Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Kings" sagādā "Canucks" pirmo zaudējumu sezonā

Andrejs Siliņš

"Kings" sagādā "Canucks" pirmo zaudējumu sezonā
Taners Pīrsons saņem "Kings" komandas biedru apsveikumus
Foto: AP/Scanpix

Pirmo zaudējumu jaunajā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sezonā naktī uz svētdienu piedzīvoja Vankūveras "Canucks" vienība, kas ar rezultātu 3:4 pēcspēles metienu sērijā atzina Losandželosas "Kings" pārākumu.

Vankūveras komanda sezonu bija sākusi ar četrām četrām uzvarām, no kurām trīs izcīnītas papildlaikos vai pēcspēles metienos, bet neviena - ar vairāk nekā vienu vārtu starpību. Šonakt jau ceturto reizi piecās spēlēs "Canucks" nācās spēlēt papildlaiku un trešo reizi - aizvadīt pēcspēles metienu sēriju. Šoreiz gan ar pretēju iznākumu nekā iepriekšējos piegājienos.

Pirmajā trešdaļā, vārtus gūstot Breidenam Maknabam un vairākumā arī Taneram Pīrsonam, "Kings" izvirzījās vadībā ar 2:0. Otrās trešdaļas pirmajā minūtē Dastins Brauns mazākumā guva savus pirmos vārtus sezonā un panāca jau 3:0 mājinieku labā. Ar Markusa Granlunda un Henrika Sedīna vārtu guvumiem divus vārtus izdevās atspēlēt, bet 35 sekundes pirms mača beigām "Canucks" veterāns Alekss Edlers, gūstot savus pirmos vārtus sezonā, ļāva viesiem izlīdzināt rezultātu - 3:3.

Papildlaikā Vankūveras vienība pat nonāca mazākumā, tomēr vārti netika gūti, un sekoja pēcspēles metienu sērija. Tajā savu meistarību lieliski demonstrēja abi vārtsargi Džeikobs Markstroms un Peters Budajs. Vienīgais, kurš savas iespējas izmantoja, bija 2012. gada drafta "Kings" pirmās kārtas izvēle (#30) Taners Pīrsons, līdz ar to "Kings" svinēja grūtu, bet pelnītu uzvaru, kamēr "Canucks" pirmo reizi sezonā no mača devās prom ar zaudējuma rūgtumu mutē - 3:4.

Pa diviem vārtiem šonakt guva arī: Kriss Verstīgs, tomēr "Flames" ar 4:6 zaudēja "Blues"; Kevins Fiala, palīdzot "Predators" ar 5:1 sakaut "Penguins"; Artjoms Aņisimovs, sekmējot "Blackhakws" uzvaru pēcspēles metienos (5:4) pār "Maple Leafs", kuru rindās divreiz precīzs bija Viljams Nīlanders; Džimijs Vesijs "Rangers" panākumā pār "Capitals" (4:2); Jakubs Vorāčeks "Flyers" drošā panākumā pret "Hurricanes" (6:3); Gustavs Nīkvists "Red Wings" uzvarā pār "Sharks" (3:0), kā arī Šeins Hārpers, palīdzot "Panthers" ar 5:2 apspēlēt "Avalanche" (Hārperam tie bija vispār pirmie divi vārti NHL karjerā).

NHL regulārā sezona, 23. oktobris

SpēleRezultāts
Blackhawks – Maple Leafs5:4 PM
Capitals – Rangers2:4
Bruins – Canadiens2:4
Flyers – Hurricanes6:3
Senators – Lightning1:4
Panthers – Avalanche5:2
Red Wings – Sharks3:0
Devils – Wild2:1 P
Predators – Penguins5:1
Stars – Blue Jackets0:3
Kings – Canucks4:3 PM
Flames – Blues4:6

  -1 [+] [-]

, 2016-10-23 10:01, pirms 7 gadiem
autor, ja atzīmējāt vairākus 2 vārtu autorus, tad noteikti bija jāpiemin rakstā Sentluisas uzbrucēja David Perron 4 punkti = hat-trick + piespēle.
https://www.nhl.com/gamecenter/stl-...

     [+] [-]

, 2016-10-23 10:41, pirms 7 gadiem
Bobrovskim sausā spēle.

     [+] [-]

, 2016-10-23 10:41, pirms 7 gadiem
Jakupovs tagad regulāri ņem punktus. Pats iemet vai dala skaistas piespēles!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-10-23 10:56, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka raksta autors beigās gribēja visu ātri sarakstīt vienā teikumā un iet gulēt.

     [+] [-]

, 2016-10-23 11:27, pirms 7 gadiem
Florida tīri labi sezonu iesākusi, Jāgrs arī kādu punktu sakrāj.

  -2 [+] [-]

, 2016-10-23 12:22, pirms 7 gadiem
Es skatos, ka Sportacentra forumos joprojām uzdarbojas feiki jeb profilu viltotāji.

Varbūt dažos gadījumos tie ir idiņi (vai arī viens megatrollis), kam bezdarbības un uzmanības deficīta dēļ gribas pazīmēties.

Taču esmu pamanījis, ka vairāku nacionāli noskaņoto lietotāju profilu viltotājs jeb feiku (CoFIjs, AbRRags, AGROnauts, AgroПauts) ražotājs cenšas nezinātājus apmānīt, ka, lūk, latviešu nacionālisti arī fano par krieviem NHL, par KHL klubiem un Krievijas izlasi.

Esiet modri, jo mūsdienās interneta forumos notiek politiskais hibrīdkarš, un kremļa troļļu un feiku fabrikas Latvijā un citās postsovjetiskajās Eiropas valstīs darbojas ar pilnu jaudu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-10-23 15:53, pirms 7 gadiem
Ar4ers rakstīja: Floridā jau kuro spēli tukšas tribīnes.
Kad tur pēdējos gados vispār ir bijis citādāk?