Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Beresņevs turpina zaudēt, Indrašis paliek ārpus sastāva uzvarā

Ints Megnis
Ints Megnis

Beresņevs turpina zaudēt, Indrašis paliek ārpus sastāva uzvarā
Leonīds Beresņevs. Foto: hcsochi.ru

Astoto zaudējumu pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) trešdien piedzīvoja "Sochi" komanda, kurā par galvenā trenera pienākumu izpildītāju strādā Latvijas speciālists Leonīds Beresņevs, kamēr ārpus Maskavas "Dynamo" komandas sastāva palika Miks Indrašis.

Maskavas "Dynamo" trešdien ar 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) viesos apspēlēja Vladivostokas "Admiral". Galvaspilsētas klubs iemeta pirmos četrus vārtus un noveda dueli līdz drošai uzvarai. "Dynamo" tika pie piektās uzvaras pēdējās sešās spēlēs, kamēr "Admiral" pārtrauca septiņu spēļu sēriju, kurā tika izcīnīts vismaz punkts.

Indrašis šoreiz nebija Maskavas komandas pieteikumā.

Tikmēr astoto neveiksmi pēc kārtas cieta "Sochi", kas ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) viesos kapitulēja Habarovskas "Amur". Tas nozīmē, ka Beresņevs galvenā trenera postenī joprojām ir bez uzvarām.

Vēl vienā spēlē trešdien Magņitogorskas "Metallurg" ļoti mazrezultatīvā spēlē ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā savā laukumā pieveica Kazaņas "Ak Bars". Pamatlaikā un papildlaikā visus metienus vārtos atvairīja gan Vasilijs Košečkins, gan Latvijā labi zināmais Timurs Biļalovs, bet bullīšu sērijā mājinieki triumfēja ar 2:0. Zīmīgi, ka spēles laikā Košečkinam pat ar slidu tika traumēts kakls, tomēr pēc pāris minūšu pavadīšanas ģērbtuvē viņš spēja atgriezties laukumā. Savukārt, visticamāk, smagu traumu guva "Ak Bars" spēlētājs Vladmirs Tkačovs, kurš pēc sadursmes palika guļam uz ledus nekustīgi un tāds arī tika novests no laukuma.

Dienas ceturtajā mačā Rīgas "Dinamo" uzņem Pētera Skudras trenēto Čeļabinskas "Traktor".

  +1 [+] [-]

, 2019-10-23 19:17, pirms 4 gadiem
Super... Rīgas Dinamo tagad ir ar/pret ko sacensties par pirmo vietu,no apakšas😀😀😀