums sezonas sākums nav izdevies tāds kā mēs to vēlētos ir, ka tas ir iznākums tam, ka mēs sākām sezonai gatavoties nedaudz vēlāk nekā citas komandas," sprieda argentīnietis.

Početīno komentējot to, ka vakardien tribīnēs esot skandināts viņa vārds, ironiski izteicās: "Es līdzjutējiem saku paldies un vēlos pateikt, ka esmu pateicīgs par sev izrādīto mīlestību. Mīlestība ar līdzjutējiem ir abpusēja - vēlos, lai viņi "Hotspur" līdzjutēji zinātu, ka arī es viņus mīlu un cienu tikpat ļoti kā viņi mani."

Kā zināms, tad pagājušās sezonas Čempionu līgas fināliste šosezon Čempionu līgas ietvaros mājās piedzīvoja apkaunojošu sakāvi 2:7 pret Minhenes "Bayern", šobrīd B apakšgrupā ar četriem punktiem ieņemot otro vietu. Savukārt Anglijas premjerlīgā Londonas klubs ar deviņās spēlēs sakrātiem 12 punktiem ir septītais, nākamajā kārtā viesojoties pie Jirgena Klopa vadītās līdervienības "Liverpool". Jāatzīmē arī "Hotspur" apkaunojošā izlidošana no "Carabao" Līgas kausa izcīņas, kuras sešpadsmitdaļfinālā tika atzīts pēc spēka ceturtās līgas kluba "Colchester" pārākums.

Savukārt pašreizējās Anglijas čempiones Mančestras "City" treneris Peps Gvardiola pēc uzvaras 5:1 pār Bergamo "Atalanta" klubu no Itālijas atzinīgi izteicās par sakauto pretinieku: "Čempionu līgā ir ļoti grūti uzvarēt trīs spēlēs pēc kārtas, taču es nesaprotu kādēļ "Atalanta" šobrīd ir bez punktiem. Jā, mūsu grupa var nešķist ļoti spēcīga, taču tāpat jāatzīmē, cik kvalitatīvu futbolu rāda šis klubs."

Vakardien ukrainis Ruslans Malinovskis 28. minūtē ar precīzu 11 metru soda sitienu izvirzīja vadībā "Atalanta", bet vēlāk "City" guva piecus bezatbildes vārtus, divreiz izceļoties Serhio Agvero, bet "hat-trick" nodrošinot Rahīmam Stērlingam.

Ar deviņiem punktiem "City" C grupā ir pārliecinoši pirmā, Zagrebas "Dinamo" un Doņeckas "Shakhtar" ar četriem punktiem spēkojoties par otro pozīciju.

Izmantotie avoti:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://forzaitalianfootball.com/20...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-23 14:07, pirms 5 gadiem
Arī nespēju saprast, kāpēc Atalanta tik ļoti slikti spēlē Eirokausos (pagājušajā sezonā Eiropas līgā arī bija traģiski, netika pat grupā), kamēr Itālijā pagājušajā sezonā 3.vieta un tāda pati arī šobrīd... Vienīgais izskaidrojums, ka trūkst Eirokausu pieredzes, plus mājas spēles, cik biju manījis, aizvada Milānas San Siro stadionā, jo acīmredzot vietējais Bergamo pilsētas stadions neatbilst Eirokausu prasībām... Ja kādam ir papildu informācija, būtu interesanti uzzināt vairāk par situāciju ap un par Atalanta.