Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gandrīz 40 gadus vecie dvīņi Lavrinoviči šosezon spēlēs Lielbritānijas vicečempionē

Agris Suveizda

Gandrīz 40 gadus vecie dvīņi Lavrinoviči šosezon spēlēs Lielbritānijas vicečempionē
Dvīņu brāļi Lavrinoviči. Foto: londoncityroyals.com

Pirms gada dibinātais Lielbritānijas basketbola klubs Londonas "Royals" pavēstījis par vienošanās panākšanu ar veterāniem Darjušu un Kšištofu Lavrinovičiem.

"Esam sajūsmināti par brāļu pievienošanos mūsu komandai," kluba mājaslapā citēts galvenais treneris Loids Gārders. "Viņu pievienošanās būs lieliska ziņa lietuviešu kopienai Londonā, jo tā ir kā traka pēc basketbola."

Londonas "Royals" savā debijas regulārajā sezonā ar 18 uzvarām un 15 zaudējumiem 12 komandu konkurencē ieņēma ceturto vietu, par deviņu panākumu tiesu atpaliekot no regulārās sezonas čempiones Londonas "Lions". Jau ceturtdaļfinālā izstājās gan "Lions", gan trešās vietas ieguvēja, un "Royals" aizspēlējās līdz finālam, kur ar 61:93 piekāpās regulārās sezonas vicečempionei Lesteras "Riders".

Veterāni Lavrinoviči, kuriem novembrī apritēs jau 40 gadi, iepriekšējo sezonu aizvadīja Lietuvas klubā "Prienai", kas izstājās ceturtdaļfinālā. 212 centimetrus garais Darjušs Lavrinovičs 39 spēlēs vidēji aizvadīja 23 minūtes un 11 sekundes un ar 12,7 punktiem bija otrais rezultatīvākais komandā. Viņa rēķinā arī 4,5 atlēkušās bumbas, 1,7 rezultatīvas piespēles un 1,5 kļūdas. Savukārt 210 centimetrus garais Kšištofs spēlēja vidēji 11 minūtes un 51 sekundi, sakrājot 5,8 punktus un 2,0 atlēkušās bumbas.

Pirms tam divas sezonas dvīņu brāļi spēlēja kopā Panevēžas "Lietkabelī", un tāpat Lavrinoviči kopā bijuši arī "Alytus", Kazaņas UNICS, Kauņas "Žalgirī" un "Reggio Emilia". Darjušs Lavrinovičs ir spēlējis arī tādos klubos kā Madrides "Real", Stambulas "Fenerbahce" un Maskavas CSKA.

Izmantotie resursi:
https://londoncityroyals.com/2019/0...

     [+] [-]

, 2019-09-24 13:56, pirms 5 gadiem
Pastāvēt zem groziem vēl nebūs problēmu, domāju arī latviešu trimdinieki labprāt redzēs viņus spēlē