Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karašauskam vēl vieni vārti Šveicē, kā arī rezultatīva piespēle

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Karašauskam vēl vieni vārti Šveicē, kā arī rezultatīva piespēle
Artūrs Karašausks
Foto: Fcwil.ch

Šodien spēles savu klubu rindās aizvadījuši vairāki mūsu futbolisti. Kārtējā uzvara ar "Zurich" Andrim Vaņinam, bet šai pašā Šveices otrajā līgā gūti vārti un rezultatīva piespēle Artūram Karašauskam "Wil" rindās.

Rezultatīvas uzvaras Šveicē izcīnīja Andra Vaņina "Zurich" un Artūra Karašauska "Wil". Mūsu vārtsargs ielaida divus vārtus no pretinieku centra uzbrucēja Škelkima Demhasaja, tomēr "Zurich" par savu pārākumu nelika šaubīties - 5:2. Pēc 13 minūtēm bija jau 2:0 un, kaut gan pretinieki "Schaffhausen" divreiz pietuvojās līdz vienu vārtu attālumam, Cīrihes komanda puslaiku uzvarēja ar 4:2 un pēc pārtraukuma Vaņins vairs neielaida. "Zurich" tuvāko sekotāju "Wil" (Karašauska komanda) apsteidz par septiņiem punktiem, bet "Xamax", kurai šai kārtā vēl tikai jāspēlē, atpaliek par astoņiem punktiem.

Arī Karašauska "Wil" sasita piecas bumbas un uzvarēja "Winterthur" ar 5:1. Karašausks ceturto reizi septiņās spēlēs iznāca pamatsastāvā un pirmo reizi nospēlēja līdz pat galam. Taču svarīgākais, ka Artūrs guva vienus vārtus, 38. minūtē panākot 2:0 "Wil" labā. Kopumā Karašauskam tie jau trešie vārti Šveicē. Tāpat Karašausks, pateicībā par doto iespēju spēlēt līdz galam, 90. minūtē rezultatīvi asistēja komandas pēdējos piektajos vārtos. Kā jau minēts, "Wil" tagad tabulā izvirzījusies otrajā vietā, bet rīt "Xamax" šo pozīciju var atkarot.

Maskavas CSKA bez Aleksandra Cauņas ielaida vārtus 65. minūtē un ar 0:1 derbijā zaudēja "Lokomotiv". CSKA ieņem trešo vietu, par četriem punktiem atpaliekot no Maskavas "Spartak" un par punktu atpaliekot no "Zenit", kas rīt uzņems Orenburgas "Gazovik". Baltkrievijā BATE jau čempiones statusā savā laukumā negaidīti netika galā ar Moziras "Slavia", kas nav pat labāko desmitniekā. Arī Kaspars Dubra savainojuma dēļ nespēlē.

Slovākijas čempionātā pirmspēdējo 11. vietu turpina saglabāt Valērija Šabalas DAC, kas šodien izbraukumā ar 0:1 zaudēja sešinieka komandai Tranvas "Spartak". Šabala izgāja pamatsastāvā un 36. minūtē nopelnīja dzelteno kartīti. Šabalam Slovākijā 13 kārtās 11 spēles, no tām septiņas pamatsastāvā un vieni gūti vārti.