Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam sezonas pirmais zaudējums, Gutkovskim dramatiska uzvara

Rolands Eliņš

Vaņinam sezonas pirmais zaudējums, Gutkovskim dramatiska uzvara
Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Šveices Superlīgā sezonas pirmo zaudējumu piedzīvoja Andra Vaņina pārstāvētā "Zurich", kas ar 0:1 zaudēja "Basel", savukārt Vladislavam Gutkovskim dramatiska uzvara Polijā.

Polijas Ekstraklasē Vladislavs Gutkovskis devās uz maiņu „Termalica” spēlē pret „Lechia”, kamēr Vitālija Maksimenko pieteikumā nebija. Gutkovskis spēlē iesaistījās 68. minūtē, kad rezultāts bija 1:1, un viņa komanda dramatiski spēja izraut uzvaru. Kompensācijas laika sestajā minūtē tika nozīmēta pendele, kuru Gutkovska partneris realizēja, un „Termalica” uzvarēja 2:1.

Gutkovska komandai tā bija tikai otrā uzvara sezonā, turklāt izdevies pārtraukt ieilgušo zaudējumu sēriju. Kopvērtējumā „Termalica” ieņem 14. vietu.

Bet Polijas pirmajā līgā Valērijs Šabala devās uz maiņu tikai 87. minūtē, palīdzot „Podbeskidzie” pielikt punktu mačam ar „Legnica” (2:0).

Savukārt Šveicē sezonas pirmo zaudējumu nācās piedzīvot Andrim Vaņinam un „Zurich” vienībai, kas izbraukumā ar minimālu rezultātu piekāpās favorītei „Basel” (0:1). Vaņins vienīgo reizi tika pārspēts 62. minūtē, kad pēc pretinieku stūra sitiena bumba „iesprūda” spēlētāju drūzmā un pēc neliela haosa brīža nokļuva tieši pa sitienam pretiniekam, kurš no tuvas distances raidīja to vārtos.

„Zurich” turnīra tabulā līdz ar to atkāpusies uz trešo vietu, turklāt pēc lieliskā sezonas sākuma rezultāti vairs nav tik labi. Pēdējās piecās spēlēs Šveices Superlīgā nav gūta neviena uzvara, četras reizes spēlējot neizšķirti.