Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Voris kaujas un nopelna četras soda minūtes, "Rīgai" sausais zaudējums

Voris kaujas un nopelna četras soda minūtes, "Rīgai" sausais zaudējums
Jānis Voris
Foto: hkr.lv

Zaudejumu Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā piedzīvoja hokeja klubs "Rīga", kas viesos piekāpās Dmitrovas "Krylya Sovetov" ar 0:2.

Šī bija otrā savstarpēja spēle ‘’Rīgai’’ pret vienu no MHL līdervienībām – vakar Ronalda Ozoliņa padotie piedzīvoja zaudējumu papildlaikā ar 1:2 divas sekundes līdz tā beigām, vienīgos vārtus gūstot Denisam Fjodorovam no Renāra Kārkla un Ričarda Grinberga piespēlēm.

Šodien rīdzinieki palika sausā, zaudējot divus vārtus otrajā periodā piecu minūšu laikā – rezultātu atklāja Artjoms Sadretdinovs, realizējot izgājienu pret vārtsargu – 1:0, bet otro reizi Jāni Vori pārspēja Artjoms Dmitričevs, izmantojot rīdzinieku kļūdu savā aizsardzības zonā – 2:0. Lai gan kopējā metienu attiecība ir pa labu rīdziniekiem – 21:20, Grigorijs Trešalins atvairīja visu, kas lidoja viņa vārtos.

Trešā perioda beigās pēc vienās no spēles epizodēm vairāki rīdzinieki iesaistījās kautiņā ar mājinieku hokejistiem, nestāvēja malā arī Jānis Voris, kuram nepatika pretinieku agresīva spēle pie viņa vārtiem. Pats vārtsargs tika sodīts ar četrām soda minūtēm, divas minūtes saņēma Aleksandrs Smirnovs, bet ‘’Krylya Sovetov’’ tika sodīts tikai Sadretdinovs, līdz ar ko ‘’Rīga’’ palika mazākumā. Ozoliņš nomainīja Vori pret sesto laukuma spēlētāju, bet izglābt maču neizdevās un rīdzinieki piedzīvoja ceturto zaudējumu pamatlaikā

Pēc šīs spēles hokeja kluba ‘’Rīga’’ kontā ir 12 punkti, kas pagaidām neļaut pretendēt uz ‘’play-off’’ zonu. Nākamās cīņas jaunieši aizvadīs 26. un 27. septembrī pret Maskavas ‘’Spartak’’.

Jaunatnes hokeja līga, 23. septembris

Krylya Sovetov – Rīga 2:0 (0:0; 2:0; 0:0)
Vārti: 23:59 Sadretdinovs (Kevlins, Geričs) 1:0, 28:59 Dmitričevs (Avanasovs, Mihasjonoks) 2:0
Metieni: 20:21
Vārtsargi: Trešalins – Voris (līdz 59:01)

Izmantotie avoti:
mhl.ru

     [+] [-]

, 2017-09-24 15:10, pirms 7 gadiem
Labs uzraksts-Voris kaujas!Kaut skaidri redzams,ka sit vińu!