Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Grandu cīņā CSKA sakauj SKA, "Jokerit" bez Kalniņa vārtos uzvar Jaroslavļā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Grandu cīņā CSKA sakauj SKA, "Jokerit" bez Kalniņa vārtos uzvar Jaroslavļā
Maskavas CSKA svin vārtu guvumu. Foto: Alexei Danichev/Sputnik/Scanpix

Kontinentātajā hokeja līgā (KHL) divu ambiciozāko klubu duelī Gagarina kausa čempione Maskavas CSKA divreiz izlaida minimālu pārsvaru, taču beigās ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica mājinieci Sanktpēterburgas SKA.

Gan pirmajā, gan otrajā periodā CSKA vienību vadībā izvirzīja Maksims Šalunovs, tomēr jau pēc neilga laika SKA uzbrucējam Vladimiram Tkačovam izdevās panākt neizšķirtu rezultātu - attiecīgi 1:1 un 2:2. Trešajā trešdaļā un sekojošajā pagarinājumā vārti gūti netika, komandām nokļūstot līdz bullīšu sērijai, kurā vienīgo rezultatīvo metienu izdarīja CSKA kanādiešu snaiperis Lindens Vejs - 3:2.

CSKA ar 15 punktiem Rietumu konferencē saglabāja trešo vietu, jo tā Tarasova divīzijā joprojām atpaliek no Podoļskas "Vityaz", kam ir 16 punkti. SKA ar 13 punktiem Rietumos ir otrā.

Uz Helsinku "Jokerit" beņķa pēc iepriekšējā mačā Minskā piedzīvotās katastrofas (0:5) pret "Dinamo" šovakar palika Jānis Kalniņš. Pieredzējušais Anti Niemi šodien atvairīja 30 no 31 pretinieku izdarītā metiena, kaldinot "Jokerit" panākumu ar 4:1 viesos pār Rīgas "Dinamo" nākamo pretinieci Jaroslavļas "Lokomotiv", kam šis bija otrais zaudējums pēc kārtas.

Savukārt "Jokerit" pārtrauca trīs neveiksmju sēriju un ar astoņās cīņās iegūtiem septiņiem punktiem pakāpās uz devīto vietu Rietumu konferencē.

Jau septītajā no 11 šīssezonas spēlēm, kurās piedalījusies Pētera Skudras trenētā Čeļabinskas "Traktor" noslēgusies ar rezultātu "2:1". "Traktor" šoreiz ar 1:2 mājās atzina Ņižņekamskas "Neftekhimik" pārākumu. Par spīti sešiem zaudējumiem 11 spēlēs "Traktor" vairāk par diviem vārtiem ielaidusi tikai divās no šīm cīņām.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Traktor" ar 11 punktiem ieņem sesto vietu. Virs tās ar deviņos mačos iekrātiem 12 punktiem pakāpās Novosibirskas "Sibir", kas mājās ar 4:2 pieveica Kazaņas "Ak Bars", pārtraucot pretinieku iespēto sešu uzvaru sēriju. Mājinieku labā ar hat-trick izcēlās Daniils Romancevs.

KHL spēļu rezultāti, 23. septembris

KomandasRez.
Sibir - Ak Bars4:2
Traktor - Neftekhimik1:2
Severstal - Dinamo R6:1
Lokomotiv - Jokerit1:4
SKA - CSKA2:3 PM

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2019-09-24 07:41, pirms 5 gadiem
SKA Kā vienmēr nevarīgi pret CSKA.

     [+] [-]

, 2019-09-24 08:42, pirms 5 gadiem
RAGNARS rakstīja: SKA Kā vienmēr nevarīgi pret CSKA.
Zaudēt PM tagad skaitās nevarīgi?

     [+] [-]

, 2019-09-24 09:48, pirms 5 gadiem
[quote peecis3
Zaudēt PM tagad skaitās nevarīgi?
[/quote]
Un autors arī! "Sakauj"? Laikam aiz priekiem par CSKA? Man gan liekas ka šie vienmēr (vēl no Baldera laikiem) bijuši un ir lielākie mūsu ienaidnieki!