Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Balotelli: "Mans galvenais mērķis ir atgriezties Itālijas izlasē un spēlēt "Euro 2020""

Rolands Eliņš

Balotelli: "Mans galvenais mērķis ir atgriezties Itālijas izlasē un spēlēt "Euro 2020""
Mario Balotelli. Foto: Reuters/Scanpix

Rītdien Itālijas A Sērijā savu debiju „Brescia” komandā plānots piedzīvot uzbrucējam Mario Balotelli, kurš Itālijas medijiem gan norādījis, ka spēlē pret Turīnas „Juventus” vairāk satrauksies par savu sniegumu, nevis domās par to, ka spēlē pret Krištianu Ronaldu. Jāpiezīmē gan, ka Ronaldu, kā šovakar kļuvis zināms, šajā spēlē nepiedalīsies.

„Vai esmu sajūsmā, ka spēlēšu pret Ronaldu? Man īstenībā vienalga,” teica Mario Balotelli intervijā Itālijas medijiem pirms rītdien gaidāmās spēles starp „Brescia” un „Juventus” vienībām.

„Ronaldu ir dižens čempions, viņš kopā ar Lionelu Mesi ir labākais pasaulē. Interesanti spēlēt pret viņu, bet nekādu īpašo sajūsmu neizjūtu,” paskaidroja Balotelli. „Es centīšos pats gūt vārtus, tāpat kā visos citos mačos, kuros piedalos.”

Rītdien gaidāma pirmā Balotelli oficiālā spēle kopš 24. maija, kad viņš vēl pārstāvēja Francijas „Marseille” vienību.

Balotelli neslēpa, ka viņam būs nepieciešams laiks, lai atgūtu psiholoģisko pārliecību par saviem spēkiem, taču fiziskajā ziņā viņš uzskata sevi par tikpat spēcīgu un ātru kā savas karjeras labākajos gados Mančestras „City” sastāvā.

„Brescia” uz A Sēriju pakāpās tikai šajā starpsezonā un ir sākusi salīdzinoši veiksmīgi, uzvarot divās no četrām spēlēm. Tās rītdienas pretiniece "Juventus" ne tuvu nebūs labākajā sastāvā, jo neliela trauma ir Krištianu Ronaldu un viņš nav devies izbraukumā, tāpat nebūs arī Mario Mandžukiča, taču sastāvā iekļauts Gonsalo Igvains.

Balotelli intervijā arī pauda savu lielāko mērķi – viņš ar sniegumu A Sērijā „Brescia” sastāvā vēlas atgūt vietu Itālijas izlasē un piedalīties „Euro 2020” finālturnīrā.

„Tas ir mans galvenais mērķis, taču šobrīd nevaru par to domāt,” teica Balotelli. „Mans personīgais novēlējums ir, lai lielisks turnīrs sanāktu gan man, gan komandai. Man vienkārši jāatgriežas savā labākajā sportiskajā formā, cik drīz vien iespējams.”

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/playin...

     [+] [-]

, 2019-09-23 19:45, pirms 5 gadiem
Mērķi varētu iesākt ar uzvaru pār rubi, 2-1.