Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" FC: "Ja uzvarēsim nākamo spēli, esam gatavi palaist Skripņiku"

Andrejs Siliņš

"Riga" FC: "Ja uzvarēsim nākamo spēli, esam gatavi palaist Skripņiku"
Viktors Skripņiks, Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Latvijas futbola Virslīgas kluba "Riga" ģenerāldirektors Aleksandrs Proņins ziņu aģentūrai "RIA Novosti" atklājis, ka notiek sarunas ar kādu Krievijas Premjerlīgas klubu par galvenā trenera Viktora Skripņika pāreju, taču tas neesot Maskavas "Spartak".

Jau vēstījām, ka Latvijas futbola Virslīgas līderes un Latvijas kausa finālistes "Riga" FC galvenais treneris Viktors Skripņiks ir viens no pretendentiem uz Maskavas "Spartak" galvenā trenera amatu.

Tomēr krievu mediji noskaidrojuši, ka ziņa neatbilstot patiesībai pilnībā. "Par Viktoru Skripņiku notiek sarunas ar vienu no Krievijas Premjerlīgas klubiem. Esam gatavi laist treneri, ja viņš izcīnīs uzvaru nākamajā spēlē. Tas, kas tiek rakstīts par "Spartak", ir baumas," norādījis "Riga" ģenerāldirektors Proņins.

Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs trešdien, Latvijas kausa izcīņas finālā "Daugavas" stadionā tiekoties ar "Ventspili". Nav skaidrs, vai Proņins domājis tieši nākamo spēli vai arī nākamo Virslīgas spēli. Svētdien "Riga" un "Ventspils" tiksies vēlreiz, bet nu jau Virslīgas mačā un, ja Rīgas komanda izcīnīs panākumu, tā priekšlaikus nodrošinās Latvijas čempiones titulu.

"Riga" FC sniegums ceļu augšup sāka pēc Viktora Skripņika stāšanās pie kluba stūres. 48 gadus vecais ukraiņu speciālists spēlētāja karjeru noslēdza Brēmenes "Werder" komandā, kurā sāka trenera gaitas, gadu laikā no jauniešu komandas vadīšanas tiekot līdz darbam galvenajā komandā. Viņš vadīja "Werder" no 2014. gada oktobra līdz 2016. gada septembrim, kad tika atlaists kopā ar savu asistentu Torstenu Fringsu.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/

  +1 [+] [-]

, 2018-10-23 16:26, pirms 5 gadiem
Špartak? Visu laiku domāju, ka Spartak...

  +2 [+] [-]

, 2018-10-23 16:36, pirms 5 gadiem
To jau varēja pajautāt, kuru tieši spēli ir domājis...

  +1 [+] [-]

, 2018-10-23 17:04, pirms 5 gadiem
Tā arī teica - "Špartak"?

     [+] [-]

, 2018-10-23 18:56, pirms 5 gadiem
Par 3 ļimoniem var jau tagad.

     [+] [-]

, 2018-10-24 11:47, pirms 5 gadiem
Gan jau, kaut kādas transfēru summas ir arī treneriem.