Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovam pēdējās cerības pārkāpums un noraidījums, "Śląsk" katastrofa Polijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tarasovam pēdējās cerības pārkāpums un noraidījums, "Śląsk" katastrofa Polijā
Igors Tarasovs
Foto: Sebastian Borowski/newspix.pl

Polijas Ekstraklases 13. kārta ārkārtīgi neveiksmīga padevusies Latvijas futbolistam Igoram Tarasovam, kurš jau spēles 12. minūtē nopelnīja sarkano kartīti, kā arī 11 metru soda sitienu uz viņa komandas Vroclavas "Śląsk" vārtiem. Visā spēlē Plockas "Wisła" sagrāva "Śląsk" ar rezultātu 4:1.

Ceļš uz katastrofu Vroclavas "Śląsk" komandai sākās jau mača 12. minūtē, kad Plockas "Wisła" futbolists pretuzbrukumā noskrēja "Śląsk" spēlētāju Igoru Tarasovu, tā noslēgumā Latvijas izlases aizsargam mājinieku futbolistu paklupinot un nogāžot jau soda laukuma robežās. Galvenais tiesnesis pret Tarasovu žēlīgs nebija - sarkanā kartīte un spēli jāpamet krietni priekšlaicīgi.

Rezultējošo pendeli pārliecinoši realizēja urugvajietis Niko Varela, panākot 1:0 Plockas kluba labā. Puslaika atlikušajā daļā "Wisła" savā kontā pievienoja vēl divus precīzus raidījumus, pārtraukumā ejot ar komfortablu 3:0.

Otrā puslaika sākuma daļā - 59. minūtē - "Śląsk" komandai bija izcila iespēja vienus vārtus atgūt, tomēr Arkādiuša Pjeka izpildīto 11 metru soda sitienu atsita, kā arī pēc tam tvēra "Wisła" vārtsargs Severins Kjelpins, rezultātam uz tablo paliekot nemainīgam (3:0).

Pēc četrām minūtēm "Śląsk" gan vienus vārtus atguva Jakubs Koseckis - 1:3. Tomēr tas tā arī palika kā vienīgais rezultatīvais viesu raidījums šajā mačā. 76. minūtē uz "Śląsk" vārtiem tika piešķirta jau otrā pendele šajā mačā. Kamila Bilinska sākotnējo sitienu vārtsargam izdevās atsist, tomēr pats Bilinskis uzreiz savu kļūdu izlaboja, raidot vārtos atlēkušo bumbu - 4:1 "Wisła".

Šis Vroclavas "Śląsk" bija otrais zaudējums pēc kārtas, kas nozīmē, ka pēc 13 nospēlētām kārtām komanda ar 17 punktiem Polijas Ekstraklases kopvērtējumā dala 10. - 11. pozīciju.