Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkinam un Šaiflī 2+2 uzvarās, Makkinons un Rantanens turpina sēriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ovečkinam un Šaiflī 2+2 uzvarās, Makkinons un Rantanens turpina sēriju
Miko Rantanens atzīmē vārtu guvumu. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt tika aizvadītas četras spēles, un tikai vienā virsroku ņēma mājinieki – Vinipegas "Jets" izglābās pamatlaika beigās un pagarinājumā ar 5:4 pieveica Sentluisas "Blues".

Vinipegas "Jets" izlīdzinājumu panāca 100 sekundes pirms pamatlaika beigām – Patrika Laines metiens lidoja garām vārtiem, bet laukuma saimnieki tika pie vēl vienas iespējas, no zilās līnijas metot Dastinam Baflinam. Cīņā par atlēkušo ripu iesaistījās vairāki hokejisti, un izveicīgākais bija Braiens Litls, panākot 4:4. Savukārt uzvaru pagarinājumā atnesa aizsargs Džeikobs Truba, kurš pēc lieliskas kombinācijas bija atstāts viens pats un meta tukšā stūrī – 5:4.

Lielisku sniegumu uzvarētāju sastāvā demonstrēja centra uzbrucējs Marks Šaiflī, kurš piedalījās arī uzvaras vārtu tapšanā – viņa kontā divi rezultatīvi metieni un divas rezultatīvas piespēles. Tikmēr Sentluisas "Blues" rindās jāizceļ Raiens O'Railijs, kurš izcēlās jau 47. sekundē, realizējot izgājienu vienatnē pret vārtsargu, un turpinājumā viņš izdarīja divas piespēles.

Četru punktu vakars arī čempiones Vašingtonas "Capitals" kapteinim Aleksandram Ovečkinam, kurš guva divus vārtus un izdarīja divas piespēles, palīdzot viesos ar 5:2 pārspēt Vankūveras "Canucks". Vienus no vārtiem Ovečkins guva vairākumā no sava punkta, un karjeras laikā viņš vairākumu realizējis jau 233. reizes, paceļoties uz devīto vietu NHL vēsturē – apsteigts tika Dīno Sisareli. Tikmēr Niklass Bekstrems izdarīja 600. rezultatīvo piespēli karjerā.

Lielisku sniegumu turpina demonstrēt Kolorado "Avalanche" līderi, palīdzot izbraukumā pieveikt Filadelfijas "Flyers" – 4:1. Realizējot vairākumu, rezultātu jau ceturtajā minūtē atklāja soms Miko Rantanens, kuram piespēlēja Neitans Makkinons, un viņi paveikuši ko tādu, kas līdz šim nebija izdevies nevienam "Avalanche" hokejistam – abi tikuši pie punktiem katrā no sezonas pirmajām deviņām spēlēm.

Trīs zaudējumu sēriju pārtrauca Karolīnas "Hurricanes", kas punktu bagāžu papildināja pret Detroitas "Red Wings" – 3:1. Arī cits soms Sebastians Aho pie punktiem ticis katrā no pirmajiem deviņiem mačiem, savukārt Maikls Ferlands guva vārtus ceturtajā spēlē pēc kārtas. Mājiniekiem bija nepieciešamas 14 minūtes, lai beidzot izdarītu pirmo metienu pa vārtiem, un tobrīd metienu bilance bija 14:0 "Hurricanes" labā.

Regulārā sezona, 23. oktobris

SpēleRez.
Flyers – Avalanche1:4
Red Wings – Hurricanes1:3
Jets – Blues5:4 P
Canucks – Capitals2:5
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-10-23 18:03, pirms 5 gadiem
Nu gan SC laiki pienākuši Par NHL LV izskatās vispār ir aizmirsuši.
Te SC pilnīgais tuhļaks iestājies

     [+] [-]

, 2018-10-23 18:16, pirms 5 gadiem
svomalraH rakstīja: Nu gan SC laiki pienākuši Par NHL LV izskatās vispār ir aizmirsuši.
Te SC pilnīgais tuhļaks iestājies
Pirmssezonas apskatā bļauj - beidzot lielais hokejs ir sācies, bet NHL regulārā čempionāta rakstos klusums komentāru sadaļā.