Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Augstkalnam pirmais izgājiens uz ledus izdevās rezultatīvs"

Jānis Celmiņš

Ābols: "Augstkalnam pirmais izgājiens uz ledus izdevās rezultatīvs"
Artis Ābols
Foto: Nora Krevneva, f64

Pēc Rīgas „Dinamo” un Mitišču „Atlant” komandu spēles Kontinentālās Hokeja līgas regulārajā turnīrā, „Arēnā Rīga” iespaidos par cīņu dalījās abu komandu galvenie treneri Artis Ābols un Aleksejs Kudašovs. "Dinamo" galvenais treneris slavēja visu komandu, labus vārdus raidot arī debitanta Edmunda Augstkalna virzienā, kurš spēlē iesaistījās ar sulīgu spēka paņēmienu.

Jau vēstīts, ka Rīgas „Dinamo” komanda šovakar „Arēnā Rīga” uzsāka trīs Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) mājas spēļu sēriju, tiekoties ar kaimiņiem konferences turnīra tabulā Mitišču „Atlant” hokejistiem. Vārtus zaudējuši jau 76. spēles sekundē, rīdzinieki tomēr prata atspēlēties, un svinēja panākumu ar rezultātu 4:2.

Artis Ābols: „Pirmie kļūdījāmies mēs, ātri ielaidām vārtus, bet jāuzteic spēlētāji. Viņi spēja paveikt to, ko pirms spēles bijām runājuši. Labi, ka guvām vārtus arī vairākumā. Noteikti gribu uzteikt Upīša trijnieku, šis trijnieks guva ļoti svarīgus otros vārtus. Gunārs (Skvorcovs) un Juris daudz spēlēja mazākumā, malači. Pie 4:1 jau šķita, ka viss ir kārtībā, bet tobrīd pazaudējām divus spēlētājus (savainojumus guva Dārziņš un Džeriņš), kas lika mums samainīt virknējumus, un tas nejauc izjauca mūsu spēli. Galotne bija nervoza, bet labi, ka uzvarējām,” uz maču atskatījās Ābols, piebilstot, ka bez Džeriņa komandai var nākties iztikt ilgāku laiku.

Vaicāts, vai tas, ka šovakar vārtu drošība tika uzticēta Jakubam Sedlāčekam par kaut ko liecina, treneris atbildēja pavisam īsi: „Mums ir divi ļoti laba līmeņa vārtsargi.” Tāpat Ābols uzteica arī Edmundu Augstkalnu par viņa debiju KHL. Viņš spēlē ienāca ar spēcīgu spēka paņēmienu, kuru gan treneris bija palaidis garām. „Es redzēju tikai beigas, un to, kas bija noticis ar Džeriņu. Viņam ir tieksme uz tādām akcijām, pirmais izgājiens sanāca rezultatīvs,” smejot teica „Dinamo” galvenais treneris.

Aleksejs Kudašovs tikmēr norādīja, ka viņa vadīto komandu pievīlusi spēles disciplīna. Te viņš domāja gan daudzos noraidījumus, gan pieļautās kļūdas. Tāpat viesu treneris uzslavēja rīdziniekus, kuriem esot izdevies uzspiest sev vēlamu spēles stilu, kam „Atlant” komanda īsti nav bijusi gatava.

  +5 [+] [-]

, 2014-09-23 22:23, pirms 10 gadiem
Tā kā Augstkalns nospēlēja pret I.Radulovu, tā vajadzētu arī citiem aizsargiem biežāk spēlēt, gan noķerot pretinieku no uzbrukuma zonas izejot, gan brīdīt, kad dodas iekšā mūsu zonā.
Savā ziņā šie jauni noteikumi to spiež darīt, ar nūjām vairs nevar ķekselēties pa gaisu, tikai pa ledu, un atd jāuzmanās, ka starp kājām neieliekas!

  +6 [+] [-]

, 2014-09-23 22:31, pirms 10 gadiem
Atcerējos par Astašenko debiju NHL ar spēka paņēmienu un kā viņš pats to stāsta Kaspars Astašenko- intervija - YouTube

  +1 [+] [-]

, 2014-09-23 22:48, pirms 10 gadiem
Pirmais izgājiens,smuks spēka paņēmiens pēc tam Radulovs gribēja dusmas izgāst un tad izdarija uz Džeriņu .Es domāju ka +2 punktiņi Augst. konta par spēka paņemiena,jo nebūtu tas spēka paņēmiens tad nebūtu radulovs tā nospēlejis pret Dzerinu.

  +3 [+] [-]

, 2014-09-23 22:49, pirms 10 gadiem
DidzisLV rakstīja: Tā kā Augstkalns nospēlēja pret I.Radulovu, tā vajadzētu arī citiem aizsargiem biežāk spēlēt, gan noķerot pretinieku no uzbrukuma zonas izejot, gan brīdīt, kad dodas iekšā mūsu zonā.
Savā ziņā šie jauni noteikumi to spiež darīt, ar nūjām vairs nevar ķekselēties pa gaisu, tikai pa ledu, un atd jāuzmanās, ka starp kājām neieliekas!
Nevaru Tev nepiekrist. Speka spele jaspelee pec iespejas vairak. Un ja tas labi padodas un sanak, kadel to nedarit? Ka sovakar Augstkalns pret Radulovu, vai pavisam nesen Karsums pret "pasu" Mozjakinu. Zel vienigi, ka Radulovsreali uzvikas un uzreiz pec tam cucigi izrikojas pret Dzerinu, kurs, ka var saprast ir lauka uz vairakam spelem... Bet nu cerams, Radulovam iedos vel papildus diskabeli uz kadam spelem, jo tas no vina puses tiesam bija cucigi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-23 23:44, pirms 10 gadiem
Rižanka var spēļēt bez centriem... Mums tikai divi tādi ir bijuši- Značoks un Sprukts... pārējie ir testa brauciens

     [+] [-]

, 2014-09-24 07:49, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Mums tagad tik viens centrs palicis ! Pipec !
kurš ir centrs?

     [+] [-]

, 2014-09-24 10:36, pirms 10 gadiem
phKRIIII rakstīja: kurš ir centrs?
Ščastļivijs.
Plus vēl centrā mēdz spēlēt arī Bičevskis, Upītis un Videls.
Indraši es tomēr šeit nepieskaitītu, lai gan reizēm šajā pozīcijā spēlē arī viņš.

     [+] [-]

, 2014-09-24 11:51, pirms 10 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Rižanka var spēļēt bez centriem... Mums tikai divi tādi ir bijuši- Značoks un Sprukts... pārējie ir testa brauciens
patiesībā negaidīti, bet ļoti patiesi vārdi

     [+] [-]

, 2014-09-24 13:46, pirms 10 gadiem
Znaroks, starp citu, izlasē ne vienmēr spēlēja centrā, viņš spēlēja arī kā malējais, kad maiņas centrā bija Semerjaks un vēlāk Vītoliņš.