Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Royals" dod atpakaļtriecienu – 7:2 spēlē un 1-1 sērijā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Royals" dod atpakaļtriecienu – 7:2 spēlē un 1-1 sērijā
Džerods Daisons
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) finālsērijas otrajā mačā Kanzassitijas "Royals", pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma, prata atgūties un nu paši svinēja pārliecinošu uzvaru pār Sanfrancisko "Giants" (7:2).

Arī šo spēli Sanfrancisko komanda sāka tā kā viņiem tā būtu jāsāk, proti, ar punktu guvumiem jau pirmajos iningos, šoreiz "Home Run" sitiens padevās Gregoram Blanko. Turpinājums gan nebija tāds kādu "Giants" vēlējās, jo Bilijs Batlers un Alsidess Eskobars pirmajā un otrajā izspēlē prata izsist pa vienam punktam katrs un nu jau izvirzīja vadībā "Royals". Ceturtajā iningā Brendons Belts gan guva dubultsitienu, kas Pablo Sandovalam ļāva gūt punktu, taču tas arī bija viss Sanfrancisko komandas izpildījumā.

Kanzassitijas "Royals" gan vēl bija ko teikt, jo sestā ininga beigās atkal veiksmīgs sitiens padevās Bilijam Batleram, vēlāk viņa iesākto turpināja Salvadors Perezs kurš iesita divus punktus, bet sestā ininga uguņošanai un, kā vēlāk izrādījās, arī spēlei, punktu pielika Omars Irfante, kurš izsita bumbiņu ārpus spēles laukuma, "notīrot" visas bāzes.

Jāpiebilst, ka šajā spēlē Sanfrancisko komandā šīgada izslēgšanas mačos debitēja Tims Linsekams, kurš nospēlēja 1.2 iningus, taču tika nomainīts muguras savainojuma dēļ. Zaudējums šajā spēlē ierakstīts Džeika Pīvija kontā, kurš uzsāka "Giants" spēli, bet uzvara tika "Royals" otrajam pičerim Kelvinam Eream, kurš kopā ars Veidu Deivisu un Gregu Holandu, kā jau ierasts, pēdējos 3.2 iningos nospēlēja lieliski, pieļaujot tik vienu sitienu un divus gājienus uz pirmo bāzi.

Nākamā sērijas spēle paredzēta 24. oktobrī, kad abas komandas jau spēlēs Sanfrancisko "Giants" laukumā.

MLB Pasaules sērija, Sanfrancisko "Giants" : Kanzassitijas "Royals" (1-1)

---123456789RHE
SF100100o00290
KC1100050007100

U: K.Erera (1-0) ERA: 0.00
Z: Dž.Pīvijs (0-1) ERA: 7.20
HR: SF – G.Blanko, KC – O.Irfante

Izmantotie resursi:
MLB.com: The Official Site of Major League...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports