Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Ja es būtu bijis laukumā, Keins negūtu pirmos vārtus"

Agris Suveizda

Klops: "Ja es būtu bijis laukumā, Keins negūtu pirmos vārtus"
Jirgens Klops
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops pēc sakāves pret "Tottenham" (1:4) savas komandas darbību aizsardzībā.

"Ja es atrastos laukumā tajā situācijā, Harijs [Keins] nespētu tikt pie bumbas," vācu treneris Jirgens Klops komentēja jau ceturtajā minūtē ielaistos vārtus. "Tas nebūtu noticis, ja laukumā būtu es. Taču es treniņbiksēs atrodos tehniskās zonas vidū. Katram ir savs darbs."

Lai arī Klops jau pirmā puslaika gaitā pēc otrajiem ielaistajiem vārtiem nomainīja Dejanu Lovrenu, viņš nevēlējās zaudējumā vainot konkrēti horvātu aizsargu: "Nevēlos vainot spēlētājus. Viņš nejūtas labi. Un tas ir saprotams – nevienam tagad nevajadzētu justies labi. Viņš ir daļa no komandas, tas arī viss."

"Visos izšķirošajos brīžos mēs nebijām klāt. Pirmajos vārtos aizsargāties bija neticami viegli. Otrajos vārtos mēs nokavējām īsto brīdi. Trešie vārti bija vēl viena dāvana," Klops turpināja. "Viss mūsu izpildījumā bija slikti. Ar šādu sniegumu rezultātu sasniegt nav iespējams. "Tottenham" bija lieliski, bet mēs ne. Tā ir mana atbildība. Šajā spēlē viss "Tottenham" nāca pārāk viegli. Tā bija mūsu vaina."

"Liverpool" ar 13 punktiem deviņās spēlēs Premjerlīgā ieņem vien devīto pozīciju. Turnīra vadībā esošā Mančestras "City" ir iekrājusi 14 punktus, bet ceturtajā pozīcijā esošā "Chelsea" liverpūliešiem ir trīs punktu attālumā.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

  +3 [+] [-]

, 2017-10-23 20:24, pirms 6 gadiem
Parasti nepatīk kritizēt, bet nu drausmīgs raksts:

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops pēc sakāves pret "Tottenham" (1:4) savas komandas darbību aizsardzībā

Turnīra vadībā esošā Mančestras "City" ir iekrājusi 14 punktus, bet ceturtajā pozīcijā esošā "Chelsea" liverpūliešiem ir trīs punktu attālumā.

Tiešām autors pirms publicēšanas nepārlasa kas uzrakstīts un kā pārtulkots?

  +3 [+] [-]

, 2017-10-23 21:27, pirms 6 gadiem
"Liverpool" ar 13 punktiem deviņās spēlēs Premjerlīgā ieņem vien devīto pozīciju.
Turnīra vadībā esošā Mančestras "City" ir iekrājusi 14 punktus,

  +2 [+] [-]

, 2017-10-24 06:11, pirms 6 gadiem
Raksta autor ej strada par ekspeditoru vai apsargu,beidz sevi te apkaunot.Sedies divi