Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Džonss atlabis pēc savainojuma un palīdzēs "Blue Jackets" nākamajā spēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džonss atlabis pēc savainojuma un palīdzēs "Blue Jackets" nākamajā spēlē
Sets Džonss. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Kolumbusas "Blue Jackets" nākamajā spēlē varēs palīdzēt aizsargs Sets Džonss, kurš ceļgala savainojuma dēļ bija spiests izlaist četras nedēļas.

Kolumbusas "Blue Jackets" jauno sezonu sākusi ar četrām uzvarām un trim zaudējumiem, ieņemot tikai piekto vietu Metropolitēna divīzijā, kurā spēlē pēdējo trīs sezonu čempiones – Vašingtonas "Capitals" un Pitsburgas "Penguins". Nākamā spēle tiks aizvadīta naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika, pulksten 2:00 savā laukumā uzņemot Arizonas "Coyotes", un ierindā varēs atgriezties komandas vadošais aizsargs Sets Džonss.

Gatavojoties sezonai, viņš 25. septembrī notikušajā pārbaudes spēlē pret Bufalo "Sabres" iedzīvojās ceļgala savainojumā, kura dēļ bija spiests izlaist vienu mēnesi. Aizsargs tika ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, no kura izņemts pirmdien. Pirmajos treniņos kopā ar komandu Džonss darbojās otrajā vairākuma virknējumā. Pērn kopā ar Zaku Verenski viņš veidoja vienu no labākajiem aizsargu pāriem visā līgā.

"Pat nezinu, cik laimīgāks varētu būt," pirms atgriešanās teica Džonss. "Pārliecība ir atgriezusies. Pirmajos izgājienos uz ledus nebiju pārāk drošs, ko sagaidīt un kā jutīšos. Taču ātrums ir atgriezies, veiklība ir turpat. Jūtos labi." Sākotnēji tika paredzēts, ka aizsargs savainojuma dēļ nevarēs spēlēt četras līdz sešas nedēļas.

Pagājušajā sezonā Džonss guva 16 vārtus un sakrāja 57 punktus, kas kļuva par Kolumbusas "Blue Jackets" aizsargu rekordu. Norisa trofejas, kas tiek piešķirta NHL labākajam aizsargam, balsojumā viņš ierindojās ceturtajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/seth-jones...